Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τιμωρώ ή διορθώνω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Yes, στις 10 Απριλίου 2009.

  1. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Νιωθω τυψεις για την μπριζολα που μολις εφαγα.Αν και ηταν πολυ νοστημη. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Ακριβώς..

    Αυτά τα απόλυτα συμπεράσματα, οι θέσφατοι ορισμοί για τους απανταχού της γής Μαστερς και σκλαβες βασισμένες σε δικά σου υποκειμενικά κριτήρια δεν παύουν ποτέ να με εκπλήσσουν.
    Δεν είναι όλοι οι Μαστερς το ίδιο και δεν είναι όλες οι σκλάβες το ίδιο.
    Αν όσοι έτυχε να γνωρίσεις εσύ δεν τιμωρούν και όσες έτυχε να γνωρίσεις εσύ δεν βελτιώνονται μέσα από τιμωρίες, δεν δικαιολογεί το απόλυτο της πιο πάνω σου πρότασης.
    Εμένα προσωπικά οι τιμωρίες με βελτιώνουν, αυτός είναι ο σκοπός τους εξάλλου, δεν είναι δούλος μου να με τιμωρεί για να με ανακουφίζει από τις ενοχές.
    Την ανακούφιση μπορεί να μου την προσφέρει αν με έχει συγχωρέσει.
     
    Last edited: 12 Απριλίου 2009
  3. gaby

    gaby Guest

    Το punir νομίζω ότι οι Γάλλοι το αποφεύγουν κατ αρχήν γιατί δεν τους αρέσει να υπερβάλουν, έπειτα γιατί έχει θρησκευτική - μεταφυσική χρειά ως ροή ενέργειας αλλά και γιατί ίσως τους θυμίζει τις φυλακές τους, που κάθε άλλο παρά ανθρωπιστικές είναι, ενώ η τιμωρία στη γαλλική κοινωνία έχει σκοπό πρωτίστως την εκδίκηση και όχι τον σωφρονισμό, το πολύ τον παραδειγματισμό των άλλων.

    Το corriger μάλλον το πήραν από το correction των βικτωριανών νησιωτών γειτόνων τους. Παραπέμπει, τουλάχιστον εμένα, σε τιμωρία σωφρονιστική και διορθωτική, με βίτσα συνήθως, είτε σε οικοτροφεία (θηλέων, στη γαλλία), είτε σε πτέρυγες υπηρετών σε σπιταρόνες.

    Ένα ξανθό ή και μελαχρινό, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, μουστάκι ιδρώνει. Τα χείλη είναι σφιγμένα, το χέρι πάει κι έρχεται, με ρυθμό αδυσώπητο. Το θύμα μετράει κλαίγοντας και βογκώντας, ο μεγαλύτερος φόβος του μη χάσει το μέτρημα. Τίποτα άλλο από κλάμα και βογκητό δεν επιτρέπεται και προπάντων όχι αλλαγή θέσης. Ούτε τα χέρια να κόψουν το στόχο της βίτσας. Αυτό, σε καμία περίπτωση, καθώς έτσι θα διπλασιάζονταν τα χτυπήματα.

    Όταν ακούω correction, σκέπτομαι μετ απολαύσεως, πλισέ φούστες κοντές ή φούστες καμαριέρας που ανεβαίνουν, πισινούς που τεντώνουν απρόθυμα , paddles, βίτσες ακόμα και τα φοβερά canes αλλά όχι και floggers, και γερό ass play.

    Εγώ είμαι καλό κορίτσι, κι έξυπνο. Προσπαθώ να μη χρειάζομαι πολύ βελτίωση. Αλλά λίγη διόρθωση πότε πότε, ιδίως όταν έχει συσσωρευθεί πολύ υποτακτική ενέργεια και το τελευταίο μαστίγωμα έχει ξεχαστεί πια... 
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Πράγματι, το συγκεκριμένο ποστ συμπληρώθηκε λίγο μετά από τον Κύριό μου, σε κατ' ιδίαν συζήτηση, όπου μου είπε αυτό ακριβώς που λες κι εσύ. Ότι η τιμωρία λειτουργεί πολύ καλά με κάποια άτομα και διόλου καλά με άλλα. Τολμώ να πω ότι τα "ποσόστωσε" κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος.

    Ο μόνος λόγος που τα είπα έτσι λίγο "βαρβάτα" ήταν για να δικαιολογήσω το βιντεάκι με το χαριτωμένο γουρουνάκι. Για το οποίο - φευ - επεβλήθη και τιμωρία. Δεν επήλθε ανακούφιση γιατί δεν είχα ενοχές (είμαι βέβαιη δε ότι ο Κύριός μου δεν είναι δούλος μου, αν και του αρέσει να αισθάνομαι καλά και να μην νιώθω ενοχές, ιδίως για μπούρδες) και δεν βελτιώθηκα σε κάτι γιατί είχα δίκιο (όινκ).  Άρα η τιμωρία επεβλήθη για τους λόγους που προανέφερα στο ποστ μου (τον δεύτερο λόγο συγκεκριμένα - τον φαγούριζε το χέρι του προφανώς), στην δική μου συγκεκριμένη περίπτωση, όπως είμαι βέβαιη ότι γίνεται σε πάμπολες περιπτώσεις, αλλά - όπως επισημαίνεις - και με το οποίο συμφωνώ - όχι σε όλες.

    Συγχωρείστε μου τον τόνο και πάλι, ποτέ δεν είναι πρόθεσή μου να ακούγομαι κατηγορηματική. Εκφράζω προσωπικές απόψεις, όπως όλοι μας, και γνωρίζω καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Χάριν λιτότητας έκφρασης, θεωρώ ότι αυτό δεν χρήζει διευκρινίσεων κάθε φορά που γράφουμε κάτι.

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t15023-2/#post238261
     
    Last edited: 12 Απριλίου 2009
  5. alkioni

    alkioni New Member

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Θεωρώ ότι οι ανάγκες οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις του αφέντη μου είναι πάντα πάνω από κάθε δική μου επιθυμία. Ο αφέντης μου έχει την τελική λέξη σε κάθε απόφαση που θα αφορά την ζωή μου και τις δοσοληψίες μου με τρίτα πρόσωπα. Η όποια αμφισβήτηση των αποφάσεων του ή ο όποιος δισταγμός να υπακούσω στις εντολές του είναι αιτία για την αυστηρή τιμωρία μου ή/και για την επιβολή πειθαρχίας σε μένα.Μπορεί να τιμωρηθώ την οποιαδήποτε χρονική στιγμή και σε οποιονδήποτε τόπο, απλά προς ενίσχυση της εικόνας της ανωτερότητας του ή ως προσφορά στις ανάγκες του για ψυχαγωγία, σαν απόδειξη της αφιέρωσης μου σε αυτόν ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο κρίνει ο ίδιος.
    Οι τιμωρίες που θα μου επιβάλλει είναι αποκλειστικά στην κρίση του και θα τις δέχομαι ανεπιφύλακτα.
    Φυσικά, οποτεδήποτε τιμωρούμαι θα τον ευχαριστώ αμέσως γιατί μέσα από την τιμωρία του θα γίνομαι καλύτερη.



    Συμφωνώ με αυτό.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Δεν κατανοώ την ανάγκη αποιασδήποτε αναίρεσης. Στο αρχικό σου ποστ μιλούσες γιά τους "Μάστερς των χειρισμών", και όχι γιά όλους...


    alkioni αυτό είναι απόσπασμα από συμβόλαιο;
     
  7. alkioni

    alkioni New Member

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    alkioni αυτό είναι απόσπασμα από συμβόλαιο;[/QUOTE]


    Ακριβώς και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.Θεωρώ οτι μια σκλάβα μέσα από την τιμωρία γίνεται καλύτερη,δεν κάνει ή τουλάχιστον προσπαθεί να μην κανει ξανά τα ίδια λάθη.Το μόνο που πρέπει να την ενδιαφέρει είναι να βλέπει μέσα στα μάτια του αφέντη της, την ικανοποίηση.
     
    Last edited: 12 Απριλίου 2009
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Σε θεωρητικό επίπεδο, έστω ότι το αποδέχομαι (έστω λέμε, μην το δέσετε και κόμπο). Στην πράξη όμως είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά που αναφέρονται στο εν λόγω συμβόλαιο;
    Κι επιπλέον, προς τι η ανάγκη επίδειξης της ανωτερότητας; Για κυρίαρχο μιλάμε ή για κομπλεξικό;
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;


    Προσωπικά το βρίσκω μάλλον υπερβολικό, αλλά το εάν και γιατί εσύ θα το "υπέγραφες", το ξέρεις βεβαίως εσύ καλύτερα...


     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Εγώ όταν κάνω αταξία, πάω από μόνη μου τιμωρία. Για την ακρίβεια πηγαίνω και στέκομαι όρθια στη γωνία με το ένα πόδι... .
     
  11. alkioni

    alkioni New Member

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;



    που ακριβώς διαφωνείτε?και πιο ακριβώς είναι το υπερβολικό?
    στο οτι ο αφέντης θα εχει την τελευταία λέξη σε κάθε απόφαση που αφορά την ζωή μου?
    στο οτι οι επιθυμίες του αφέντη είναι πάνω απο τις δικές μου?αν γινόταν το αντίθετο δεν θα έπρεπε να είμαι σκλάβα αλλά αφέντρα ή ελεύθερη να καθορίζω εγω όπως θέλω τη ζωή μου.
    και όσον αφορά τις τιμωρίες θεωρείτε μάλλον οτι η σκλάβα πρέπει να καθορίζει πότε να τις επιβλήθουν ,σε ποιόν τόπο και με ποιον τροπο??ε τοτε δεν θα είναι σκλάβα αλλά κάτι άλλο...
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: τιμωρώ ή διορθώνω;

    Εφ' όσον ενδιαφέρεσαι όντως να μάθεις τί είναι αυτό που εγώ θεωρώ υπερβολικό, θα μπορούσες κάλλιστα να είχες μείνει στην πρώτη φράση: "Πού ακριβώς διαφωνείτε;" Τα υπόλοιπα είναι περιττά, πιθανολογείς απλώς, ενώ δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Και σε ένα τόνο μάλιστα που εκλαμβάνω ως μάλλον ειρωνικό, ή τουλάχιστον ελαφρά επιθετικό.

    Επί της ουσίας, θα σου απαντήσω σε ευθετότερο γιά μένα χρόνο.