Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Animal play vs. slut play

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 28 Ιουλίου 2011.

?

Animal play vs. slut play

1. animal play

20 vote(s)
    24,1%
  2. slut play

29 vote(s)
    34,9%
  3. και τα δύο

27 vote(s)
    32,5%
  4. κανένα απ τα δύο

2 vote(s)
    2,4%
  5. δεν ξέρω, παρατάτε με ήσυχο

5 vote(s)
    6,0%
  1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Animal play vs. slut play

Ετσι ακριβώς.( ρεπ δεν μ' αφήνει το σύστημα να σου ξαναδώσω)
    Θα μου επιτρέψεις ελπίζω να σχολιάσω και τον σχολιασμό της άποψής σου:

Εστω οτι το χαίρεται.
    Για πόσο ;
    Οταν περάσει ο έρωτας (που τυφλώνει και πολλάκις παραπλανά) τι θα γίνει;
    Τι θα έχει μείνει;
    Η συνειδητοποίηση της αλλοτρίωσης ,διότι περί αυτου πρόκειται,οταν μιλάμε για πλασίματα και μετασχηματισμούς θα συνεχίσει να προκαλεί ευχαρίστηση και απόλαυση;

2. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Πολύ sexy αυτό, που φαντασιώνεστε..... και εγώ το προτιμώ. Σαν γατούλα, η αλήθεια είναι πως σας έχουμε χορτάσει. Ίσως κάτι σε φοραδίτσα... άν διαθέτετε τα ανάλογα καπούλια, να ήταν πιό ενδιαφέρον. 

3. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Seduction, συντάσομαι απόλυτα με τις απόψεις σου, αν και πιστέυω, πως μάλλον θα λιθοβοληθείς δημόσια, για αυτά σου τα πιστεύω...... και θα πάρει και μένα καμιά ξόφαλτση όπως συνήθως. Έχω και εγώ υποστηρίξει στο παρελθόν, πως η καλλίτερη σκλάβα είναι "η ερωτευμένη σκλάβα" και πως δεν είναι τίποτα απόλυτο,με απαράβατους κανόνες και στεγανά στο BDSM. O απόηχος.... από τους εκατέρωθεν πυροβολισμούς, ηχεί ακόμα στα αυτιά μου. Έρχεσαι τώρα εσύ και τα λές χύμα, όλα μαζί. Καλό κουράγιο....να ξέρεις όμως, όσο ξύλο και να φάς.... πως "έχεις δίκιο".

4. Seduction

Seduction Regular Member

Για όσο κρατήσει η σχέση και όσο αυτή τροφοδοτείται κατάλληλα από τον Κ και απολαμβάνεται ελεύθερα και φυσικά από την υ.

Και μετά θα ισχύει και θα διατηρηθεί ως γνήσιο μέρος της υ, άσχετα αν προς χάρη της επόμενης σχέσης χρειαστεί να το βάλει σε μια "γωνία" μέσα της.

Και αυτό, γιατί δεν αναφέρθηκα σε αλλοίωση, μετατροπή ή μεταβολή της ψυχοσύνθεσης της υ, αλλά σε κάτι που γεννάται και θρέφεται ανάλογα, άρα εισέρχεται ως νέο μεν, αλλά ως αυτούσιο τμήμα της προσωπικότητας της σε ότι αφορά τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα της.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο

Δεν πιστεύω σε όρους και έννοιες "καλύτερη σκλάβα" κλπ, πόσο μάλλον έτσι γενικά και αόριστα.

Μια ερωτευμένη γυναίκα, πόσο μάλλον μια ερωτευμένη σκλάβα, αν δεν την χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, τραγικά εύκολα μπορεί να γίνει κάτι πολύ μακρινό από αυτό που ονομάζεις καλό.

Υ.Γ. Με έκανες να χαμογελάσω με τον λιθοβολισμό και το ξύλο που θα φάω. Να είσαι καλά.

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Να ειστε καλα για την σκεψη σας,θα Του το μεταβιβασω!

6. underherfeet

τελικά μετατρέπεται η δεν μετατρέπεται;
    πλαθεται η συμπληρώνεται/εμπλουτίζεται;

Κι άν αυτο γίνει δυο-τρείς φορές απο διαφορετικούς Κυριάρχους που θα μετατρέπουν - πλαθουν -προσθέτουν - θρεφουν (τι απ'ολα δεν ξέρω, μπερδεύτηκα) και παράλληλα θα καταχωνιάζουν και τα προηγούμενα που ίσως δεν τους ταιριάζουν ,,αναλογίζεσαι τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την σκλάβα;.
    Εδώ μιλάμε για ανθρώπους,όχι για κούκλες, ούτε ρομπότ.
    Μήπως τελικά το ΒΔΣΜ είναι γνήσιο τέκνο του νεοφιλελευθερισμου;

7. Uther

Uther Contributor

underherfeet με κάλυψες  

8. Seduction

Seduction Regular Member

Από ορισμένους και μετατρέπεται και συμπληρώνεται/εμπλουτίζεται, από άλλους όχι. Σου λέω κάτι καινούριο;

Σχετικά με το να γεννηθεί ως κάτι νέο, ήμουν ξεκάθαρος

Πως σου φαίνεται; Σαν να λέμε να τον παίρνει πιο βαθιά στο στόμα της και να πνίγεται για περισσότερη ώρα; Μάλλον όχι. Ετσι;

Kαι επιτέλους, η γυναίκα (υποτακτική ή σκλάβα) δεν είναι τόσο εύθραυστη και τόσο ευάλωτη να παθαίνει ζημιές. Πόσο μάλλον σε μια σχέση που, ας μη το λησμονούμε, επιλέγει - γουστάρει να μπει.

Επειδή ακριβώς μιλάμε για ανθρώπους, ενήλικες με νόηση, θυμόμαστε φαντάζομαι και την έννοια συναίνεση, ας μπορούμε να δεχτούμε και πράγματα που δεν τα έχουμε συναντήσει ή βιώσει.

Πιθανολογώ ότι πλέον ξεμπερδεύτηκες.

9. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Σωστη και τολμηρη σε βρισκω 
    Συνειρμικα ομως ερχεται και η εικονα/φραση που εχω δει και ακουσει πολλες φορες απο υποτακτικους.
    ''Οχι Κυρια δεν παω με ανδρες,αν μου το πειτε ομως και το θελησετε, θα το κανω για εσας''
    Παντα αναρωτομουν αν ειναι οντως θυσια στα θελω της Κ η'' μια πολυ ωραια προφαση.....

10. underherfeet

@Seduction,

Τα πραγματα που δεν έχουμε συναντήσει η βιώσει είναι αφελές να τα δεχόμαστε a priori άκριτα και ανεπιφύλακτα., ειδικά όταν επισημαίνουμε αντιφάσεις των επαϊόντων.

Εχω παρατηρήσει την εμμονή αρκετών Κυριάρχων όσον καιρό μετέχω των συζητήσεων να"πλαθουν" να "διαμορφώνουν" και να "αναδομούν" προσωπικότητες και ψυχοσυνθέσεις σκλάβων.
    Υπάρχουν και αρκετές σκλάβες που το θεωρούν φυσιολογικό και επιθυμητό,στα πλαίσια μιάς M/s σχέσης αυτό.Βελτιώνονται,λέει ,και απαλλάσσονται από αγχη,φοβίες και ανασφάλειες.Μάλιστα.,
    Πολύ πρόσφατα ,μιά άσπονδη φίλη σου ( και όχι μόνο αυτή νομίζω) υπεστήριξε πως το ΒΔΣΜ ειναι άσκηση θανάτου,πως αφήνει ουλές και δεν εννοούσε ,πιστεύω τις σωματικές.(μόνο).
    Οι ουλές όμως , είναι τα σημάδια ,τα υπολλείμματα πληγών και τραυμάτων, ναι;
    Αν ,λοιπόν ,εστω και ένας άνθρωπος έχει πληγωθεί η τραυματιστεί εξ αιτίας προσπαθειών αναδομήσεων , μετασχηματισμών και μεταπλάσεών του,που επιχειρούνται στα πλαίσια άσκησης ενός εναλλακτικού τρόπου ερωτισμού που υποτίθεται πως πρέπει να προσφέρει απόλαυση στους μετέχοντες (σ' όλους),
    αναρωτιέμαι,
    ποιά είναι η ηθική βάση που μπορεί να στηρίξει την άσκηση χειριστικών τακτικών και μανιπουλαρίσματος ανθρώπων ,στα πλαίσια του ΒΔΣΜ.
    Την συναίνεση δεν την ξεχνώ
    Ξέρω όμως πως ενίοτε αποσπάται .

Υ.Γ Συγγνώμη που κύλησα εκτος θέματος tender,,προσωπικά ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο την πρώτη μου παρέμβαση στο νήμα ,στα παραπάνω με παρέσυρε το ρέμα....

11. Seduction

Seduction Regular Member

@underherfeet,

Ενδεχομένως σε παρέσυρε το ρέμα και δεν στάθηκες σε όσα έγραψα.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, συζήτηση κάνουμε. Δεν είναι απαραίτητο να δεχτείς την άποψη μου, αλλά τουλάχιστον να την κατανοήσεις μιας και τοποθετείσαι σε αυτή.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που έχεις παρατηρήσει, αλλά όταν ακούς την ίδια ή παρόμοια άποψη από αρκετούς Κ, είναι πιθανόν κάποιοι απ αυτούς να την έχουν πραγματοποιήσει και όχι απλά να την αναπαράγουν για τους λόγους που ο καθένας πράττει κάτι ανάλογο. Ετσι δεν είναι;

Αναρωτιέμαι σύμφωνα με τον συλλογισμό σου, ποιά s μπαίνει σε M/s σχέση ή ποια υ σε D/s σχέση, για να ζήσει μια στασιμότητα ή για να βιώσει μια επανάληψη όμοιων και γνωστών καταστάσεων;

Η στασιμότητα στη ζωή είναι όπισθεν, στο δε D/s - M/s είναι δυσβάστακτη τελμάτωση. Μια υ ή s που δεν εξελίσσεται, αντικρύζει αρχικά την πλάτη του Κ που φεύγει και στη συνέχεια έρχεται και πάλι αντιμέτωπη, θέλει δεν θέλει, με τα άγχη, τις φοβίες και τις ανασφάλειές της.

Πάλι δεν κατάλαβα την υπεραπλούστευση που επιχειρείς! Πολλές σχέσεις πληγώνουν και τραυματίζουν το "αδύναμο" μέρος, για πάρα πολλούς και διαφορετικούς λόγους. So; Tι προτείνεις; Πριν την οποιαδήποτε σχέση, να πηγαίνουν σε καφετζούδες, μάγγισες και χαρτορίχτες για να μαθαίνουν το μέλλον;

Αρα λοιπόν, ποιά η ηθική βάση (!) σε ότι δυσάρεστο συμβαίνει σε κάθε σχέση; H ζωή, ευτυχώς, δεν είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος. Ας το καταλάβουμε και ας απολαύσουμε τα ωραία της και ας διδαχτούμε/δυναμώσουμε από τα άσχημα και τις δυσκολίες της.

Yποστηρίζω τις σχέσεις, τα play, whatever, που δίνουν απόλαυση και στα δύο, τρία κλπ μέρη που τις αποτελούν.

Εκεί που η συναίνεση αποσπάται, απουσιάζει η σύνεση, οπότε...

Υ.Γ Σχετικά με όσα υπεστήριξε η άσπονδη φίλη μου, ασχολίαστο με πλατύ χαμόγελο.

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Επειδη δεν μασαω τα λογια μου συμπαθεστατε και γοητευτικοτατε Κυριε Tyfea,σας δηλωνω ευθαρσως οτι ειμαι τοσο ηδονιστρια,που θα το απολαυσω και ενα μεγαλο κομματι μου εγωιστικα λειτουργωντας και αυταρεσκα θα το κανει και για μενα.....απαππα.....σκατα υποτακτικη θα πουν τωρα αλλα τι να κανουμε?
    Η αληθεια δεν κρυβεται και παρολο που ντρεπομαι να κανω και να εκφρασω πολλα, αυτο το παραδεχομαι.
    Ο ρολος της τσουλας με εξιταρει....Οποτε ουτε θυσια ουτε προφαση....μαλλον απολαυση!