Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποια είναι η πιο ακραία BDSM εμπειρία σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος alkinoos, στις 7 Μαϊου 2008.

1. Vermilion

Vermilion Regular Member

Απάντηση: Re: ποια είναι η πιο ακραία BDSM εμπειρία σας?

Το μοναδικό combo από μπουνιές και δυνατά χαστούκια, με μια μικρή essence από κλωτσιές. Κοινώς ξυλίκι.

2. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: ποια είναι η πιο ακραία BDSM εμπειρία σας?

Όταν προσπαθούσα να εξηγήσω σ' ένα μαστουρωμένο που είχε χαράξει φλέβες, ότι αν δεν σταματούσε να αιμορραγεί θα με ανάγκαζε να πλύνω το πουκάμισο μου.

3. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Re: ποια είναι η πιο ακραία BDSM εμπειρία σας?

Τι ομορφες στιγμες!!!!!
    Παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!! 

4. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: ποια είναι η πιο ακραία BDSM εμπειρία σας?

Σε κοσμοθεωρητική κλίμακα, ο γάμος.
    Σήμερα, δεν θα παντρευόμουνα ποτέ έναν άνθρωπο τόσο ανισόρροπο ώστε να θέλει να με παντρευτεί.

5. αυτο κατι μου θυμησε τι να πω απλα ειστε υπεροχη Σας θαυμαζω.

Κυρια Μιρελλα δεν μπορω να Σας στειλω αλλο μηνυμα προσωπικο Σας εχω στειλει το μσν μου αν θελετε να τα πουμε προσθεστε με στη λιστα Σας, Κυρια.

Συγγνωμη που χρησιμιποιησα το φορουμ για προσωπικο λογο.

Last edited: 19 Ιουνίου 2008
  6. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

darknight, δεν ειμαι σε θεση να μιλησω εκ μερους της Mirellas, αλλα πολυ φοβαμαι οτι η λιστα αναμονης της ειναι τεραστια.  

Mirella, ποτε θα πιασουμε τα φτυαρια, εσυ, η Dora κι εγω? Δεν αναφερομαι στον ιπποτη, αλλα σε διαφορους αλλους που φαινεται να χρειαζονται ακραιες εμπειριες.

7. Κυρια στορμ απλα χαιρομαι να μιλαω με μια Κυρια σαν την Μιρελλα αυτο ειναι υπεραρκετο για κατι σαν εμενα... να ειστε καλα για την συμβουλη Σας.

8. Guest05

Guest05 Guest

Νταρκ Λάϊτ, από τις ελάχιστες φορές εδώ μέσα που πραγματικά θα περιμένω μια σαφή απάντηση. Τι ακριβώς είναι το «για κάτι σαν εμένα»;

9. ναϊτ θεωρω τον εαυτο μου πιο πανω απο αντικειμενο και πιο κατω απο κατι αρα για κατι σαν εμενα.

10. Guest05

Guest05 Guest

Ξαναπέστο βρε Νταρκ Λάϊτ, δεν το κατάλαβα.

11. δεν ξερω τι αλλο να σας πω κυριε

12. Guest05

Guest05 Guest

Μου λες πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο κάτω από κάτι. Ποιο είναι αυτό το κάτι;