Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποιό είναι το δικό σας ταλέντο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 22 Νοεμβρίου 2010.

1. Διαβάζω την ανθρώπινη σπάλα. Μόνο που δε βρίσκω δότες...

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Με τέτοιες ικανότητες στη διάταξη του χάους όμως θα έπρεπε να είχατε αρχίσει να με οργανώνετε... άρα αμφισβητώ το ταλέντο αυτό μέχρι νεοτέρας     

3. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσουν οι παρατηρήσεις....όπως και οι προκλήσεις! ταυτόχρονα όμως έχω αυστηρούς ηθικούς κανόνες αναφορικά με το σεβασμό ξένων περιοχών!

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Fair enough  
    Ήταν αστειάκι όμως! Αν και λίγο trivial     

5. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το κακό με το τρίβιαλ είναι η παρέμβαση των ζαριών. είμαι αναγκασμένος -όπως και στα χαρτιά- να περιμένω το νεύμα της τύχης, μετά...αναλαμβάνω εγώ.

όμως κάθε παρατήρηση καταγράφεται.....

6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Το να πηγαινω τους φιλους μου σε μερη που θα τους αρεσουν.

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μπορω να είμαι εντελώς συναισθηματική και στοργική, αλλά τελείως σκυλα και ασπλαχνη με ένα απλό κλικ στο μυαλό μου.

8. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

εχω ταλεντο με αυτο το " κλικ " να το..προκαλώ .

9. silvershadow

silvershadow New Member

Να ηρεμω τους αλλους ενω ειναι σε πανικο

10. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Ταλέντο μου... η αταλαντοσύνη μου  

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να σβήνω ακαριαία το παραμικρό ίχνος των άλλων απ' την ζωή και το μυαλό μου, ούτε καθαριστικό για τα τζάμια να ήμουν   

12. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

να μένω σαν στίγμα , σαν καμένο φωτοστοιχείο στα μυαλα των αλλων οπως ενα καμένο φωτοστοιχείο στην οθόνη του υπολογιστή ( κανένα μα κανένα αζαξ δεν με βγαζει ) και γιατριά δεν υπαρχει ...