Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαϊου 2008.

1. Guest05

Guest05 Guest

Τι κολλήματα είναι αυτά; Τι κακό έχει δηλαδή ένας παραδοσιακός γκέι γάμος; Με φουστανέλα, με τραγούδια ,«χαρτούρα» στο νυφικό του γαμπρού, όλα τα έθιμα. Πιστά!

2. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Καταλήγουμε στο πουθενά, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε όταν γράφεις αερολογίες!

Πρόσεξε όμως πάπια, γιατί στο έχω τάξει και κατ΄ ιδίαν...και δεν έχω κανένα πρόβλημα, να το κάνω και δημοσίως.. Εσένα κάποια μέρα θα σε ξεπουπουλιάσω!!!

Ένας τρόπος υπάρχει για να γλυτώσεις….Να έρθεις και Με βρεις στο Gay Pride, θα σου δώσω μια σημαία (έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις όποια σου κάθεται καλά), θα την σηκώσεις ψηλά και θα κάνεις δέκα φορές τον γύρο της πλατείας, εκεί όπου θα βρισκόμαστε όλοι. Μετά πάλι μπορείς να αποδημήσεις, συνεχίζοντας το ταξίδι σου προς τις Νέες Μαλακίες και στο μέλλον που θα επανέλθεις, θα δούμε και πάλι πως θα σε αντιμετωπίσουμε.

Διάλεξε Σημαία

Leather Pride

Behr Pride

Boy/Boi Pride

Feather Pride

Uniform Fetish

Lesbian Pride

Cowboy Fetish

Rubber Fetish

Master/slave and Dom/sub Flag

* Σημαία για τους ΒDSM Masturbation δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά.
    Τώρα όμως που ξέρουμε ότι υπάρχεις εσύ, θα την κάνω ειδική παραγγελία...
    Ευελπιστώ μέχρι του χρόνου στο επόμενο Gay Pride να είναι έτοιμη για να την σηκώσεις περήφανα!!!

3. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

την τελευταια την θελω εγω !!!!  

4. Eri

Eri

Το Behr Pride σε τι αναφερεται????

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Tα ειλικρινή Μου συγχαρητήρια Κυρία Μου, γα τον τρόπο που αντιμετώπισες την διαφορετικότητα του παιδιού σου.
    Μπορώ να αντιληφθώ το πως νοιώθεις σαν μητέρα...αλλά μπορώ επίσης να ατιληφθώ το περήφανο πνεύμα σου, την ψυχική σου δύναμη και να σε θαυμάσω γι αυτά!!
    Αν σε συμπαθούσα μια φορά Τίνα, τώρα σε συμπαθώ δέκα φορές παραπάνω!!

Να είσαι καλά και να βλέπεις το παιδί σου πάντα ευτυχισμένο, σε όποιο δρόμο και αν επέλεξε το ίδιο να βαδίζει!

*Behr Pride
    The Behr Pride Flag is a symbol for the Bear community, which is composed by Gay men marked with (usually) an abundance of hair on their face, chest, and body. The flag elements are a bear's paw and five colors representing the basic hair types. Created by Sean Campbell in 1995 and was used in many of the Twilight Guard's promotional and informational material the same year.

http://www.thetwilightguard.org/tggallery.html#behr

Last edited: 14 Μαϊου 2008
  6. latexduck

latexduck Contributor

Re: Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Καλό θα κάνεις, θα υποστηρίξεις και την ομοφυλοφιλική κοινότητα έτσι, ειδικά εκείνον το gay στου Ψυρρή που πουλάει φτερααααααααααααααααααα.

Έχω έρθει σε παλαιότερο Gay Pride και ξύπνησα άρρωστος το επόμενο πρωί γιατί έκανε τρομερό κρύο εκείνο το βράδυ αν θυμάσαι  

Πώς δεν υπάρχει, αυτή θα κουνάω όταν έρθω.

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Σε όλο το κέντρο της Αθήνας.Η λεγόμενη φτερού,στοιχειοθετεί έναν γραφικό(με την καλή έννοια) χαρακτήρα αυτής της στρεσαρισμένης πόλης.Παλιός "μη πιασμένος" ηθοποιός,πολλά χρόνια τώρα γυρνάει κάθε μέρα,όλες τις εμπορικές περιοχές του κέντρου,δίνοντας ένα λιγοστό αλλά διαφορετικό χρώμα.Κάποια στιγμή που δούλευα στην Ερμού έβλεπα πόσο τον αγαπούσανε οι καταστηματάρχες,πως αγοράζανε μόνο και μόνο για να τον συντηρήσουν και πως ανησυχούσαν άμα έκανε μέρες να φανεί..

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

O Αντρεας!!!  

9. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Ευα μου, σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια και τις ευχες σου. Να δεις εγω ποσο σ'αγαπω!

Incomplete, eri, anasia, σας ευχαριστω επισης.

Να'μαστε ολοι καλα, και να βρεθουμε στο Pride!  

10. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές φτάνει να μην είναι αερολογίες και προσωπικές διαμάχες μέσα σε ένα ποστ που απλά ενημερώνει το φεστιβάλ υπερηφάνειας. Αυτό με χαλάει προσωπικά. Ο/Η καθένας έχει την δική του άποψη για αυτό, είτε είναι θετική είτε αρνητική.

Προσωπικά δεν αναφερόμουν στα δικά σου post γιατί όπως είπες και ο ίδιος, εκφράζεις σκέψεις με σκοπό να υπάρξουν ανάλογες απαντήσεις. Ο λόγος που δεν απάντησα προσωπικά είναι επειδή δεν έβαλα θέμα «Ποια η γνώμη σας για το pride», απλά ανακοίνωσα το γεγονός. Αν ανοιχτεί κάποιο άλλο θέμα με ανάλογα ερωτήματα τότε μπορώ να λάβω μέρος και να εκφράσω και εγώ τις απόψεις μου αν και από παλαιότερα ποστ διέκρινα ότι αποτέλεσμα μηδέν. Όχι ότι αλλάζει κάτι μέσα από έναν έμμεσο διάλογο, τουλάχιστον ακούγονται όλες οι πλευρές πράγμα που εμένα δεν με χαλάει καθόλου!  

Τα λόγια σου απλά με έκαναν και χαμογέλασα μετά από τόσα ποστ  . Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει μια Proud mother ανάμεσα μας.

Πριν δύο χρόνια άρχισα να ανοίγομαι για τις προτιμήσεις μου.. Από τότε νιώθω σαν να ξανά γεννήθηκα! Ανέπνευσα καθαρό αέρα χωρίς φόβο και το κυριότερο, έχω ανθρώπους γύρω μου που σέβονται την διαφορετικότητα μου και δεν ντρέπομαι να εκφραστώ ελεύθερα! Δυστυχώς το «κρυφτό» που παίζουν οι ομοφυλόφιλοι είναι αυτοκαταστροφικό, εγώ γλίτωσα ένα βήμα πριν το πάτο και ναι θεωρώ τον εαυτό μου Υπερήφανο γιατί πλέον δεν κρύβομαι αλλά ΖΩ..! .

Το «στήριγμα» μιας μητέρας στο παιδί του σε αυτό το θέμα είναι ότι πιο ιερό. Και απλά θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου απέναντι σου. “

Μία ερώτηση που οι περισσότερες μανάδες βγάζουν με παράπονο : (Τι έκανα Λάθος?)

Σε γονείς που δεν ήταν ποτέ πλάι στα παιδιά τους, γονείς που απαξιούσαν για το μέλλον τους και γονείς που κακομεταχειρίζονται άσχημα τα παιδιά τους, ναι να το αναρωτηθείς αλλά, όταν πιστεύετε πως έχετε μεγαλώσει τα παιδιά σας με αρχές, αγαθά, τρόπους, παιδία κτλ τότε κακός το σκέφτεστε! . Το μεγαλύτερο λάθος ενός γονιού : να μην είναι δίπλα στο παιδί του σαν «στήριγμα». Πραγματικά το έχουμε ανάγκη, όχι τόσο από τους γύρω όσο από το ίδιο μας το αίμα και πόσο μάλλον την ίσια μας την Μητέρα.

Κλείνοντας για να μην φλυαρήσω παραπάνω, είχα την τιμή και σας γνώρισα στο meeting τις Πάτρας. Τώρα θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας ξανά δω στο pride όπως και αρκετά ακόμη μέλη του forum.

11. latexduck

latexduck Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Τον γνωρίζω και εγώ , πέρναγε από το μαγαζί που δούλευα και τα λέγαμε  

Τόση ώρα έλεγα να το πεί αυτό ένα μέλος και να που το είπε, λέω και εγώ δεν έχω ελευθερία να είμαι εναντίον του Pride   τόσο κακό είναι να έχω αντίθετη γνώμη "Εύα , Incomplete" ? Και να που δικαιώθηκα από μία gay κιόλας...

12. muscle4master

muscle4master Regular Member

Τώρα είσαι άνεργος, ε;