Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψέμα ή αλήθεια?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Her toy, στις 20 Δεκεμβρίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου; ;;;;
    Κι αν αυτός που ρωτάει είναι ο κυρίαρχος όπου ανήκει;
    Όχι η Ερατώ συγκεκριμένα αλλα η χ-ψ υποθετική υποτακτικη

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

My fault, δεν το κατάλαβα, οι αναφορές που έκανες μου φάνηκαν προσωπικές. Εξ άλλου τα παραδείγματα είναι πάντα περιοριστικά, ας το εκφράσω γενικά.
    Αρκετές φορές αυτοεγκλοβίζεται κανείς σε μια υποτιθέμενη, αλλά καθόλου υποχρεωτική, ανάγκη να απαντήσει μόνο και μόνο γιατί του τέθηκε μια ερώτηση, αφήνοντας να τον παρασέρνει το παιχνίδι του απέναντι. Υπάρχουν και άλλες λύσεις, που χρειάζονται "ένα βήμα πίσω", και που με λίγη επεξεργασία προστατεύουν καλύτερα τον εαυτό μας.

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2016
  3. Soraya

Soraya Guest

Εχεις εσυ πεσμένο κωλο;;;;; να με τρςλανεις θες βραδιατικο;;;;;; άντε και είμαι και άρρωστη

4. estelwen

Για μένα προσωπικά σε αυτήν την περίπτωση δεν τίθεται θέμα να υπάρχει μη ειλικρινής απάντηση, ούτε μισές αλήθειες.
    Στην @Ερατώ απάντησα γενικά θεωρώντας από τα παραδείγματα ότι η ίδια τοποθέτησή της ήταν γενική - αν δεν κατάλαβα σωστά, ευχαρίστως να με διορθώσει.

Edit: με "γενική" τοποθέτηση, εννοώ ότι δεν αφορούσε D/s.

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2016
  5. Soraya

Soraya Guest

Οπότε τα "δεν σε αφορά " και τα "κοίτα την δουλειά σου" κτλ κτλ πάνε περίπατο  
    Η Ερατώ μιλούσε υποθετικά όπως κι εγώ .
    Το αναφέρω άλλωστε.

6. estelwen

Ούτε καν πάνε περίπατο, δεν έχουν πόδια εξ αρχής  

7. Soraya

Soraya Guest

Συμφωνώ απόλυτα.