Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαϊου 2008.

1. blindfold

blindfold Contributor

λίγο μεγαλλίτερη φωτογραφία παρακαλώ ,όχι τίποτα απλά να εμπεδώσουμε το βλέμμα της ...

δεν θα έλεγα ότι διαφωνώ ,απλά αν αυτό το pride δεν ήταν κάτι περισσότερο από μία παρέλαση (σιχαίνομε τις παρελάσεις ,εκτός αυτήν του καρναβαλιού ,είναι υπέροχο να σε χειροκορτούν που είσαι μεθυσμένος και χοροπηδάς σαν τρελλός στο δρόμο ...)

ξεπερνώ την διάκριση του "επαρχιώτη" ,μίας και για το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει καν βάση ...
    αλλά ιστορίκα τα επτάνησα ήταν οι μόνες περιοχές της ελλάδος που δεν γνώρισαν κατοχή απο Τούρκους,άρα και μεσαίωνα ... οπότε αν θες να μιλάς για προοδευτισμό ,ξεκίνα από εκεί  

Last edited: 23 Μαϊου 2008
  2. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Dolmance_ θα σε παρακαλούσα να μειώσεις το μέγεθος της φωτογραφίας..
    Κάνει δυσλειτουργική τη σελίδα..

Δεν είναι θέμα διάκρισης,όπως το θέτεις..Απλά σε μια φοβική κοινωνία,αναπτύσσονται φοβικές αντιλήψεις,οι
    οποίες όχι μόνο διαιωνίζουν τις φοβίες αυτές και ένα γενικότερο σκοταδισμό,αλλά απαξιώνουν και καταστά
    σεις και από άτομα εντός χώρου και από άτομα εκτός χώρου,που ούτε τις αντιλαμβάνονται -ούτε μπαίνουν στην παραμικρή προσπάθεια να εμβαθύνουν..

Το έχω ξαναπεί πολλάκις..Όσον αφορά εμένα,ο καθένας έχει δικαίωμα να πει αυτό που πιστεύει και εγώ έχω
    διακίωμα να αντιδράσω όταν θίγομαι,όχι σαν gay,αλλά σαν άνθρωπος..

Δεν τα ξέρεις καλά..Η καταπίεση των Ιταλών ήταν μεγαλύτερη απ ΄ότι των Τούρκων σε πολλούς τομείς..
    Το ότι αναπτύχθηκαν κάποιες τέχνες(υπό την αυστηρή επιρροη των κατακτητών) δε σημαίνει πως
    οι Έλληνες εκεί ζούσαν σε καθεστώς ελευθερίας και προόδου..Ψάξε το λίγο καλύτερα,όπως επίσης ψάξε τ
    ο ποιοι επέφεραν μεγαλύτερες καταστροφές σε ελληνικά μνημεία,οι Φραγκοιταλοί ή οι τούρκοι..Και όπως
    είπα απλά ψάξε το,γιατί δεν έχω διάθεση να μπω στη συζήτηση αυτή στο thread αυτό..

3. blindfold

blindfold Contributor

Re: Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

όσο αφορά τον διαιονισμό αυτής τησ φοβίας θα συμφωνήσω μαζί σου .

ιστορικά θα διαφωνήσω καθέτος ,αλλά αυτό είναι ένα θέμα εκτός του νήματος .

πίσω στο θέμα μας ,το να γίνετε μία παρέλαση ,χαρακτήρα πανυγήρι/καρναβάλι δεν νομίζω να εκφράζει καλλίτερα

σήμερα στο δρόμο είδα μία αφίσα από ένα απο τα 100άδες αναρχοκινήματα ,η οποία αφίσα μιλούσε πλέον άμεσα και ειλικρινά ... δεν ξέρω ,αλλά άποψη μου είναι αν θες να σε αντιλαμβάνετε σοβαρά ο κόσμος ,συμπεριφέρσου αναλόγως ,δεν κάνω κριτική στην κουλτούρα της disco και των τραβεστί και της παρενδυσίας , αλλά δεν μιλάμε για γλέντι αλλά για μία πορεία διαμαρτυρίας .

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Συμφωνώ..και εγώ όταν βλέπω αφίσες και συνθήματα σε τοίχους όπως:

-Είμαστε όλοι μετανάστες
    -Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του
    -Λευτεριά στον..στην..στον..στα...στους..στις.. κτλ
    -Θάνατος στο φασισμό(???????)
    -Τρέχα ανθρωπάκο να δουλέψεις

κτλ κτλ κτλ

και γνωρίζοντας το πως λειτουργούνε και από ποιους στελεχώνονται τα αναρχοκινήματα,με πιάνει δέος και αγωνιστηκότητα..

..εγώ φταίω που συζητάω (και) μαζί σου..οκ φίλε μου.Το να προβάλλετε την άγνοια προκειμένου να γίνετε καυστικοί ή επικριτικοί είναι και αυτό μια τακτική..

Σε μια προηγούμενη απάντηση στο ίδιο θέμα εξηγώ κάποια λίγα πράγματα,προιόν εσωτερικής φθοράς..Δεν ξαναπερνάω το λούκι αυτό..

5. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Τι ωρα αρχιζει? Δεν εχω βρει ωρα εναρξης πουθενα, ουτε στο official site.

6. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

7. Tropical_Storm

Σ'ευχαριστω πολυ Lady In Black!! 

8. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: ATHENS GAY PRIDE 2008..!

Ο Κορνήλιος (με τη μαύρη περούκα) θα παραστεί με τον εικονιζόμενο ξανθό φίλο του...

9. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

O Χάϊνριχ φον Κλάϊστ, θα παρουσιάσει χορογραφία δικής του εμπνεύσεως, με σαφείς ετεροφυλοφιλικές επιδράσεις.

Ο σιδηρόκαυλος κινκιμπούλης προσεχώρησε στην ομάδα της Κυρίας Έυας και θα δημοπρατηθεί μετά το πέρας της παρελάσεως. .

Ο θεωρητικός της υπαρξιστικής προσέγγισης στην ομοφυλοφιλία, G_E

Καπτά Μαυροβασίλης και ο γράφων, σε εγκάρδια συζήτηση περί ομοφυλόφιλης επιθυμίας....

Last edited: 31 Μαϊου 2008
  10. Tropical_Storm

Πολυ τσαχπινης ο Χαινριχ!

Που τις βρηκες τις φωτογραφιες Dolmance? Ειναι φοβερες, και αποκαλυπτικες!

11. chemical23

chemical23 Regular Member

Πράγματι πράγματι! Ειδικά δε η χορογραφία...

12. perfect_number

perfect_number Regular Member

Aν εξαιρεσεις τα νομικα δικαιωματα,γι'αυτο εχω την αναγκη να ξερω οτι γινονται τετοιες παρελασεις...
    (δειτε και το 2ο και 3ο μερος)

http://www.youtube.com/watch?

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014