Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σε ένα παράλληλο σύμπαν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 1 Φεβρουαρίου 2016.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Κατανοώ και σέβομαι απολύτως όσα αναφέρεις, επιπλέον σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση και το σχόλιο.
    Όσα έγραψα τα έγραψα με καλή διάθεση, μάλιστα με κάποια από τα άτομα, που αναφέρω, δεν έχω ανταλλάξει ούτε ένα μήνυμα, ωστόσο μου αρέσει ο τρόπος σκέψης και έκφρασής τους και αυτό ήταν το μοναδικό στοιχείο, που με ώθησε να τα αναφέρω. Με την ευκαιρία εύχομαι πραγματικά να μην έφερα/φέρω καμία και κανέναν σε δύσκολη θέση, γιατί μόνο αυτός δεν είναι ο σκοπός του νήματος αλλά και ο δικός μου.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Η πρότερη μου παρέμβαση είναι μια από κείνες, που ειλικρινά ο γραπτός λόγος δεν την βοηθάει. Βάλε και το "ξερό" στυλ έκφρασης μου και το γλυκό έδεσε.
    Δεν σκόπευα να θίξω κανέναν/καμία. Απλά ο τρόπος λειτουργίας μου είναι αυτός, δεν το έχω με τις "σκέψεις", δεν φτιάχνω ιδέες στο κεφάλι μου.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κατακρίνω όποιον/α το κάνει. Το παρόν νήμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι χιουμοριστικό.
    Σε κάθε περίπτωση έχει όλα τα στοιχεία για να είναι ευχάριστα ελαφρύ. Δεν αποκλείω την πιθανότητα, ανάμεσα μας να "κυκλοφορούν" και καταπληκτικά άτομα.
    Που ή μένουν στη "σιωπή" ή απλούστατα σε μένα διέφυγαν τα λόγια τους. Δεν το κρύβω ότι κάποιες με κάποια γραφόμενα τους, άγγιξαν χορδές.
    Κάποια λόγια μου άρεσαν, μ' έκαναν να σκεφτώ, ακόμη και με συγκίνησαν, αλλά μέχρι εκεί. Θα φταίει ότι σαν άνθρωπος είμαι αρκετά "στεγνός".
    Θα φταίει ότι οι ελάχιστες γνωριμίες που είχα μ' άτομα από εδώ, στην συντριπτική τους πλειονότητα ήταν από χλιαρές έως γι' αμνησία ( για τα δικά μου γούστα πάντα ).
    Να γιατί δεν μου βγαίνει καν το ελάχιστο χιούμορ σε νήματα σαν κι αυτό.
    Τεσπα, αλήθεια σου γράφω μ' ένα στραβό χαμόγελο ( αιφνίδιος πονόδοντος εδώ και λίγες ώρες χαχα ), παρακαλώ και σε μένα δεν δημιούργησες κανένα πρόβλημα.
    Χαίρομαι να "μιλάω" μαζί σου.... 

3. @Tenebra_Silente προφανώς και πρόκειται για ένα ελαφρύ θέμα που δεν αποσκοπεί πουθενά ούτε έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους ανθρώπους που ανέφερα δεν τους ξέρω, με τους περισσότερους έχω ανταλλάξει κάποιες ελάχιστες κουβέντες όλο αυτό τον καιρό που βρίσκομαι στο community, με έναν δεν έχω ανταλλάξει ούτε μια κουβέντα!!, δεν γνωρίζω αν είναι ελεύθεροι η σε σχέσεις ούτε έχω την παραμικρή ιδέα για το πως είναι εμφανισιακά. είναι κάποιες προσωπικότητες που για τον άλφα βήτα λόγο μου είναι συμπαθεις η μου κεινουν το ενδιαφέρον τα γραπτά τους, το στυλ τους κτλ.
    Επίσης να θυμίσω και να γνωστοποιησω σε όσους δεν το ξέρουν ότι είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με τον @Apolytos (δεν θα τον άλλαζα με κανέναν ακόμα και αν ήθελε!!! )και συνεχίζω να είμαι βέβαια γιατί είναι το άλλο μου μισό και έρωτας αγιάτρευτος. (Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αναφέρθηκε γιατί ήταν ένα κείμενο μυθοπλαστικής διάθεσης που σκοπό είχε να ίντριγκαρει λίγο τους αναγνώστες )

ευτυχώς ο @dimfetishman κατάφερε να πιάσει απόλυτα τον παλμό του κειμένου και έκανε ένα όμορφο κείμενο με κάποια ονόματα υπέροχων γι αυτόν (και για μένα! ) γυναικών και τον ευχαριστώ πολύ πολύ γι αυτό!

Υ.Γ μην κάνετε περίπλοκα τα πράγματα όταν δεν είναι.. απολαυστε την χαλαρότητα που σας προσφέρουμε ορισμένα πλάσματα χωρίς να ψάχνετε τι και άν κρύβεται κάτι από πίσω.
    Ο τίτλος είναι "σε ένα παράλληλο σύμπαν.. " δηλαδή όχι στην πραγματικότητα!!! Στο φαντασιακο!!
    Relax people!! have fan!! its only a game!

4. daniela100

daniela100 FREE-DOM

@sokolata μ αρέσει πολύ το πνεύμα σου... και το νήμα που άνοιξες. Λίγο παιχνίδι βρε παιδιά.. χαλαρώστε.
    όσο για μένα.. θα επανέλθω... κάποια στιγμή αργότερα..
    Keep going  

5. Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση, με μόνο κριτήριο την παρουσία τους στο φόρουμ, όπως την αντιλαμβάνομαι μέχρι στιγμής, με πνεύμα αδόλως παρεϊστικο, με χιούμορ και με κάθε επιφύλαξη γουατσοέβερ.

@dimfetishman ,
    Άψογος ισορροπιστής σε ένα μονίμως τεντωμένο σχοινί, όπως είναι το φόρουμ. Με νηφαλιότητα, ψυχραιμία, θετική διάθεση, ένας αισιόδοξος με αιτία. Μετριοπαθής χωρίς να είσαι μέτριος, ήρεμη δύναμη, ομαδικός παίχτης. Λογική και συναίσθημα σε αξιοθαύμαστη αρμονία....

@sokolata , γλυκιά και αισθησιακή, όσο και το όνομά σου. Δίνεις στον όρο brat έναν αέρα πασιονάριας  

@daniela100 , από τις παρουσίες που επιβάλλονται χωρίς προσπάθεια. Αυθεντική και έξυπνη.

Συνεχίζεται...

6. ssmaster

ssmaster Regular Member

εχω προβλημα που οταν βλεπω σεντονακια δν μπορω να τα διαβασω η το κανετε κ αλλοι εδω μεσα?

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το κάνουμε, το κάνουμε (αν και κάνουμε και το έγκλημα της σεντονίασης ενίοτε  )

8. margarita_nikolayevna

Λοιπόν...

Σε ένα παράλληλο φαντασιακό σύμπαν (διότι στο πραγματικό σύμπαν υπάρχω εγώ      ), το τέλειο θηλυκό θα ήταν:

- Καθόλου πεισματάρικο, ακριβώς όπως εγώ  
    - Ψύχραιμο σαν την @brenda  
    - Υπάκουο όπως η @sokolata  
    - Λιγομίλητο όπως η @Soraya (κι εγώ μαζί   )
    - Με εγκράτεια όπως η @sweet_release  
    - Υποτακτικό όπως η @Estelwen  

9. ssmaster

ssmaster Regular Member

Το εγκλημα κατα της σεντονιασης λεει..     

10. Soraya

Soraya Guest

αυτό κι αν δεν το περίμενα... ευχαριστώ πολύ... 

11. margarita_nikolayevna

Aφού σε νιώθω, δεν βλέπεις πόσο λιγομίλητο είμαι κι εγώ;;  

12. Soraya

Soraya Guest