Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και υπνωτισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crmaria, στις 26 Φεβρουαρίου 2018.

1. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

<3

2. goodevil

goodevil arcade

Ο θεραπευτης ας τον ονομασουμε ετσι χρησιμοποιει μεθοδους υποβολης
    αρα θεωρω οτι εξασκει Κυριαρχια εκ των προτερων.

3. tithon

tithon Contributor

γιατί; τι πρόβλημα έχουν οι θεραπευτές;

4. espimain

espimain Contributor

Υπάρχουν άτομα που έχουν ανεπτυγμένη την ικανότητα υποβολής.
    Αν κάποιος από αυτούς διαβάζει το νήμα, χαμογελάει με κατανόηση.

Στο BDSM αυτός που έχει την ικανότητα της υποβολής, δεν έχει την ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον υπνωτισμό.
    Αυτός που αδυνατεί να επιβληθεί ή να υποβάλει, φαντασιώνεται υπνωτισμένα (άβουλα) υποτακτικά άτομα.

Ε αυτό είναι κατά την γνώμη μου η πιο βανίλλα φαντασιακή προσέγγιση της Κυριαρχίας.
    Και τα άτομα που φαντασιώνονται με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερα να αγοράσουν μια πλαστική κούκλα να ικανοποιούν την φαντασίωση τους, παρά να παριστάνουν τους σαμάνους.

5. katerina

katerina Regular Member

Καλημερα

Δεν εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, ούτε ανάφερα κάτι τέτοιο.

Έχεις εσύ?  

6. tithon

tithon Contributor

έχω ένα με την μέση μου. αλλά η ερώτηση δεν απαντήθηκε. τι κάνει ασύμβατες τις δυό ιδιότητες; πού παράγεται πρόβλημα;

7. katerina

katerina Regular Member

Ο μεν Κ το κάνει για την καυλα του σε μη υπνωτισμένη άτομα. Για την καυλα τους... !!!
    Ο δε χειρίζεται ένα εργαλείο για θεραπευτικούς σκοπους

8. goodevil

goodevil arcade

Συμφωνω σε αυτο.
    Θα μπορουσαν να συμβαινουν ομως κ τα δυο παραλληλα.

9. katerina

katerina Regular Member

Το θεωρώ ανήθικο!

10. goodevil

goodevil arcade

Διαθετεις πραγματικη εμπειρια ειτε κακη ειτε καλη δεν εχει σημασια
    οποτε δε μπορω να διαφωνησω μαζι σου.

11. katerina

katerina Regular Member

Για την μέση μασαζακι...  
    Για τα υπόλοιπα δεν εντοπίζω κανενα προβλημα.
    Απλώς πιστεύουν πχ τον σαδομαζοχισμο, ή την αναγκη για υποταγη ...εκδηλωμενο τραύμα, το οποιο χρειαζεται θεραπεια.

Είμαι στην εργασία μου γι αυτο και οι σύντομες περιεκτικές απαντήσεις. Κάνω την τηλεφωνήτρια και δυσκολεύομαι ταυτόχρονα να τα κανω όλα  
    Άσε που είμαι από κιν στα κρυφά  

12. tithon

tithon Contributor

αργότερα, με την ησυχία σου, για να το κανεις και λίγο συγκροτημένο. να βγάζει και νόημα.