Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

2. extreme32

extreme32 Regular Member

πρεπει να βαλω καμια σκουπα. αραχνες επιασε εδω μεσα

3. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Φίλε είσαι καλός ....

4. ae1969

ae1969 Regular Member

"Keep walking!" (ή μάλλον singing) 

5. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. extreme32

extreme32 Regular Member

κακια! αυτοι το λενε με διακοσια οργανα. εγω το λεω μονος μου

7. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ε,τώρα γίνεσαι εσύ κακός. Είναι δυνατόν να έβαλα το τραγούδι για να σε σαμποτάρω; Για όνομα..

(Αν δεν παραλάβω εντός τριών ημερών τη μουσική για το ντουετάκι ..θα συνεχίσω)

8. extreme32

extreme32 Regular Member

απαπαααααααααα
    ξεχασα. ποιο ειχαμε πει; μην το πεις εδω . πες το εκει.

9. extreme32

extreme32 Regular Member

Αντε βρε.... ζητηστε κανένα τραγουδάκι........

η κρίση χτυπησε και το καφενείο του εξτριμοπουλου; δεν το πιστευω​

10. ae1969

ae1969 Regular Member

:xyxwave:Τι γίνεται; Έπεσε δουλειά;

Θα επανέλθω στο ζήτημα που αναφέρθηκε τις επόμενες ημέρες από τότε που είχες κατέβει Αθήνα για την εκδήλωση - παρουσίαση στον "Ιανό" περί φαρμάκων κλπ. και θα ρωτήσω τη γνώμη σου (και τη γνώμη όποιου άλλου θέλει) για τη γρίππη των χοίρων και τα limit-up των φαρμακευτικών εταιριών στα διεθνή χρηματιστήρια και για το πώς ξαφνικά ανακαλύφθηκαν ελλείμματα στα αποθέματα αντιγριππικών στην Ευρώπη.

Τέλος πάντων, μόνο για γρίππη των ψαριών δεν ακούσαμε ακόμα (αν και νομίζω ότι αυτό δεν παίζει λόγω κάποιων διαφορετικών ιδιοτήτων στο αίμα των ψαριών)!

11. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Το πιστεύουμε επειδή μας το λένε-και περισσότερο επειδή μας το δείχνουνε μέσα στην tv

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν όλο αυτό είν αλήθεια

12. extreme32

extreme32 Regular Member

Αναμενεται γριπη των λαχανικών και συγκεκριμενα η γριπη Bugs Bunny που ξεκιναει απο τα καροτα και εξαπλωνεται και στα κουνελια. Δεν εχω ψαξει το θεμα για δυο τρεις απλους λογους. Οταν το ακουσα στην τουβου ειπα μεσα μου "τωρα θα μας δειξουν κινεζους με μασκες χειρουργικες να μπαινοβγαινουν σε σταθμους." Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειδα το πλανο. Μετα ακουσα οτι μπορουμε να τρωμε αφοβα χοιρινο γιατι κανεις ιος δεν γλυτωσε το μαγειρεμα. Μετα απο λιγες μερες ειπαν καποιοι ειδικοι να μην τρωμε χοιρινο. Μετα θυμηθηκα τρελες αγελαδες, την πεθερα μου που δεν ετρωγε ουτε αυγα πριν ενα δυο χρονια, και σκεφτηκα το ιδιο πραγμα. Πως μεσα σε μια βδομαδα σε ολο τον κοσμο ταυτοχρονα τοσα πολλα κρουσματα; Α ακουσα και το αλλο. Προχθες ειπε στο ραδιοφωνο νομιζω, οτι καποιοι ειδικοι παλι ειπαν οτι ειναι μια γριπη που αντιμετωπιζεται οπως καθε γριπη, και στο επομενο λεπτο ελεγε οτι οι νεκροι στο ταδε μερος εφτασαν τους 44,2. Ετσι το ειπε ακριβως. Μπορει να μιλουσε για ποσοστο αλλα εγω το ακουσα σαν να πεθαναν 44 και ενος του ψωφησε το ποδι ή το πουλι του. Μετα ειπα οτι δεν προκειται να παθω τιποτα γιατι πρωτον δεν επαθα ουτε τοτε που προκαλουσαν υστερία με ολες τις προηγουμενες γριπες, και δευτερον ειμαι αρκετα γουρουνι και εχω αντισωματα. Συμπερασμα: ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ; Αυριο θα χτυπησω μερικα σουβλακια ετσι για το γαμωτο.