Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τιμωρώ ή διορθώνω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Yes, στις 10 Απριλίου 2009.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Στην υγειά σου και μην ανησυχείς, ξέρω ότι για πολλούς/ες είμαι "εξωγήινος", no problem.
    Με κείνες/ους που ήθελα/θέλω να τα "βρω", τα έχω ήδη βρει/θα τα "βρω"  
    Καλά να είμαστε όλοι/ες και ο διάλογος δεν είναι ποτέ χάσιμο χρόνου ( αρκεί να είναι διάλογος και όχι δυο παράλληλοι μονόλογοι ).
    Όπως έγραψες κι εσύ, κι εγώ "φιλτράρω" και κρατώ όσα θεωρώ ότι θα είχαν να μου προσφέρουν τροφή για σκέψη, τα υπόλοιπα τα σέβομαι πάντα σαν απόψεις, αλλά με κάθε ειλικρίνεια τα προσπερνώ   
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Η τιμωρια ειναι εξελικτικο μεσο στη σχεση. Το υ, οταν κανει την μαλακια δεν σκεφτεται οτι ειναι λαθος και θα τιμωρηθει απλα το κανει. Η τιμωρια ερχεται μετα για να του υποδειξει το λαθος και να το φερει στην ταξη. Αυτος ειναι κι ενας τροπος απο το Κ να δειξει το ενδιαφερον του. Επισης οταν το υ δεν κανει την ιδια μαλακια σημαινει οτι εμαθε απο το λαθος του, οχι οτι φοβαται την τιμωρια και δεν το κανει. Αν δεν το κανει γιατι φοβαται την μαλακια για εμενα η σχεση δεν ειναι λειτουργικη, γιατι στηριζεται στον φοβο.
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ ενδιαφέρομαι συζητώντας, όχι τιμωρώντας. Ενδιαφέρομαι όντας ξεκάθαρος κι εκεί που χρειάζεται κάνοντας υπομονή, όχι κουτουλώντας ή στερώντας. Είμαι Κ, όχι μπαμπάς, όχι δεσμοφύλακας, σίγουρα δεν είμαι δικαστής ή Θεός.
    Σε μένα το υ που θα είχε ανάγκη ( σωματικής ή ψυχολογικής ) βίαιας υπενθύμισης, ή βίαιας επαναφοράς στην τάξη, απλά δεν μου κάνει. Ούτε το υ που θα έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να του εξηγώ το παραμικρό, ακόμη και τα πιο απλά πράγματα.
    Η όποια Κυριαρχία μου θα ήθελα να βασίζεται στον σεβασμό, στην εκτίμηση και στην πειθαρχία ( πειθαρχία δική μου πρωτίστως, όπως κι εκτίμηση και σεβασμό που θα είχα κι εγώ προς το υ μου ).
    Η όποια βια σαν μέσο επιβολής της πειθαρχίας, για μένα θα σήμαινε ότι κάτι δεν θα έκανα καλά, κάπου δεν θα κάλυπτα την όποια υ μου.
    Ως προς την εξάσκηση της όποιας βίας, για μένα - και ξαναλέω για μένα μονάχα - θα ήταν ικανοποίηση της όποιας σαδιστικής μου όρεξης. Και την οποία τελευταία μου πλευρά η όποια υ θα γνώριζε πριν καν μπλεχτεί μαζί μου.
    Όπως και θα γνώριζε όλες μου τις "ιδιαιτερότητες" και όλα μου τα ελαττώματα σαν άνθρωπος. Έτσι αν και όταν προχωρούσαμε, δεν θ'' άνοιγε στα χέρια της το σοκολατένιο αυγουλάκι με την έκπληξη.
     
    Last edited: 2 Ιανουαρίου 2016
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Η τιμωρια δεν ειναι βια, ποσο μαλλον κακοποιηση.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εξωγήινος δεν είσαι για εμένα, εκτός εάν έχεις κεραίες στο κεφάλι και φωνάζεις ET go home.... Πράγμα που δεν έχω δει να γράφεις μέχρι στιγμής  

    Εγώ έγραψα το πως λειτουργώ και το τι γνωρίζω πως με καλύπτει και όχι κανόνες. Σέβομαι το ότι σε μερικούς δεν αρέσει η τιμωρία ή δεν τους καλύπτει και το μόνο που κάνω είναι να πω την δική μου οπτική πλευρά.

    Μπορεί να διαφωνούμε τις περισσότερες φορές, αλλά χαίρομαι πολύ. Έχω ανατρεξει σε παλιότερα ποστ μου και αναρωτιέμαι εάν ήμουν μεθυσμενη όταν τα έγραφα  , τουλάχιστον τώρα νιώθω ότι με έχω γνωρίσει αρκετά και είμαι σε πολύ καλό δρόμο.

    Happy new year λοιπόν και θα με τρως στη μάπα και το 2016, έτσι για την αλητεία  
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δώσε πόνο αλήτικο και να μιλάμε με υγεία και χαρά. Εσύ να είσαι καλά και τι λέω εγώ, στις κεραίες που δεν έχει κανείς μας χαχα...Happy new year... 

    Υ.Γ.

    Αούτςςςς, E.T. ( Extra Tenebrial ) τηλέφωνο σπίτι ( αλλά πρέπει να σιγουρευτώ, ότι με βολεύει η ταρίφα χαχα   )

     
     
    Last edited: 2 Ιανουαρίου 2016
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τιμωρία είναι καταρχάς μια υπενθύμιση, ένας τρόπος να σε επαναφέρει το Κ στο εδώ της σχέσης. Να σου υπενθυμίσει δηλαδή που βρίσκεσαι, το είδος της σχέσης και το γιατί είσαι εκεί.

    Εκτός διαφόρων trivial καταστάσεων, απροσεξίες κλπ, κάποιες προβληματικές συμπεριφορές για το ίδιο το υ ή τη σχέση έχουν βαθιά ρίζα που φτάνει στον τρόπο σκέψης του ατόμου, ή στους αυτοματισμούς που έχει εγκατεστημένους. Ο μόνος τρόπος που βλέπω να μπορεί να αλλάξει κάτι τέτοιο είναι με πολύ κουβέντα.Αρχικά το ίδιο το υ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι προβληματικές. Αν το συνειδητοποιήσει, μόνο του θα νιώσει την επιθυμία να αλλάξει. Κανείς δεν αλλάζει αν δεν θέλει ο ίδιος. Η αλλαγή μπορεί να γίνει με την βοήθεια του Κ, με υπομονή, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο και κάνοντας monitoring μέσα απ την καθημερινή συμπεριφορά, από γραπτά reports κλπ.

    Την αλλαγή δηλαδή πρέπει να θέλει να την κάνει το υ και να γίνει από μέσα προς τα έξω. Το αντίθετο, δηλαδή η τιμωρία, είναι διαδικασία απ έξω προς τα μέσα που αμφιβάλω αν μπορεί να διορθώσει κάτι επί της ουσίας. Μπορεί να δημιουργήσει φόβο ή έναν νέο αυτοματισμό ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα είναι αρκετά δυνατός και θα καπελώσει τον προηγούμενο.

    Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από τους δυο. Η αλλαγή που πιθανόν να θέλει να κάνει το υ μπορεί να είναι επίπονη και χρονοβόρα. Αντίστοιχα, το Κ μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την επί της ουσίας αλλαγή του υ. Ίσως να του αρκεί απλά να κόψει μια συμπεριφορά χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν η αλλαγή είναι επί της ουσίας ή επιφανειακή.

    Ένα καλό όμως που έχει η τιμωρία, και λειτουργεί υπέρ του υ, είναι ότι πληρώνεις το αντίτιμο επί τόπου και 'καθαρίζεις' από ενοχή και το άγχος ότι η πράξη που δυσαρέστησε το Κ μπορεί να επηρεάσει τη σχέση. Ότι έγινε τελειώνει εκεί με την τιμωρία. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν η προθυμία μου κάποιες φορές να τιμωρηθώ προσβλέπει σε κάτι τέτοιο. Δηλαδή να δεχτώ μια γερή γρήγορη τιμωρία και να το πετάξω από πάνω μου.

    Τέλος να πω ότι αν το υ παρεκκλίνει γενικότερα, τίποτα δεν εμποδίζει το Κ να χρησιμοποιήσει και τους δυο τρόπους, δηλαδή μια γερή τιμωρία για να σε φέρει γενικώς στα ίσια σου και εν συνεχεία να κάνει και την κουβέντα που θα έχει σκοπό μια αλλαγή ουσίας.
     
  8. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Ενιοτε και μπλοκ (σαδιστικης) ζωγραφικης.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Έχω παρακούσει εντολή για δικούς μου λόγους τους οποίους δεν θα ήθελα να αναλύσω, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα αυτό το "μην το κάνεις", αλλά έκανα αυτό που ήθελα τελικά.

    Ζήτησα συγνώμη μετά, πήρα την κατάλληλη απάντηση, ένιωσα υπερβολικά άσχημα, αλλά μου άξιζε. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω πως θα προτιμούσα να φάω τις βουρδουλιες μου και να τελειώσει εκεί το θέμα, παρά να το σκέφτομαι μία εβδομάδα μετά. Τελείως αμυντικά προσπάθησα να δικαιολογησω την πράξη μου αυτή, πράγμα που κατάλαβα αργότερα πως ήταν ανωφελο και αυτό γιατί και δίκιο να είχα (που δεν είχα) είχα συμφωνήσει πως δε θα γίνει.

    Και εδώ επανέρχομαι σε αυτό που έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου. Ακούω το "μην το κάνεις" συμφωνώ και κάνω το αντίθετο. Μετά τη συγνώμη μου εάν δεν έπαιρνα την επίπληξή μου και την προειδοποιηση πως την επόμενη φορά θα..... Θα έλεγα από μέσα μου, τι ωραία τι καλά και θα χαιρόμουν, αλλά ταυτόχρονα θα ήμουνα απογοητευμενη και θα αναλύσω γιατί :

    1) Το Κ όταν μου έδωσε απαγορευτικό και τελικά όταν άρχισα τις δικαιολογίες δέχτηκε πως είχα δίκιο, για εμένα σημαίνει πως δεν είχε μελετήσει σωστά το θέμα και όλες τις παραμέτρους

    2) Δεν εννοεί αυτά που λέει.

    3) Δεν ενδιαφέρεται για εμένα και για το τι κάνω.

    4) Δεν μπορεί να μου επιβληθεί.

    Παρόλα αυτά όταν του εξήγησα πως είμαι υπερβολικά αγχωμενη αν και το ήξερε και ο ίδιος χωρίς να του το πω, με βοήθησε πολύ δίνοντας μου συμβουλές για το πως θα ηρεμησω και να προσπαθήσω να κοιμηθώ. Δεν ανέλαβε να καθαρίσει τη σκατια μου, πράγμα πολύ σωστό φυσικά κατ εμε, δεν ζήτησα καν να το κάνει. Πραγματικά δεν ξέρω εάν ζητούσα βοήθεια (στη σκατια μου αναφέρομαι) τι θα έκανε, αν και υποψιάζομαι ποια θα ήταν η απάντηση του αλλά πραγματικά δεν το έκανα λόγω αξιοπρέπειας και ανάληψης ευθύνης και όχι από φόβο.

    Εδώ κολλάει το μιλάμε ή παίζουμε (κλανουμε);

    Δεν ήταν ευχάριστο καθόλου όλο αυτό, αλλά ένιωσα πολύ περήφανη για Αυτόν τον άνθρωπο.
     
    Last edited: 2 Ιανουαρίου 2016
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Θρυαλλίς τρέμω την μέρα που θα με υποτάξεις. Πέρα απο την πλάκα και για μένα έτσι ειναι η σχέση κ/υ στο θέμα τιμωρίας.
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το ζεύγος της χρονιάς