Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φαντασιωση και πραγματικοτητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος noname24, στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

1. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: φαντασιωση και πραγματικοτητα

Χα χα χα ....ναι αλλά "με το γαμήσι γίνεται κανείς πιό κοινωνικός" ....λολ
    Να κάνουμε και λίγο χιούμορ ....

Aυτό είναι συνάρτηση του πόσο πλούσια φαντασία μπορεί να διαθέτει κάποιος.

Πράγματι.

2. slave dimi

slave dimi Regular Member

Απάντηση: φαντασιωση και πραγματικοτητα

Το χιούμορ υποκρύπτει μια αλήθεια. Ο έρωτας είναι ίσως η μόνη ανθρώπινη δραστηριότητα που φέρνει (αρκετά) κοντά τους ανθρώπους. Όσο για τον πλούτο της φαντασίας και για την ανταπόκριση φαντασίωσης και βιώματος, δεν κάνω τίποτε άλλο απ΄το να δηλώνω τα αυτονόητα!

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Νίκος is totally me!... χαχαχα

4. Το vaginal fisting είναι κάτι που μ'αρέσει σαν ιδέα αλλα δε νομίζω να το αντεχα για αυτό και δε το έχω δοκιμάσει κανονικά ακόμα. Επίσης το σεξ με 2+ αντρες. Αυτό είναι κάτι που κάποια στιγμή θα το κάνω.

5. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Έχω φαντασιώσεις που δεν θα κάνω σίγουρα πράξη και οι λόγοι είναι ηθικοί.Θεωρω ότι η φαντασία του καθενος μπορεί να είναι απεριόριστη στο θέμα σεξ,αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί καποιος να τα κάνει ολα πράξη.Φυσικα κι έχω χρησιμοποιήσει την φαντασίωση μου για να έρθω σε οργασμό,όταν ο παρτενέρ μου δεν μπορούσε να μου δώσει αυτό που θα μ έφτανε ως εκεί...

6. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...από την άλλη, άμα τα φτιάξεις με έναν σχιζοειδή, μπορείς να κάνεις σεκς με ίσα με 14 άντρες στην ίδια δόση

7. aethereal

aethereal Guest

πριν 2 χρονια περιπου αισθανθηκα εντονη σεξουαλικη ελξη απο ανθρωπο εμφανισιακα απολυτως των προτιμησεων μου,
    σημαντικα δυναμικο χαρακτηρα,ευθυ,και ολιγον τι "αλανι" που προσδιδει και μια ροκια εξτρα...
    επιπλεον,με μια καλλιτεχνικη παιδεια και ηλικιακα αρκετα μεγαλυτερος μου..

στην πορεια δυστυχως ή ευτυχως ανεπτυξε τις ιδεες του βαθμιδωτα μεσα στις οποιες υπηρχαν θεσεις
    φιλοναζιστικες,μισογυνιστικες,αποκρυφιστικες,παραβατικες..

ομολογω πως οι φαντασιωσεις μου στις οποιες τον σκηνοθετουσα ως "μετελλαγμενο ον" συναισθηματικοφορο και λοιπα
    1)ξεπερασαν καθε σεναριο επιστημονικης φαντασιας
    2)με εκαναν να οικτιρω τη κακη μου τυχη που το συγκεκριμενο ατομο με ελκυε τοσο πολυ
    3)με ωθησαν στη θεση "η σεξουαλικη απολαυση χωρις ψυχικη ενωση ειναι μια πραξη κτηνωδικη"
    ωστε να με επαναφερω στη λογικη καθε φορα που παρεκκλινα συνειρμικα..και να μην προχωρησω στις προτροπες του για πραγματωση τους...

8. bumblebee

bumblebee Contributor

Εγω πάντως το βλέπω ως δική μου ευθύνη την εκπλήρωση των φαντασιώσεων του υ. Αφού ζητάω πολλά παρέχω και κάτι πίσω  

Όλες - Ολες, μα όλες οι σεξουαλικές φαντασιώσεις - roleplay του υ, που δεν αφορούν παράνομες πράξεις, είναι ευθύνη μου να τις πραγματοποιήσω και επίσης όχι ακριβώς όπως τα φαντάστηκε, αλλά πάντα με την δική μου πινελιά, έτσι για να μην παίρνει και πολύ αέρα και χάσουμε το παιχνίδι  

9. brenda

brenda FU very much

Πάλι μεγάλη αλήθεια είπες.....  

10. bumblebee

bumblebee Contributor

Η με άνθρωπο που γεννήθηκε στο Τσερνομπιλ       Με 2 εργαλεία, 2 σε 1 το πακέτο. Μέγιστη ανωμαλία ):    

11. brenda

brenda FU very much

είμαι χαζή που το βιντεάκι δεν το πιάνω? 

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Οχι καθόλου. Βάλτο στο 4