Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος vanesa, στις 26 Οκτωβρίου 2011.

1. vanesa

vanesa Regular Member

Απάντηση: υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Καλησπέρα κ καλό μήνα γι αυτό ανέφερα τις προϋποθέσεις δεν είπα ότι είναι κάτι απλό η ούτε ότι θα μπορέσω να το κάνω όσο κ αν φαντάζομαι τον ευατό μου σαν κοπέλα πιο πολύ κ ότι θα είμαι αποδεκτή επιτέλους .
    Εχω έρθει σε επαφή με άτομο που έπαιρνε ορμόνες για καιρό κ είχε αναπτύξει κανονικό στήθος ανάπτυξη τριχών στο κεφάλι κτλ αλλά είχε τεράστιο πρόβλημα στη δουλειά με τους δικούς του μέχρι που έκανε μασταικτομη με ότι συνεπάγεται αυτό

2. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Ακόμα και στην τουρκία συζητιέται να καλύπτονται... Μονο στην ελλάδα και σε άλλες μουσουλμανοκρατούμενες χώρες δεν χρηματοδοτείται..

Νομίζω δεν αφορά μόνο τη νομοθεσία αλλά κυρίως τους ιατρικούς συλλόγους. Πώς στην ελλάδα ο ιατρικός σύλλογος δεν αναγνωρίζει του χιεροπράκτες (Vs χειροπρακτικούς) καθώς ο πρόεδρος (ή αντιπρόεδρος ή κάτι τέτοιο τελος πάντων) είναι ορθοπεδικός και πιστεύει ότι ο χειροπράκτης θα του πάρει τη δουλεια (οποτε πτυχίο ιατρικής, ειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές δεν παίζουν κανένα ρόλο); έτσι...

Σε κάθε χώρα φυσικά υπάρχει απαίτηση να σε έχει δει ψυχίατρος και να έχεις περάσει 2 χρόνια ζώντας ως το άλλο φύλο, υπο παρακολούθηση. Βέβαια και αυτο συζητιέται καθώς όπως προανέφερε η βανέσσα, αφενός το μεταβατικό στάδιο ειναι το δύσκολο, αφετέρου, το να ντυνεσαι όπως το άλλο φυλο σου προκαλεί πολλά περισσότερα προβλήματα απο το να γίνεις το άλλο φυλο.

Δεν θυμάμαι πάντως, σε ποιά χώρα ποιά αεροπορική προσλαμβάνει τρανς...εσυ νομιζω το ανέρτησες πριν κάποιο καιρό. ΘΥμάμαι όμως ότι στη συγκεκριμένη χώρα έχει γινει πάταγος με το πόσοι πάνε εκει για εγχείρηση μια που είναι φτηνά και τα αποτελέσματα πολύ καλά. Εκτός αυτού αυτό ειναι ένα μεγάλο έσοδο για την χώρα...ιατρικός...τουρισμός... στην ελλάδα βέβαια δεν έχουμε λογο για κάτι τέτοιο...ειμαστε πλουσιοι ούτως ή αλλως και ένας ψυχίατρος που θα σε βλέπει μία φορά το 6μηνο (καθως δεν έχουμε άλλους, και ο άνθρωπος είναι τιγκα) αρκεί...

Δευτερη γνώμη όπως σε όλες τις χώρες, δεν χρειάζεται...  

3. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Ναι στην Ταϊλάνδη έγινε αυτό με τις αεροσυνοδούς.

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/35275-αεροσυνοδοί-από-το-τρίτο-φύλο.html

Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε πως στην Ταϊλάνδη είναι επίσης "καλά και φτηνά" για τους παιδόφιλους. Είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά παιδικής πορνείας και η κυβέρνηση δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι, ή προφανώς δεν θέλει.

Όταν λοιπόν στην Ταϊλάνδη τα παιδιά είναι απροστάτευτα και βρίσκονται στο έλεος των παιδεραστών και των νταβατζήδων (και κυρίως των Αντρών που την βρίσκουν με αγοράκια) δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που έχουνε μεγάλη ζήτηση εκεί τα χειρουργεία αλλαγής φύλου και γενικά όλη αυτή η συγκεκριμένη βιομηχανία.

Πάντως και στην Ελλάδα είχε συζητηθεί να καλύπτονται τα έξοδα της αλλαγής φύλου από τα ταμεία σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, το 2006.

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/6956-αλλαγή-φύλου-με-χρήματα-των-ταμείων.html

4. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Αυτο δεν το καταλαβα. Πώς σχετιζεται η αλλαγη φυλου με την παιδοφιλία; Και στην Αμερική ή στην Γερμανία ή στην Ρουμανία (ή Πολωνία δεν θυμάμαι) ή στην Αγγλία ή Αυστρία γιατί αναπτύσσεται επίσης με κρατική χρηματοδότηση ενώ στην ελλάδα υπάρχουν ακομα ψυχίατροι που υποσχονται οτι "θεραπεύουν" απο την επιθυμία αλλαγής φύλου;

5. Konstantinos

Δεν σχετίζεται η αλλαγή φύλου με την παιδοφιλία. Αλλά με τον εξαναγκασμό πολλών παιδιών στην παιδική πορνεία.

Πολλά παιδιά στην Ταϊλάνδη (και πολλά αγόρια κυρίως) εξαναγκάζονται στην πορνεία από μικρή ηλικία.

Επίσης υπάρχουνε πάρα πολλές Transexuals στην Ταϊλάνδη, είτε εγχειρισμένες είτε όχι.

Λαμβάνοντας υπόψην τα 2 παραπάνω, το να γίνονται εκεί πολλές επεμβάσεις αλλαγής φύλου μπορεί να είναι αποτέλεσμα των βιωμάτων (η και του εξαναγκασμού) πολλών αυτών των αγοριών που εξαναγκάστηκαν απο μικρά στην παιδική πορνεία από τα διάφορα κυκλώματα που δρούνε ανεξέλεγκτα.

Άσχετα με το ποσοστό των ατόμων που θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου γιατί έτσι νίώθουν, το μεγάλο ποσοστό παιδικής πορνείας στην Ταυλάνδη, σε συνάρτηση με τον μεγάλo αριθμό Transexuals αλλά και τον μεγάλο αριθμό τέτοιων χειρουργείων όπου γίνονται εκεί, φαίνεται πως είναι άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτές τις χώρες σχετικά με την αλλαγή φύλου, ούτε γνωρίζω αν στην Ελλάδα υπάρχουν ψυχίατροι που "θεραπεύουν" την επιθυμία αλλαγής φύλου.

Πάντως αν στην Ελλάδα υπάρχουν ψυχίατροι που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, η λογική λέει πως και σε άλλες χώρες θα υπάρχουνε ψυχίατροι που θεωρούν πως η αλλαγή φύλου είναι ασθένεια και πως μπορούν να την θεραπεύσουν, ασχέτως με το αν ο Κρατικός Μηχανισμός καλύπτει τα έξοδα για αυτές τις επεμβάσεις.

6. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: υποταγή στην καθημερινότητα -αλλαγη φύλου είναι λύση

Εχμμμ όχι...μονο εδώ μας απέμειναν και δει εκτός αθηνών γιατι θα ήταν σαν να λένε οτι θα θεραπεύσουν τον ερωτικό σαδομαζοχισμό ή την ομοφυλοφιλία. Απλά εδώ δεν υπάρχει αρκετά μεγάλος έλεγχος και στα χωριά ειναι διατεθειμένοι κάποιοι γονείς να δώσουν ακομα και ηρωίνη για να ριξουν σε καταστολή το "ανήσυχο" μέλος. Για την ακρίβεια μια καταγγελία θα τους έβγαζε εκτός επαγγελματος. (από όσο λενε οι πληροφορίες που εγώ έχω βρει) Αλλά ποιος θα καταγγείλει στα χωριά τον ξάδελφό του. Σε κάθε περιπτωση στην ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο ακολουθούν και ποιον κώδικα..

Τα μεγαλύτερα ποσοστά αλλαγης φυλου δεν ειναι στην ταϊλάνδη...ΑΝ το θες θα κάτσω να ξαναψάξω πού ακριβώς ειναι τα μεγαλύτερα ποσοστά αλλαγής (από τους ντόπιους...).Ήταν μεξικό ή Ρίο ή Αργεντινή... Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουριά...

ΑΠλά ταϊλάνδη τα 2 τελευταία χρόνια υπάρχει κινηση γιατι έριξαν τις τιμές τους και κάνουν παραδεκτή δουλειά, και εκτος αυτου τα έξοδα για να πας και να μείνεις οσο χρειάζεται πριν ξαναταξιδέψεις ειναι πολυ μικρότερα απο το να μεινεις 2 μήνες στη Γερμανία σε ξενοδοχείο (ή σε οποιαδηποτε άλλη ευρωπαική χώρα)...

Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει ότι η παιδική κακοποίηση οδηγεί κάποιον στην αλλαγη φύλου. Στο να γίνει serial killer, ναι.. Αλλά όχι στο να αλλάξει το φύλο του. Δεν θα γινόταν αποδεκτή απο την επιστημονική κοινότητα μια τέτοιου είδους κατάσταση ως φυσιολογική και μη θεραπεύσιμη ώστε να εγκρίνουν τέτοιου είδους ορμονική διαδικασία και χειρουργεία... Δεν γίνεται αποδεκτή άλλωστε όταν έχει background σεξουαλική κακοποίησης (από όσο ξέρω.. μπορει να κάνω και λάθος)

Έχει παντως μια βάση ότι στην ταιλάνδη οι ντοπιοι μπορει να κάνουν αλλαγη φυλου στα παιδιά τους ή στα παιδιά που θελουν να εκπορνεύσουν...δεν έχω δει όμως καμία έρευνα και καμια καταγγελία δημόσια επι αυτου..

7. Konstantinos

Οκ, πάντως όσοι θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου σίγουρα δεν μένουν στα χωριά τους .

Δεν χρειάζεται να είναι τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Δεν θίγουμε αυτό το ζήτημα. Σημασία έχει πως τα ποσοστά είναι μεγάλα. Πιο παλιά η Καζαμπλάνκα ήτανε διάσημη τοποθεσία για τέτοιες επέμβασεις και ναι επίσης στην Βραζιλία έχει πάρα πολλές Transexuals.
    Για το αν υπάρχει έρευνα δεν γνωρίζω. Πάντως ειδικά για την Ταϊλάνδη, από την στιγμή που είναι ένα ανεξέλεγκτο μπουρδέλο, όπου ο νόμος δεν προστατεύει τα παιδιά από αυτά τα κυκλώματα, τότε σίγουρα δεν χρειάζονται και πολλές εγκρίσεις και για τέτοια, ή οποιαδήποτε άλλα χειρουργεία.

Για παράδειγμα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν άκουγα πως στην Ταϊλάνδη γίνονται πολλά χειρουργεία από παράνομο εμπόριο οργάνων χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα χειρουργεία αλλαγής φύλου που γίνονται εκεί είναι παράνομα.