Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το πρωτο μου μαστιγιο!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master gold, στις 13 Ιουνίου 2012.

  1. Απάντηση: το πρωτο μου μαστιγιο!

    Να τέτοια βλέπω και εμφανίζομαι ως δια μαγείας!!
    Πρώτον ο άπειρος δηλώνει Master? Master είναι κάποιος που έχει εκπαιδεύσει, το ζεί 24/7 και έχει καιρό. Εσυ είσαι Top και δεν ψάχνεις σκλάβα, αλλά bottom. Η σκλάβα δίνει την ψυχή της, οχι όπου να ναι το κορμί της για μαστίγωμα. Και απορώ υπάρχει καμία εχέφρων που θα πάει με κάποιον άπειρο που ψάχνει κρέας να ναι και ότι να'ναι έτσι αβασάνιστα?
    Ναι θα πάει.Δυστυχώς. Πρώτα πάνε και μετά λένε δεν φταίω εγώ ήμουνα άπειρη και κλαψομουνιάζουνε. Και ποιός φταίει? Ο ανάδρομος Ερμής?
    Emiris συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
     
  2. karmen

    karmen New Member

    Απάντηση: το πρωτο μου μαστιγιο!


    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!
    Ειδικά οτι οι σχέσεις Κυριαρχίας - Υποταγής ΔΕΝ είναι απλως δέρνω (ουτε το υπολοιπο )......
     
  3. Απάντηση: το πρωτο μου μαστιγιο!

    Βλέπω ότι απο όλα απο εβδομάδα τα κάνει ο master gold. Απο εβδομάδα έρχεται το μαστίγιο, απο εβδομάδα θα αρχίσει με την νέα του σκλάβα. Αλλά τελικά δεν κατάλαβα κάτι. Είπε ότι αφήνει το bdsm γιατί βρήκε κοπέλα και μετά μας είπε ότι η Νικολέτα είναι σκλάβα.

    Τρικυμία εν κρανίω.
     
  4. stratis

    stratis New Member

    Βασικά έχει πλάκα το παλικάρι δεν λέω αλλά είναι πιο ωραίο και γραφικό όταν κάποιος δίνει και λίγο χρόνο στην πλάκα του ρε παιδί μου. Κάνε πιο γλαφυρό το ύφος σου , βάλε κανα κόμα καμια ωραία λεξούλα με ορθογραφία , μην είσαι ορθός κοφτός απότομος και απαντάς σε ότι σου λένε οι άλλοι μονοκοπανιά. Αν ήσουν λίγο πιο περιγραφικός με μεγαλύτερα μηνύματα ίσως και να είχες επιτυχία και να σε πιστεύανε. Αν τα πατε καλα με τη σκλάβα και χρειαστεις τιποτα αλλα μαστίγια ή αντίστοιχα είδη εδω ειμαι εγω για βοήθεια. Αν δεν τα πάτε καλά counterpain απο το φαρμακείο!