Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Anti-fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

1. Lacrima

Lacrima Regular Member

Όταν κάποιος είναι απόλυτος για κάτι και επιμένει ή προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του.
    Επίσης, οι ξερόλες...  

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Οι Catίνες .

3. Lacrima

Lacrima Regular Member

Να το πάω ένα τσικ παρακάτω;
    Το σπασμένο τηλέφωνο

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

οχι ποτε ουτε καν.....
    οχι μεσα στο αυτι!! ΠΟΤΕ!

5. μόνο εγώ μου κάνω συνεχώς εκπλήξεις και πραγματάκια που είχαν μπει για συγκεκριμένους ή τυχαίους λόγους σε "λίστα" αντιερωτικών/αντισεξουαλικών ερεθισμάτων, μεταπηδούν ανά διαστήματα με πολύ θράσσος στην λίστα των ερωτικών ερεθισμάτων και τούμπαλιν;

6. Siren_Peisinoe

όχι αλλά κάποια πράγματα είναι σταθερά στα Anti-fetish.
    σχεδόν σε όλα μου βέβαια, έχει υπάρξει το ΕΝΑ άτομο που έκανα την εξαίρεση.  

7. είμαι τόσο ριψοκίνδυνη, που διψάω για τέτοιου είδους ανατροπές : (

8. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Για κάποιους είναι κάτι ενοχλητικό. Ωστόσο με το σωστό τρόπο μπορεί να γίνει ένα ιδιαίτερα ερεθιστικό παιχνίδι. Προσωπικά το βρίσκω κάτι περισσότερο από διεγερτικό. Ένας γλυκός "ηλεκτρισμός" απλώνεται και το κορμί παραδίδεται ολοκληρωτικά.  

9. seduced mind

seduced mind Guest

Γλυκιά μου brenda καλημέρα  

Έπρεπε να ήμουν Κ να σε βάλω σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης της σοκολάτας να σου πω εγώ μετά      

Δεν είναι φάρμακο ή ουσία η τρυπτοφάνη, είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ και όταν λέμε απαραίτητο εννοούμε αμινοξέα που αδυνατεί ο οργανισμός να συνθέσει μόνος του και τα προσλαμβάνει μέσω εξωτερικών πηγών. Μια εξωτερική πηγή τρυπτοφάνης εκτός φυσικά από την αφθονία σε σεροτονίνη που έχει, για τις γυναίκες είναι η σοκολάτα.... (όχι σοκολάτα δεν σε φωνάξαμε ξουτ !) Για αυτό και πλακώνεστε στις σοκολάτες... Το ένστικτο σας, σας οδηγεί εκεί ως λύση. Όταν κάποια όμως δεν τρώει σοκολάτα ή δεν τρέφεται σωστά τι θα κάνει;

Και πίστεψε με η πλειοψηφία των ανθρώπων τρέφεται λάθος...

10. Siren_Peisinoe

τα τριαντάφυλλα...
    εκτός κι αν είναι

ή

κατά τα άλλα είμαι λάτρης των γαρυφάλλων

11. brenda

brenda FU very much

Μου χει τύχει αυτό που λες, με τις μυρωδιές, είμαι δυσανεκτική σε πολλές, αλλά αίφνης, μπορεί και ν΄αλλάξω γνώμη και να μ΄εξιτάρουν ανθρώπινες μυρωδιές σε ανυπόφορο σημείο, να γίνονται φετίχ σε χρόνο dt, αλλά είναι επικίνδυνο σπορ αυτό, μετά φετιχίζεσαι και με τον φέροντα την μυρωδιά και λειτουργεί εθιστικά....
    Άσε καλύτερα.... 

12. να μωρέ, κάποιες φορές προτιμώ να έχω τον φέροντα στον καναπέ μου, από το να έχω αγκαλιά το μπουκαλάκι- αστέρι του Thierry Mugler