Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

23 στιγμιότυπα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος labinnah, στις 11 Μαρτίου 2010.

1. Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Μα δεν έκανες τίποτε!! 

2. labinnah

labinnah Regular Member

Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Στιγμιότυπο 4. Βρικόλακας εναντίον Λυκάνθρωπου

Ήμουνα στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Με το τηλεσκόπιό μου παρακολουθούσα έναν γείτονα σε ένα μακρινό μπαλκόνι να μαλακίζεται. Όταν είχε φεγγάρι έβλεπα ένα τύπο να περνάει κάτω από το σπίτι. Τα μαλλιά του ήταν σαν περούκα κίτρινα λίγο μακριά, και φορούσε καμπαρτίνα. Πήγαινε προς το προαύλιο του σχολείου. Νύχτα. Δεν είχε τίποτα άλλο προς τα εκεί. Ένα βράδυ με την φίλη μου την Α τον παρακολουθήσαμε. Αφού απομακρυνθήκαμε αρκετά .κουραστήκαμε και γυρίσαμε πίσω. Καθώς επιστρέφαμε βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μας. Ήμασταν σίγουρες ότι πέταξε… Λίγες μέρες μετά είδα την ταινία love never dies κσι ερωτεύτηκα τον δράκουλα. Κάθε φορά που χαϊδευόμουν αισθανόμουν πως ηταν κοντά μου.. Μια νύχτα στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι μου σχηματίστηκε μια φιγούρα.. Ήταν ολόιδια με αυτόν τον λυκάνθρωπο που περνούσε στη γειτονία... Πίστευα πως επειδή μαλακιζόμουν περιμένοντας να έρθει ο βρικόλακας, ήρθε ο άλλος!

Last edited: 24 Μαρτίου 2010
  3. Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Μα καλά εγώ σε τι κόσμο ζούσα!!!23 ερωτικά στιγμιότυπα...εγώ πάλι έπαιζα με την barbie, την bi bi bo, κρυφτό, μακρυά γαιδούρα, τζαμί ...τέτοια..Μέχρι τα 17 έτσι με θυμάμαι 

4. labinnah

labinnah Regular Member

Στιγμιότυπο 5. Ο χωρισμός
    Έμεινα με τον αγαπημένο μου τρία ολόκληρα χρόνια. Κάναμε τα πάντα μαζί. Ήμασταν αρκετά περιορισμένοι και ο ελεύθερος μας χρόνος κυλούσε μονο με σινεμά ,διάβασμα και περνάμε μερος σε αναβάσεις και ειδικές διαδρομές. Η ανυπόφορη ζήλια του ήταν το μόνο αρνητικό, αλλά ίσως και να μου άρεσε. Ήταν πολύ ζηλιάρης σε σημείο που μου έφτιαχνε τη βαλίτσα για να μη πάρω μαγιό και μίνι. Όταν η μαμά μου μπήκε στο νοσοκομείο έπρεπε να μείνω με τον μπαμπά μου, την γυναίκα του και την κόρη του . Ο μπαμπάς με τα λόγια του διέκοψε τη σχέση μας γιατί ο Κ. άκουγε τη μαμά του η οποία δεν τον άφησε μια φορά να έρθει να μου συμπαρασταθεί.. Μια μέρα ο Κ μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάμε εκδρομή. Ο μπαμπάς δεν με άφησε. Καθισμένος στην πολυθρόνα του μου έλεγε ακριβώς τι έπρεπε να πω στον Κ. στο τηλέφωνο, υπενθυμίζοντας μου πως αυτός έπρεπε να λειτουργήσει σαν άντρας. Έπρεπε να έρθει να με πάρει από τη. .Βάλαμε στοίχημα και ο μπαμπάς μου έλεγε ότι δεν θα έρθει γιατί είναι μαμμόθρεφτο. Και αυτός δεν ήρθε. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο.

5. labinnah

labinnah Regular Member

Η πρώτη δικαιολογία συγχωρείτε ομως η δεύτερη φορά θα έχει συνέπειες
    ..Και εμένα στην ηλικία που αναφέρεις μου εστελναν ολοι προσκλήσεις για πάρτυ γιατι έσκαγα στο σχολείο με τη φούστα lambada και ήμουν ιδια με το κοριτσακι στο video....και η νονά μου έφερνε ρούχα απο το 3-2-1...
    Ομως ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας ..3-2-1 δεν ειμαι πια παρθένα....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. labinnah

labinnah Regular Member

Στιγμιότυπο 6. Ποδαράκια Έξω

Το χιούμορ είναι σαν το δάχτυλο του αριστερου ποδιού..Δεν είναι στο χέρι σου.
    Είχα μςρικούς φίλους που το μόνο που ήθελαν να χαϊδεύουν και γλείφουν πόδια..Μόλις πήγαινα διακοπές το καλοκαίρι περίμεναν τα πεδιλα και τα γυμνά ποδαράκια .Ασε μου έλεγαν κοίτα πατουσιτσα εξω ,δαχτυλακια γυμνα.Τέσσερα ή πέντε παιδιά συζητούσαν μόνο αυτό..Δεν άντεχα να τους βλέπω ειχε γίνει κουραστικό. Την επεφταν σε οποια ειχε εξω τα ποδια.τα έγλειφαν με τις ώρες.
    Ο ένας της ανέβαζε στο τσοπεράκι και της τα έγλειφε.Δεν έκανα παρέα με τα κορίτσια επειδή εκει έκανα λίγους μήνες διακοπές και πάντα τα αγόρια κρατάνε μυστικά σε αντίθεση με τις κοπέλες..
    Σε κάποιο πάρτυ σε πλοιο με πολλούς ορόφους ανεβοκαταβαίναμε όλη τη νύχτα..Έφτασα επάνω και κάθησα .Ήρθε ενας φιλοςκαι μου ειπε αν θελω να μου κανει μασάζ..Τα απλωσα και εγω στην καρεκλα και μετα καταλαβα κατι μαλακο στις πατουσιτσες μου.Έκανα απαλές κινήσεις όπως μου είχαν πει οι φίλοι μου και πάλι όμως κατάλαβε την άγνοια μου στο θέμα..

Στιγμιότυπο 7. Κομμωτήριο

Ήμουν 13 χρονών όταν ο μπαμπάς με πήγε στο κομμωτήριο. Ήταν φίλος του ο κομμωτής, πολύ καλοβαλμένος άντρας και με χτένιζε σα να ήμουν μεγάλη κοπέλα. Όχι παιδάκι. Πηγαίναμε συχνά και στο σπίτι του με τον μπαμπά και μιλούσαν για δουλειές. Εγώ μάθαινα τη μικρή του κόρη που πήγαινε δημοτικό, αγγλικά και ιστορία. Μια μέρα μπήκα στη κρεβατοκάμαρά του και βρήκα τη θήκη από τα πούρα. Τη χρησιμοποίησα για να μαλακιστώ κρατώντας τη μέσα στο βρακί μου, όση ώρα έκανα μάθημα στην κόρη του... Μετά φοβόμουν μήπως είχε καμία κάμερα στο δωμάτιο και το έλεγε στον μπαμπά μου... Δυο τρεις εβδομάδες αργότερα, με στρίμωξε μέσα στο ασανσέρ και έβαλε το χέρι του στα μπούτια μου. Φορούσα φούστες και άνετα φορέματα οποτε πηγαινα για λούσιμο και δεν είχα καμμία ντροπή μπροστά του παρόλο που ξεχώριζε το βρακάκι μου όταν ξάπλωνα για λούσιμο. Όταν άρχισα να γράφω τα στιγμιότυπα, έμαθα ότι πέθανε…

Στιγμιότυπο 8. Αθλητικός Εξοπλισμός.

Γκρινιάζω και ζητάω στον μπαμπά ρακέτες μικρές,όπως μου είχε υποσχεθεί να μου φτιάξει ο ίδιος.Πρίν ερθει το καλοκαίρι τις έχει έτοιμες.Ειδικά σχεδιασμένες μονο για μένα. Βαμμένες κίτρινες με σχήμα καρδιάς, ελαφριές και δεμένες πολύ όμορφα. Μαζί με τις ρακέτες μου πήρε και ειδικά ελαφριά μπάλακια.. Έπαιζα μαζί τους προσπαθώντας να τα ισορροπήσω στο σώμα και το πρόσωπο. Μερικές φορές όταν δεν ισορροπούσαν, γινόμουν κακιά μαζί τους και τα ζούλαγα στην άκρη του μουνιού μου μέχρι να χτυπήσει κόκκαλο. Μου άρεσε να τα τιμωρώ έτσι. Την επόμενη χρονιά πήρα πατίνια. Επαγγελματικά, με ρόδες από ειδικό καουτσούκ. Τα έβαζα ανάμεσα στα μπούτια μου και έσφιγγα τους προσαγωγούς. Το υλικό και το γλίστρημα της ρόδας με έκαναν να τελειώνω.

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

Στιγμιότυπο 9.. Μη αναστρέψιμος.
    Στο χωριό όλοι μάθαιναν την αφιξή μας γιατι είχαμε πολλά παιχνίδια μαζί μας σε αντίθεση με τους ίδιους. Τους φωνάζαμε όλους στην αυλή μας και παίζαμε. Ο Α και ο Β μας έκλεψαν μια μέρα ένα παιχνίδι και όταν το ανακαλύψαμε δε τους ξαναμιλήσαμε.Τα σπίτια μας ήταν πολύ κοντά και μια μέρα έτυχε να επιστρέφουμε παρέα.. Ο Α με ρώτησε αν είχα δοκιμάσει ύπνους. Του είπα ναι αλλά δεν με πιάνουν. Στην πραγματικότητα δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Έχω κάτι που θα σε πιάσει μου είπε. Το διέλυσαν στο νερό. Σε 5 λεπτά όλα γύριζαν. Θυμάμαι μόνο ότι με πέταξαν στο κρεβάτι. Ο Β με χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο. Συνήλθα μετά από ώρες, πλημμυρισμένη στο αίμα. Είχε ανοίξει η μύτη μου . Η φίλη μου τους άκουσε να περηφανεύονται στην καφετέρια ότι με κανόνισαν. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν. Μόνο στον Κύριό μου κι εδώ.

Στιγμιότυπο 10. το πειραματικο κουτι
    Με εχει τοποθετησει μεσα σε ένα χωρο 1*1 και το μονο που χωραει ειναι ενα σκαμπο..Κάθομαι σε αυτο επι 3 ώρες την ημέρα ενω ο Εκείνος περνάει απο μπροστά μου ανα μία ώρα και καμμια φορά κάθεται να μου κανει παρέα..Δε μπορω να τον ακουμπησω αφου εχει βάλει προστατευτικο ενα τζάμι μπροστα.
    Όταν ειναι μονος Του μου με ρωτάει πως ειμαι ενω οταν ειναι με κόσμο καθονται μπροστα μου και διασκεδάζουν.Πολλές φορές με κοιτάζει μονο και μόνο για να φτιαξει τα μαλλια Του στο τζάμι.... Μια μέρα, Αύγουστος ήταν, με έβγαλε από το κλουβί και με πήγε στο γιαπί που βρισκόταν στον πάνω όροφο. Εκεί με γάμησε για πρώτη φορά. Είχε έκλειψη σελήνης.

7. Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Δίνεις την αίσθηση πως πονάς όταν τα γράφεις...

Εγώ πόνεσα καθώς τα διάβαζα.

Ωραία γραφή, ωμή.

8. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Εξαιρετικά τα στιγμιότυπα...Χαίρομαι να σε διαβάζω... 

9. thanasis

thanasis Contributor

Απολαυστικό νήμα.

10. Απάντηση: 23 στιγμιότυπα

Ποια είναι η πρώτη και ποια η δευτερη δικαιολογία ??

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. GRD

GRD Great Red Dragon

Όντως, ωραίο "ωμό" γράψιμο... συμφωνώ..!

Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τα στιγμιότυπά σου μαζί μας!  

Ανδρ(ε)ας

12. StandYourGround

StandYourGround New Member

Γράφεις πραγματικά πάρα πολύ δυνατά..
    Ενιωσα να είμαι μέσα..Εύγε..