Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sorriso solare, στις 31 Αυγούστου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

Ναι αγαπητή μου, δημοκρατία είναι. Γιατί αν θέλεις εσύ να καταστρέψεις την υγεία σου μπορείς να το κάνεις, την δική μου όμως υγεία γιατί να την καταστρέψεις είναι δημοκρατικό αυτό;

Θέλεις να καπνίσεις κυρία/ε μου; Σπίτι σου. Θέλεις να διασκεδάσεις σε δημόσιο μαγαζί; Ελα να διασκεδάσεις, αλλά χωρίς την εξαρτησή σου κοντά,(βλέπε τσιγάρο) γιατί δεν βλάπτει μόνο εσένα αλλά και εμένα που δεν είμαι εξαρτημένος.

Αν είναι ρατσισμός το να μην θέλω να αναπνέω τον καπνό σου τότε ναι, είμαι ρατσιστής.

Και αν πρέπει να καπνίζουν στις καφετέριες και τα κέντρα διασκεδάσεως οι καπνιστές γιατί να μην βάλουμε και τα πρεζόνια μέσα σ΄ αυτά και ενώ πίνεις τον καφέ σου και καπνίζεις δίπλα σου το πρεζόνι να βαράει την ένεση που στο κάτω κάτω δεν κάνει στην δικιά σου υγεία κακό αλλά μόνο στην δικιά του;

Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2010
  2. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

Ομορφιά μου, το αλκοόλ βλάπτει αυτόν που πίνει και όχι εμένα που πίνω χυμό δίπλα του...
    Ενώ το κάπνισμα στον ίδιο χώρο βλάπτει και αυτόν που καπνίζει, αλλά βλάπτει και αυτόν που δεν καπνίζει.

Τα μέτρα πάρθηκαν για να προστατέψουν την υγείαν αυτών που δεν καπνίζουν και όχι αυτών που καπνίζουν. Αυτοί που καπνίζουν μπορούν να συνεχίσουν να καπνίζουν τα πνευμόνια τους... στο σπίτι τους. Κατάλαβες που είναι η διαφορά, μικρή μου;

3. smari

smari Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

Τελικά αυτό το κράτος πρέπει να μας αγαπάει πολύ, μόνο για το καλό μας φροντίζει γι' αυτό θα τα κόψει όλα...

Σε λίγο καιρό θα καθόμαστε όλοι γτ δεν θα υπάρχει χρήμα όχι για ρουχα, διασκέδαση κλπ, αλλά ούτε για φαγητό.

Άρα? θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε σιλουέτα, θα στρώσουμε και υγεία!!!

Τι άλλο μπορεί να ζητάει κανείς????

Για μας δουλεύουν αυτοί οι καλοί αμερόληπτοι άνθρωποι...
    φτου μας οι αχάριστοι!!!

4. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

Ομορφιά μου, αυτούς τους αμερόληπτους άνθρωπους τους έχω γραμμένους και τους 300.
    Όμως τον νόμο (αν εφαρμοστεί τελικά) που θα απαγορεύει σε κάποιους να μου γεμίζουν τα πνευμόνια μου καπνό με το τσιγάρο τους σε δημόσιους χώρους, δεν μπορώ να μην τον χειροκροτήσω.

5. sw

sw

...για τα επομενα 40 χρονια που ερχονται* ειναι δικαιοτατο!

... μετα αλλαζουμε παλι, και καπνιζετε εσεις και βηχουμε εμεις!

Γι ργος

ΥΓ *...πρωτα ο Θεος!

.........................................................................................................................................................................

...το εζησες κι αυτο ε;  

Γι ργος

...............................................................................................................................................................

...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!! Τα μετρα παιρνονται για να προστατεψουν "καταναγκαστικα" την υγεια των εξαρτημενων ανθρωπων απο αυτο το ναρκωτικο που εξαλειφει τη βουληση τους να προστατευθουν απο μονοι τους. Ηλιου φαηνοτερη η προθεση να εξαναγκαστουν με τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ να καπνιζουν σε δυσκολες συνθηκες και πολυ λιγοτερο χρονο απο αυτον που καπνιζαν, με αποτελεσμα τη δραστικη μειωση του αριθμου τσιγαρων ημερησιως.

Ευχομαι αυτη τη φορα να υλοποιηθουν!

Τωρα... ...οι μη καπνιζοντες που ενοχλουνται απο το καπνισμα των αλλων, εχοντες τη διαυγεια του πνευματος τους, αλλα και την αβιαστη διαχειριση των επιλογων τους, τοσα χρονια δεν πηγαινουν σε χωρους που συνωστιζονται οι καπνιστες, με τις ερμητικα "σφραγισμενες" διοδους διαφυγης του καπνου τους.
    Σε πληροφορω πως τιποτε δεν χασανε απο τα "δρωμενα" των χωρων αυτων!!! Εχεις ακουσει εσυ να οδυρονται ανθρωποι που δεν καπνιζουν πως ειναι στερημενοι του δικαιωματος τους να αναπνεουν ελευθερα καθαρο αερα; Αυτοι δεν εχουν αναγκη να το ζητησουν! τους το παρεχει δωρεαν ο πλανητης! Ειναι ευγνωμωνες γι αυτο! εχουν απο τη φυση το συντριπτικα μεγιστο ποσοστο της προσφορας του πλανητη για την απολαυση των λειτουργιων του οργανισμου τους.
    Οι καπνιστες σπευδουν να εμπλουτισουν το περιβαλλον τους με τα απαραιτητα χημικα στοιχεια που επελεξαν να εξαρταται η βιολογικη και ψυχικη τους ισορροπια. Με δικες τους επισης ενεργειες και με πολλαπλους τροπους η εξαρτημενη δραση τους, τους αναγκαζει να πολλαπλασιαζουν την αναγκη τους αλυσιδωτα και σε αλλες "ουσιες" πχ αλατι, ζαχαρη και εντονες πικαντικες γευσεις, λογω της απολεσθεισας ευαισθησιας της γευσης τους. Το κρασακι το νοιωθουνε νερακι, ετσι με το τσιγαρακι μεζεδιαζουν' ουισκακι ( και βαλε! ...μπας και γευθουνε τιποτα να περναει τον ουρανισκο τους). Αμεσως - αμεσως, γινονται οι πολιτιμοτεροι καταναλωτες των αυξημενων αναγκων και των μεγαλυτερων συμβιβασμων! (ξερεις τι ειναι να "κοβεις"
    στα τρια το μισθο σου, και το ενα να πηγαινει μονο για την βασικη αναγκη που επελεξες να υπηρετεις; ...ασε το ουισκακι και τα συμπαρομαρτουντα... δεν ειμαι και λογιστης, κανε μονος σου τους υπολογισμους σου  

Αυτες λοιπον τις δυσκολες οικονομικα εποχες ερχεται να τους βοηθησει ο νομος, και δημιουργει οπως καταλαβαινεις ενα κλιμα Κυριαρχικο που δυσκολευει την προσαρμογη των "Κυριαρχικων" (κυριως).

Νομιζω πως το αντιμετωπιζεις πολυ σκληρα και απονα το προβλημα που τους δημιουργει ο νομος (...που θα δουμε αν θα εφαρμοστει βεβαια), ενω εσυ κι εγω δεν βασανιζομαστε απο οοολα αυτα τα επιπροσθετα που επωμιζονται εκεινοι.
    Φαντασου ποσο αδικο ειναι να μιλαμε πως συγκρινονται τα προβληματα που δημιουργει σε εμας και σε εκεινους το καπνισμα. Να σκεφτεις μονο πως εμεις λυνουμε το στιγμιαιο προβλημα μας (στο θερινο το σινεμα πχ.) με μια μικρη αναστολη της εισπνοης μας για μερικα δευτερολεπτα, να περασει ο "ορατος" αερας μας απο εμπρος μας και ειμαστε νετοι!
    Σκεψου τωρα παλι σε τι κικαιωνα μπαινει ενας (καημενος ) καπνιστης για να εξασφαλισει την δημιουργια αυτου του "ορατου" αερα "του" ο καθενας για τον εαυτο του.
    Θα καταλαβεις την προσπαθεια που καταβαλλει και το ζωρι που εχει τραβηξει μονο και μονο απο την εκφραση του μορφασμου του κατα το "ρουφηγμα" ...
    ...πολλες φορες αν προλαβεις αναμεσα στο ανοιγοκλεισιμο του "βλεφαριασματος" θα διακρινεις ενα βουρκωμα κι αυτο βιαστικα "καταπνιγμενο"...! (αστο βρε αδερφε να σου το καθαρισει το ματακι σου...τι το πνιγεις;;;!!)

Γι:nod:ργος

Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2010
  6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

@Perris: Αυτός που πίνει αλκοόλ δίπλα σε εσένα που πίνεις το χυμό σου όντως δεν σε βλάπτει. Αυτό ωστόσο κάλλιστα μπορεί να αλλάξει όταν βγει έξω και μπει αυτός στο αυτοκίνητό του κι εσύ στο δικό σου.

Αν και καπνιστής συμφωνώ με το μέτρο για τον απλούστατο λόγο πως η ελευθερία μας δεν είναι απεριόριστη αλλά σταματάει εκεί που ακουμπάει την ελευθερία του άλλου. Δεδομένου ότι το κάπνισμα είναι *επιλογή* ενώ η αναπνοή όχι, έχεις δικαίωμα να καπνίζεις εφ' όσον δεν εμποδίζεις αυτόν που δεν θέλει να αναπνέει καπνό σου.

7. thanasis

thanasis Contributor

Τώρα δεν ξέρω τι είναι πιο φασιστικό: τα μέτρα ή ο τζιμινιέρας δίπλα μου που με φλομώνει πόσες ώρες και δεν παίρνει γραμμή;

Είμαι πρώην καπνιστής, σέβομαι τη μπλουζιά του καπνιστή πάρα πολύ, αλλά εύχομαι αυτήν την φορά να εφαρμοστεί το μέτρο.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. gr_fun

gr_fun Regular Member

Εγω παντως σαν καπνιστης θελω να πω οτι καλως ή κακως το μετρο ειναι σωστο. Εχω παει σε μαγαζι που απαγορευοταν το καπνισμα, και εφυγα αρον αρον. Ο κολλητος μου διπλα ωρυοταν επειδη εχασε την ευκαιρια να φαει μια φορα σαν "ανθρωπος" οπως ελεγε. Οταν εγω πινω το κρασακι μου θελω και το τσιγαρο μου, αλλα απο την αλλη δε μπορω παρα να κατανοησω τον αλλον που εκνευριζεται με αυτη την κατασταση. Συμφωνω οτι η (οικονομικη) συγκυρια ειναι ασχημη, ομως εχω ακουσει και ανθρωπους να λενε οτι δεν πανε καπου επειδη ενα μαγαζι γινεται ντουμανι...

9. MasterPerris

Arioch, έχεις δίκιο, αλλά εδώ τα ποσοστά ζημιάς προς τρίτους είναι μικρά, ενώ με τους καπνιστές τεράστια.

Ατελείωτα ρεπ!

Αυτό ακριβώς που γράφεις είναι πραγματική Δημοκρατία.

10. alnair

alnair Regular Member

To να υπάρχουν χώροι και για τους μεν και για τους δε στο ίδιο μαγαζί, ή μαγαζιά αποκλειστικά για μη καπνιστές / καπνιστές είναι άραγε τόσο ανέφικτο;

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: 48ωρη απεργία στα περίπτερα για τα... τσιγάρα

με τις απαγορευσεις των σκυλιων και εγω νευριαζω διοτι καποιοι ιδιοκτητες τα κρατανε πεντακαθαρα και εμβολιασμενα και τα θεωρω μελη της οικογενειας ... και ειναι 10 φορες πιο καθαρα απο κατι αλλα "ζωα" που κυκλοφορουν σε θαλασσες και παρκα.... εξαιρουνται τα βρωμικα παραμελλημενα ζωα .

...................................................

ελεος ρε παιδια με την εξαρτηση στο τσιγαρο ............... κοψτε το το γαμμημενο ....
    ειναι μαλακια οπως και να τρεχεις με 200 μεσα στους δρομους
    χαιρομαι πολυ με τα νεα μετρα και ηδη περασα το τηλεφωνο των καταγγελιων στο κινητο μου .
    εδω πρυτανης πανεπιστημιου με αμετρητες διακρισεις και ερευνες και τον ειπα μπουρδα διοτι σε 30 λεπτα γεμισε ενα τασακι ... για την ακριβεια τον ειπα μπουρδα , απολιτιιστο και πνευματικα αναπηρο και ζητησε και συγνωμη

12. kali crow

kali crow Guest

αστα...του πα του μ@λ@κ@ να μη με κανει αθανατη αλλα δεν αντεξε στον πειρασμο... 

ουδεποτε ειπα να κατσει ο αλλος να υπομενει τον καπνο μου...
    ειπα ξεχωρισους χωρους μεσα σε μαγαζια...
    ξεχωριστους με τοιχο και πορτα...
    οχι ενιαιους....

Thread Status:
Not open for further replies.