Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαϊου 2008.

1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Γνωστός σεξολόγος και μαιντανός της τηλεόρασεις προ δεκαετίας έκανε περιουσία τάζοντας ""'θεραπείες""" σε ομοφυλόφιλους..Πολλά παιδιά έχουν αυτοκτονήσει,όμως οι καταγγελίες αυτές φτάνουν μέχρι τα κινήματα ή μεταφέρονται από στόμα σε στόμα των gay της επαρχίας,αφού οι γονείς αποσιωπούν την πραγματικότητα,όπως του 19χρονου στα Ιωάννινα που έπεσε από την ταράτσα ύστερα από τον ξυλοδαρμό από τον πατέρα του,δύο εφήβων από την περιοχή της Ιεράπετρας,του 17χρονου στη Βέροια ή Κατερίνη(δε θυμάμαι ακριβώς) που αυτοκτόνησε ύστερα από το βιασμό από κάποιους συμμαθητές του και να μη μιλήσω τέλος για όλους αυτούς που είναι συνεχώς μπουκομένοι με ψυχοφάρμακα,ανέραστοι και ευνουχισμένοι κτλ κτλ

Δε θέλω να γίνομαι δραματικός,γιατί ευτυχώς αυτά ανήκουν σε μια μειοψηφία,αν και η καταπίεση αγγίζει ακόμα την πλειοψηφία των gay στην Ελλάδα.Ευτυχώς χρόνο με το χρόνο,όλο και πιο πολλά gay (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης)faces σκάνε μύτη  .. Άντε να δούμε  

2. Guest05

Guest05 Guest

Δεν είχα κανέναν σκοπό να πάω γιατί οι παρελάσεις μου δημιουργούν ένα άσχημο αίσθημα αλλά μιας και μόλις κυκλοφόρησε ότι μέλη της χρυσής αυγής και κάτι άλλα λουλούδια θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της παρέλασης, θα είμαι εκεί.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα θα με χαρακτηρίζετε ως φαλλοκράτη, μισογύνη, αντιδραστικό, ομοφοβικό κ.α. Μπορεί και να είμαι. Όταν όμως χτυπάνε τους γκέϊ είμαστε όλοι γκέϊ.

3. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Παπάκη, κατά τις προτροπές σου, θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά τα μόνα γραφεία με τα οποία συνεργάζομαι είναι Γραφεία Τελετών. Έχεις υπ' όψη σου κάτι καλύτερο, γιατί αυτοί είναι ακριβοί και όταν ζήτησα να νοικιάσω λιμουζίνα, μου έφεραν νεκροφόρα.
    Διάβασα κι εκείνο το νήμα για τον άνδρα σε ενδιαφέρουσα, αλλά όσο κι αν αυνανίζομαι, για να γλιτώσω απ' τις γυναίκες, δεν μένω έγγυος. Λες να είμαι στέρφα;

ΥΓ Θα πάω στην παρέλαση με τους δύο προηγούμενους. Κάτι μου λέει ότι θα μας δείρουν όλοι.

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απλά υποκλίνομαι..

Υ.Σ.Δε νομίζω πως οποιοσδήποτε άνθρωπος με τη στοιχειώδη νοημοσύνη και αίσθηση του χιούμορ να βαλλόταν τοιουτοτρόπως κατ΄εσέ...

5. muscle4master

muscle4master Regular Member

Βρήκα την κατάλληλη σημαία.

6. G_E

G_E Contributor

Η υπαρξιστική φράξια μέχρι και το Σάββατο δηλώνει gay και θα ενώσει μαζικά τις δυνάμεις της με τα άλλα γκρουπούσκουλα. Δε θα δεχθούμε όμως αχρεία αρχειοπριαπιστικά καπελώματα και δε θα συμμετάσχουμε κατόπιν στην ανταλλαγή συγχαρητηρίων – ξηγημένα πράγματα.

Last edited: 14 Μαϊου 2008
  7. Guest05

Guest05 Guest

Re: Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Δεν το κάνω τόσο από ιδεαλισμό, μα γιατί το χρωστάω σε ένα φίλο.

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2006

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Tα λόγια είναι περιττά εδώ!

9. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Re: Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα

Όταν ήμουν μέλος στην ΛΟΑ και διοργανώναμε συναντήσεις για να μιλήσουμε, πολλά άτομα γυναίκες άντρες από 14 έως και 45 ετών μας έλεγαν τι έχουν περάσει, ξυλοδαρμοί, διώξιμο από το σπίτι κτλ. Μου έχουν μείνει τα λόγια μιας κοπέλας 19 ετών που όταν την άκουσα να μιλάει με άγγιξε τόσο που ένιωσα να με κόβει ξυράφι στη καρδιά!

« Καθισμένοι στο τραπέζι εγώ και οι γονείς μου, δεν αντέχω, θέλω να τους το πω ότι έχω παράξενες ανησυχίες.. πνίγομαι για το πώς θα αντιδράσουν αλλά όσο το κρύβω νιώθω να με καταστρέφει….»

“ Μαμά Μπαμπά θέλω να σας πω κάτι.. : Μου αρέσουν οι γυναίκες και δεν μπορώ να νιώσω ερωτικά για άντρες, προσπάθησα αλλά δεν μου βγαίνει…”

Εκεί κόπηκαν τα λόγια, ο πατέρας της, της έσκασε κατακέφαλο, άρχισε να την αποκαλεί πόρνη, τι θα πει ο κόσμος! (κλασικό) κτλ, έβγαλε ζωστήρα και συνεχίσει να την χτυπάει κάνοντας την να παραδεχτεί ότι δεν είναι λεσβία και πολλά άλλα με το πιο απαράδεκτο να την πετάξει έχω από το σπίτι… Για αρκετό καιρό την συντηρούσαν στην ΛΟΑ το τι απέγινε δεν το γνωρίζω… Ένα απλό παράδειγμα που έτυχε να το ακούσω από την ίδια κοπέλα! Φυσικά και υπάρχουν πολλά ακόμα!....

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ΕΕΕΕΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕ ..... 290 χιλιαδες παιδια πεθαναν το 2007 στην υποσαχαρια Αφρικη απο το AIDS .... μονο στην Αφρικη ... γιατι σε παγκοσμια κλιμακα ηταν 420 χιλιαδες .. δεν συζηταμε για πεινες και τα λοιπα να μην φυγουμε απο το θεμα ...
    οσο για την κοπελια και την αντιδραση των γονιων ... ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν ηταν στις σεξουαλικες της προτιμησεις .... το προβλημα ειχε ξεκινησει χρονια πριν .... και σας προκαλω να με διαψευσετε σε αυτο ...
    το προβλημα ξεκινα οταν περναμε καλα διχως να πληρωνουμε το τιμημα διοτι αγαπη διχως δουλεια και μονο με καλη διαθεση δεν υπαρχει

Last edited: 14 Μαϊου 2008
  11. XnX

XnX Love Through Discipline

gay pride... ποια υπερηφάνεια;

Τα lifestyle πανηγύρια μόνο περηφάνεια δεν μου προκαλούν... Περιμένει ο άλλος μια μέρα τον χρόνο για να "εναντιωθεί" στον ερωτικό πουριτανισμό και τις υπόλοιπες φοράει το ετεροφυλοφιλικό του προσωπείο μπας και καταξιωθεί κοινωνικά, ενώ το βραδάκι γκετοποίηση σε κανα σκυλάδικο του "χώρου". τι να πει κανείς...

12. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Χαίρομαι που ένας Κερκυραίος ,ο οποίος θα έχει γνωρίσει την όποια απελευθέρωση σε όλο της το φάσμα(κατα συνέπεια και τις αντίθετες προεκτάσεις της) να εκφέρει τόσο βαρύγδουπη άποψη..