Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Αυγούστου 2011.

  1. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει


    Χρησιμοποιείς την διαλεκτική μέθοδο, Έλληνα φιλοσόφου. Έχεις καταφέρει με έναν θαυμαστό τρόπο, να εκμαιέυσεις τις απαντήσεις, πρίν καν σου απαντήσω. Εσύ και η Dora έχετε βρεί το κουμπί μου. Ναι το γλεντάω ασχέτως ομορφιάς, έχεις δίκιο. Όμως θα λείπει ένα κοματάκι από το παζλ, κάποια συναισθήματά μου δεν θα καλύπτονται. Εάν το απομονώσουμε και δούμε το BDSM ξεκομένο από την προσωπική μου ζωή, περισσότερο μετράει η ανάλογη υποτακτική συμπεριφορά και έρχεται σε δεύτερη μοίρα η εμφάνιση. Παντού συμβιβασμοί....γιατί??? Γιατί να μην τα έχω όλα σε ένα??? 
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακούγεται περίεργο αυτό που είπε η καναδή φίλη μας... πρωτίστως είναι άνθρωπος, όπερ σημαίνει ον με εγωισμό (ασχέτως το βαθμό αυτοεκτίμησής του) και μετά υποτακτική/σκλάβα... σε ποιόν άνθρωπο αρέσει να τον υποτιμούν και να μειώνουν την αξία την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι έχει; και μη μου πείτε ότι μια υ/σ δε θεωρεί ότι έχει κάποια αξία γιατί τότε πάνε στράφι οι τιμωρίες και οι τεχνικές αδιαφορίας... το αυτονόητο για κάθε άνθρωπο είπε η φίλη μας... μπορεί η tender lilly να απολαμβάνει στιγμές μη-προσοχής, αλλά αφενός είναι στιγμές και αφετέρου τέτοιες στιγμές είναι ανάσες για την όποια σχέση και δεν συνιστούν μη απόδοση σημασίας που της αξίζει (με όλο το θάρρος tender :*)

    τώρα που το σκέφτομαι και για μένα θα ήταν hard limit κάτι τέτοιο... μια bdsm σχέση όπως κάθε διαπροσωπική σχέση έχει δούναι και λαβείν... αν το λαβείν δεν μπορεί να ανατροφοδοτήσει το δούναι, αργά η γρήγορα η σχέση διαλύεται... αν δε διαλυθεί τότε δε μιλάμε για ψυχολογικό μαζοχισμό αλλά για βλακεία.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει


    Μην χαίρεσαι, το μετάνιωσα.   
     
  4. Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    Αισθάνομαι επιτηδευμένη και έντονη την προσπάθεια πως πρέπει σώνει και καλά να μου αρέσει η αδιαφορία και το να μη μου δίνει σημασία για να μπορώ να λέγομαι σκλάβα.
    Εμένα λοιπόν δεν μου αρέσει καθόλου η αδιαφορία. Μπορώ να την καταλάβω σαν "τεχνική" η για συγκεκριμένο σκοπό που Εκείνος γνωρίζει αλλά όχι και να μου αρέσει και να την αποζητώ και να νοιώθω μη σκλάβα αν δεν την έχω. Περισσότερο ως τιμωρία μπορώ να την δω παρά ως οτιδήποτε άλλο.
     
  5. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    Τα ορια,σκληρα η μη,αλλα ιδιαιτερως τα σκληρα,δεον οπως συζητουνται στο ξεκινημα μιας Κ/υ σχεσης.
    Οποτε,κατα τη διαρκεια των συζητησεων,ερχεται η ωρα που ο Κυριαρχος ρωταει την μελλουσα υποτακτικη του για τα σκληρα της ορια και ακουει,λεμε τωρα,την εξης φραση.."σιχαινομαι να μη μου δινετε τη σημασια που αξιζω".
    Αν δεν στειλει τη ψωναρα ασυζητητι αδιαβαστη,μπορει προηγουμενως να της εξηγησει πως η σημασια που εκεινη θεωρει οτι αξιζει ενδεχομενως και να διαφερει(οπως συνηθως συμβαινει σε ολους μας)απο τη σημασια που εκεινος,η οποιοσδηποτε αλλος,θα θεωρουσε οτι της αξιζει.Μπορει επισης να προσθεσει πως το ουσιωδες θα ηταν ο τροπος που θα εκδηλωνε τη σημασια που εκεινη θα ειχε γι αυτον,το ενδιαφερον και η προσοχη του και πως αν το(μη διαπραγματευσιμο)πακετο αποδεικνυοταν ανεπαρκες για τη ιδια,ο δρομος προφανως(οπως σε καθε σχεση)θα ηταν ανοιχτος.
    Η συγκεκριμενη φραση απο το στομα μιας υποτακτικης και ειδικα εκ των προτερων μια και μιλαμε για σκληρα ορια,αναδιδει επαρση και βανιλα αρωμα βαρυ κι ασηκωτο.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    Καλώς την και πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω"  

    Περιέγραψα το σκηνικό για να φαίνεται γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κουβέντα εκείνη. Κατά τ' άλλα, συνεχίζω να μη βλέπω για ποιό λόγο η μη εστίαση στο άτομο της υποτακτικής για κάποιο διάστημα από τον Κύριό της, θα σήμαινε ότι η ίδια θα έπρεπε να επανεξετάσει το θέμα της αξία της, πάλι για τον Κύριό της; Ή για την ίδια;
    Δεν μετέφερα εδώ την θέση της κοπέλας για να την ακυρώσουμε και να την καταδικάσουμε μαζικά, είναι μια στάση που αξίζει συζήτηση, ασφαλώς και η καταφατική άποψη εμένα μου φαίνεται θεμιτή και ευχαριστώ όποιον μπαίνει στη συζήτηση για να την καταγράψει.

    Όμως, δεν θα το πήγαινα τόσο μακριά πως δηλαδή η μη σημασία "που της αξίζει" σημαίνει απαραίτητα λειψό feedback. Νομίζω ότι πιο πολύ θα σήμαινε πως κάποια που έχει αυτή την ανάγκη και δεν καλύπτεται δεν περνάει καλά σε μια σχέση, οπότε και φεύγει, ιδίως αν ο χαρακτήρας της είναι να έχει πει από την αρχή τι θέλει και τι όχι και δεν κάθεται να αυτοενοχοποιείται. Σε αυτό της βγάζω το καπέλο της Καναδής, ομολογώ.
    Αν το λες για μένα το περί επιτήδευσης, δέξου τη διαβεβαίωσή μου ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα   Μπορεί να υπάρχουν υποτακτικές που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, να είναι καλά και να περνούν καλά τις ώρες που περνούν απαρατήρητες, να μην είναι άδειες ώρες για αυτές και να μη νιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι για να τραβήξω την προσοχή.

    Και δεν είμαι σίγουρη αν ειπώθηκε κάπου ότι "αρέσει η αδιαφορία", μάλλον ότι κάποιες φορές γίνεται αποδεκτή ως ένα δεδομένο της ζωής. Άλλωστε η φορτισμένη αδιαφορία διακρίνεται ευκολότατα.

    Αν η σχέση κλονίζεται πραγματικά, τότε ... όλα είναι δρόμος  
    Πάντως, σε ερώτηση τι θέλω, είχα απαντήσει "το χρόνο Σας", μια φορά που ένιωθα ότι χρειαζόμουν από Κάποιον να εστιάσει πάνω μου. Ήταν κακό, λες;

    Η "ψωνάρα" για μένα είχε πολλά καλά, πεδίο δόξης λαμπρό, κατ' αρχήν, για όποιον την προσγείωνε επιτυχώς και μια γλυκύτατη παιδική ειλικρίνεια, καμία υστεροβουλία, ζωντάνια, διαφάνεια και άλλα τέτοια. Αν δοκίμαζε κάποιος να τη ρωτήσει τι προσφέρει για να της δίνουν τη σημασία που (κρίνει ότι) αξίζει; Αν την έβαζε να κάνει ένα ισοζύγιο κάθε βράδυ και να λέει τι ακριβώς έδωσε σήμερα, τι ακριβώς προσέλαβε και αν τελικά άξιζε η ίδια αυτό που προσέλαβε;

    Ως προς το "ψωνάρα", είναι και αυτό
     
    Last edited by a moderator: 11 Αυγούστου 2011
  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    Διολου κακο.Οντας ηδη μεσα σε μια σχεση υποθετω,ζητησες κατι πολυ συγκεκριμενο,αν και τοσο δυσκολο να ικανοποιηθει καποιες φορες,για να καλυψεις την αναγκη σου τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Αλλο αυτο κι αλλο να γενικολογεις περι της αξιας σου και μαλιστα εκ των προτερων.
    Το προβλημα ειναι οτι συχνα,τετοιες δηλωσεις και απαιτησεις σαν αυτη της Καναδης φιλης σου της "ψωναρας"(αντε να κρατησω τα εισαγωγικα σου αφου ειναι καλο κοριτσι) συμβαδιζουν με εναν μεγαλοιδεατισμο περι της αξιας του δηλουντος.
    Ακομα και στην περιπτωση που φυσαει και το γιαουρτι,μια και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και το λαθος της επιλογης ειναι δικο της.
    Οποτε,το ταμειο στο τελος της μερας,ειτε ζητηθει ειτε οχι,θα γινεται και πολλες φορες,αν οχι τις περισσοτερες,θα ειναι μειον.
    Τοσο το χειροτερο και για τους δυο,αν και φυσικα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    Για ποιο λογο να εχει κανεις υποτακτικη ή πολυ περισσοτερο σκλαβα
    οταν δεν ασχολειται μαζι της ?
    οταν δεν αφιερωνει το χρονο που πρεπει,
    στην μεταξυ τους σχεση αλλα και στην ιδια?
    οταν δεν ενδιαφερεται για κεινη ?
    διοτι αυτο εννοουμε οταν λεμε της δινει σημασια!
    μας τιναξε σαν ελατηρια η λεξη αξιζει?
    ναι!
    ο καθε ανθρωπος εχει την αξια του
    αλλα και η καθε σχεση εχει την αξια της
    και μια συνειδητοποιημενη σκλαβα "ξερει τι αξιζει"
    και βεβαιως δεν ειναι σκλαβα για να ειναι πεταμενη
    στα σκουπιδια της ζωης του Κυριου της ,
    εκτος αν ειναι φαση που για συγκεκριμενο χρονικο πρεπει να γινει,
    αλλα δεν μιλαει για κατι τετοιο η Καναδη .
    ειπα και πιο πανω οτι η πορεια της σημασιας πρεπει να ειναι ημιτονοειδης καμπυλη ,
    ειπε και η lilly οτι συνεχεια τρυπες στο υφασμα γινεται κουρελι ....

    Ειναι βαρεια η Κυριαρχια φιλοι μου ....
    θελει και κοπο και τροπο και υπομονη και γνωση
    η σκλαβα ειναι σαν το καρποφορο δενδρο
    οσο το φροντιζεις , το σκαλιζεις , το κλαδευεις , το λιπαινεις
    τοσο αυτο ανθιζει και καρποφορει και σου δινει γλυκους καρπους
    και το καθε δενδρο θελει την δικη του ιδιαιτερη φροντιδα
    "την σημασια που του αξιζει"  
    αν το αφησεις θα "κλουκιασει" που λενε και στο χωριο μου  
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2011
  9. Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    @tender lilly,

    Δεν απευθύνθηκα προσωπικά ακριβώς επειδή αυτή ήταν η γενικότερη αίσθηση που πήρα και όχι μόνο από εσένα. Ωστόσο η εκφραση μου περι επιτίδευσης ίσως ήταν τραβηγμένη.
    Παρόλα αυτά και για να σου απαντήσω σχετικά δεν διαφωνώ διόλου πως μπορεί να νιώθει καλά μια υποτακτική τις ώρες που περνά όπως λες απαρατήρητη (αν και έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο απαρατήρητη μπορεί να περνά μια ιδιοκτησία, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα), διαβάζοντας τα λεγόμενα της συγκεκριμένης γυναίκας που δήλωνε σκλάβα ένιωσα πως δεν κάνει παράπονα γενικά για στιγμές "αδιαφορίας", αλλά για πραγματική και ουσιαστική αδιαφορία από την μεριά του Κ.
    Εκεί που θα διαφωνήσω είναι ο τρόπος έκφρασής της, ο οποίος για μένα είναι πολύ άσχημος, αλλά και πάλι ας μη ξεχνάμε πως δεν απευθύνεται στον Κ της αλλά σε ένα ευρύτερο κοινό.
    Αυτά εν ολίγοις... σ΄ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να γίνω πιο κατανοητή..αν έγινα..
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: το σκληρό όριό της: να μην της δίνουν τη σημασία που της αξίζει

    @ sklavina,

    μάλλον εγώ έπρεπε να προσέξω να γίνω πιο κατανοητή στο νήμα αυτό. Δεν εννοούσα την μακροχρόνια ή την ουσιαστική αδιαφορία, ούτε καν την τιμωρητική. Εννοούσα απλά, καθημερινά πράγματα. Νομίζω πως και η Καναδή υποτακτική αυτό το απλό εννοούσε. Δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα δήλωνε για το άλλο!