Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM ιστορία Κορνηλίου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 5 Μαρτίου 2016.

1. Ναι τέλος. όταν η σελίδα άλλαξε πλατφόρμα δεν αναγνώριζε τις εικόνες και δεν τις εμφανίζει. Ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση η δεν υπάρχει η δυνατότητα, δεβ ξέρω. Κρίμα γιατί ήταν ωραίο νήμα.

2. Μα κατάλαβες τι γινόταν; Μου είχε φάει όλες τις γκόμενες με τα like του

3. Πόσο πιό σοβαρός να γίνω;

4. Soraya

Soraya Guest

Σε νιώθω απόλυτα... αλλα εσυ ως πιο εμπειρος και ωριμοτερος θα πρέπει να δωσεις τοπο στα νιατα και να φανεις ανώτερος....
    Μα εγω θα στα μαθαινω αγαπητε;;;;;

5. Μπά. Να σκεφτείς πως εγω είμαι απο αυτούς που υποστηρίζω πως στις εκλογές πρέπει να κλειδώνουμε τους νέους σε καμιά ντουλάπα, αντί τους γέρους που λένε όλοι οι υπόλοιποι

6. Soraya

Soraya Guest

Τοτε μαλλον θα πρεπει εγω ναμαθω απο εσενα!!!!!

7. Έλα στο φβ να στα μάθω όλα. Απο δω δεν ευκαιρώ

8. Soraya

Soraya Guest

Οκ  

9. brenda

brenda FU very much

Η υπόσχεση που δόθηκε ήταν μια αναγκαιότητα του παρελθόντος.
    Ο λόγος που δεν κρατήθηκε είναι μια αναγκαιότητα του παρόντος.
    Σε ένα ηγεμόνα δεν λείπουν ποτέ οι νόμιμοι λόγοι για να παραβεί μια υπόσχεση.
    Niccolò Bernardo dei Machiavelli

Αφιερωμένο, άλλωστε προφανώς σου αρέσει... (Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε με τις αφαιρετικές προσεγγίσεις)