Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποσο αποδεκτη μπορεί να είναι η γυναικεία ανωτερότητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος ladykiller, στις 15 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γιατί προσπαθείς να προσάψεις σε όλους την ίδια άποψη ;
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Η ανωτερότητα θηλυκού ή αρσενικού για να μην αμφισβητείται πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις. Όχι θεωρίες. Διαφορετικά ναι, μιλούμε για "πίστη", ως ένα άλλο θρησκευτικό δόγμα.
    Κατανόω την έξαψη που αισθάνονται οι γυναίκες όταν θεωρούνται "κατώτερες" από το αντρικό φύλο. Μία από αυτές είμαι και εγώ. Γίνεται μπουμέραγκ όμως όταν το ίδιο εργαλείο χρησιμοποιείται από εμάς.
    Κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός. Γυναίκες και άνδρες έχουν τα χαρίσματά τους. Γιατί θα πρέπει αυτά να τα "καθίσουμε" προς εξέταση;
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Κάνεις λάθος!

    Σε αυτήν την κοινότητα δεν έχουμε τέτοιους αυστηρούς κανόνες όταν θέλουμε να τσακωθούμε!   Στο υπογράφω με τα δυό μου χέρια και μετά λόγου γνώσης γιατί έχω διαβάσει ως οφείλω όλα ανεξαιρέτως τα ποστ που έχουν κατά καιρούς γραφτεί.
    Έχουμε και σχετικά νήματα πολλά, αυτό που τώρα θυμάμαι είναι το Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

    Έχουμε ενοχλήσει λοιπόν πολύ έντονα και Κυρίαρχους που θέλουν να υποτάξουν Κυρίαρχες. Μπορώ να πω ότι στην αντίθετη περίπτωση υπήρξαμε συλλογικά μάλλον ευγενικοί και δεν είπαμε πολλά.

    Για μένα, όλες αυτές οι υποτιθέμενες επιμειξίες είναι δείγμα ότι κάποιοι δεν είναι καθόλου συνειδητοί ως προς το στάτους τους, όχι εδώ μέσα - αυτό είναι το λιγότερο, αλλά στην ζωή την ίδια, εκεί που μετράει. Για ΒΔΣΜ της συφοράς μιλάμε σε τέτοιες καταστάσεις και αν κατάλαβα καλά αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει η Εύα με την αγγελία της εκείνη... κάτι θα ξέρει τί να πω εγώ η πτωχή;  
     
  4. ladykiller

    ladykiller New Member

    ας εξηγηθώ λίγο για να μη με περάσετε και για καμια τρελή αξύριστη..... 

    _Ηλία, το καταλαβαίνω αυτό που μου λες, αλλα πριν γράψω αυτά που έγραψα, έχω δει διαφορες απαντήσεις που μου δείξαν το αντίθετο. Φυσικα και δεν πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, αλλα μιλάω με την γενική εικόνα που έχω πάρει ως τώρα [όχι μονο από 'δω μέσα, άλλωστε είναι νωρίς και μάλλον επειδή είναι νωρίς να par'erminepsa και την γενική στάση της κοινότητας (αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και απάντηση στα λεγόμενα της tender lilly)]

    _Astarty, κατά μια έννοια συμφωνώ με αυτά που λες... όμως όσο ζω σε έναν κόσμο που υπάρχουν για αυτόν, διαφορες, δεν μπορώ να ονειροβατώ πως όλα είναι ok.
    ’Αλλωστε μιλωντας για γυναικεία ανωτερότητα δεν θελω να υποβαθμίσω τους άντρες.
     
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    μπαρδόν? 

    Αγαπητή μου δε μπορώ να έχω άποψη για ολόκληρο το φόρουμ μιας και είμαι νέο μέλος.Το μόνο που έχω να πω σχετικά με την "αλήθεια" την οποία ευαγγελίστηκες , είναι ότι αυτή , κατά την άποψή μου , εκπορεύεται σε κάθε περίπτωση από το εκάστοτε άτομο που έχω απέναντι μου και αυτή η αλήθεια απέχει πολλές φορές κατά πολύ από τα λεγόμενα και των πιο σοφών ανθρώπων.
    Την "αλήθεια" του σαν male δε θα μπορέσεις ποτέ να την προσεγγίσεις εάν τον αντιμετωπίσεις με προοριοθετημένους συνειρμούς.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Συμφωνώ κάθετα κι απόλυτα. Οι όποιες απόψεις περί ανωτερώτητας που συνήθως (γιατί άραγε?) εκφράζονται από γυναίκες που θεωρούν τον εαυτό τους κυριαρχικό, μου θυμίζουν πέρα από προσπάθειες ανασφαλών ατόμων να πείσουν με κάθε μέσο και τρόπο, ίσως και τον ίδιο τους τον εαυτό για την υποτιθέμενη κυριαρχικότητα τους και φασιστικές νοοτροπίες με διάθεση ρατσισμού και διάκρισεις μεταξύ των ανθρώπων γύρω τους γενικότερα.

    Η πραγματική κυριαρχία είναι εμφανής και δεν έχει ανάγκη από οποιεσδήποτε αποδείξεις, είτε αυτή είναι γυναικεία είτε αντρική.... πως ήταν αυτή η παροιμία? Πράγμα που φαίνεται καλαούζο δεν θέλει?
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2006
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ποσο αποδεκτη μπορεί να είναι η γυναικεία ανωτερότητα?

    Βρισκω τις κοντριτσες τυ στυλ .. ποιος ειναι ποιο κυριαρχος απο τα δύο φύλα τουλάχιστον ως παιδκό εναπομείναντα ανταγωνισμό. (ενα λευκο κρεμυδι εο παγγαιο.. ή οπως το λεγαμε)
    Ως ενηλικες λοιπόν που είμαστε πια.. ας ασχοληθουμε με εμπειρίες, απορίες, ας συζητήσουμε ωριμα χωρίς να προσπαθει κανεις να επιβάλει την δικη του αληθεια ως την μόνη και σωστη αληθεια... όσοι ειμαστε εδω.. και όσοι ειμαστε έξω απο εδω τόσες και η αλήθειες που υπάρχουν.
     
  8. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: ποσο αποδεκτη μπορεί να είναι η γυναικεία ανωτερότητα?

    Ανωτεροτητες και κουραφέξαλα..ελεος...
     
  9. mor_pan

    mor_pan New Member

    Απάντηση: ποσο αποδεκτη μπορεί να είναι η γυναικεία ανωτερότητα?

    Υποτάσσω κάποιον/α , μπορούμε ταυτόχρονα και να τον/την θαυμάζουμε ....
    Η υποταγή καμμία σχέση δεν έχει με την ανωτερότητα του/της κυριάρχουόσο αφορά την προσωπικότητας μας.
     
  10. Fetixisths

    Fetixisths New Member

    Den nomizw oti yparxei Anwterothta pera apo mia theikh ypostash (twra an o Theos einai gynaika paw paso)
     
  11. mor_pan

    mor_pan New Member

    Απάντηση: ποσο αποδεκτη μπορεί να είναι η γυναικεία ανωτερότητα?

    Δεν παίζουμε με τις λέξεις ….
    Τι θα πει ανωτερότητα ?
    Αντρική ή Γυναικεια?
    Και τι ανάγκη προσδίδει το BDSM στην συγκεκριμένη φάση?
    Τους / Τις Θαυμάζουμε... για το τι είναι ο καθένας Τους.
    Δεν υποτιμούμε τους εαυτούς μας..
    Είμαστε ολες /όλοι ίσοι..
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Ενας Ανωτερος Ανθρωπος καμμια μα καμμια αναγκη εχει να το διαλαλει. Και δεν εχει διοτι βγαινει απο μεσα του, φαινεται στην καθε του ενεργεια, δεν το δανειστηκε,ειναι κομματι του.
    Εγω, οπου ακουω τετοιους κομπασμους, χαμογελω, και κρατω μικρο μικρουτσικο καλαθι