Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κοινότητα και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

1. freddoccino

freddoccino Regular Member

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

μετά απο 7 σελίδες να τολμήσω να ρωτήσω την νηματοθέτρια τι σοϊ μάγισσα είναι ακριβώς;
    Διαβάζει την παλάμη; Ρίχνει τα χαρτιά; Τα κόκκαλα; Κάνει βουντου;(εχω κα΄να δυο που μου΄χουν μπει στο μάτι...)

3. Elysium

Elysium Contributor

Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Εμείς ξέρουμε τι είναι η αναρχία και πόσο αρμονικά εμπλέκεται με την Κυριαρχία και την υποταγή. Αλλά δε λέμε. Εκτός του ότι είναι μεγάλες κουβέντες είμαστε και αντι-φασίστες κατά του διαλόγου (και ναι ρε φίλε, αφού κάποιοι δε συμφωνούν με τις απόψεις μας). Να καθίσουν να διαβάσουν εισαγωγή στον παραλογισμό αν θέλουν να μάθουν.

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αν εχεις καταλαβει εδω το θεμα ειναι ο σεβασμος προς τα αλλα μελη που επικοινωνεις και σεβασμος στις αποψεις τους ακομα και αν δεν συμφωνεις με αυτες οφειλεις να τις σεβεσαι.

Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση οτι μπορει να κανουμε λαθος, να κανω λαθος σε αποψεις μου και με χαρα να ακουσω οποιες επισημανσεις και διαφωνιες.

Ομως προσπαθεις να κανεις κατι άλλο, επετρεψε μου να μην παρω μερος σε αυτα τα βλακωδη τεχνασματα.

Μπορεις να γινεις συγκεκριμενος στο ποιες ειναι οι αρχες της αναρχιας? Το εχω ρωτησει και στο εχω ρωτησει πολλακις, δεν απαντας πουθενα. Σαν ελληνας δε, θα επρεπε τουλαχιστον να ξερεις την ετυμολογικη της σημασια, την ξερεις?

Για περισσοτερα σου δινω το παρακατω λινκ που εχει μια τεκμηριωμενη αποψη, απαιτει χρονο και ανοικτο μυαλο αν τα διαθετεις, εσυ και οποιος αλλος ας ριξει μια ματια.

http://www.foundalis.com/soc/anarchia.htm

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Η διαφορα ειναι οτι η συγκεκριμενη κοινωνικη ιδεολογια δεν επιτρεπει κανενος ειδους εξουσια, δεν διαχωριζει την ερωτικη ζωη από την κοινωνικη ζωη και πολλοι από εμας δεν το κανουμε αυτο αλλωστε. Αλλωστε η ερωτικη μας ζωη, δεν ειναι μερος της κοινωνικης μας ζωης, στον βαθμο που το επιτρεπει ο καθενας μας?

Εισαι σε ένα
    Bdsm forum και σε παραξενευει οτι ένα μελος του ιντριγκαρεται από την πραγματικη δουλεια οταν αυτη εφαρμοζεται στον εαυτο του? Αυτο και αν μου προκαλει γελιο.

6. freddoccino

ρωτησες εμενα κατι και δεν σου απαντησα?(και μαλιστα πολλακις!)κακο για σενα το οτι ολα ειναι γραπτα.
    σε παρακαλω μην μου παραθετεις λινκ στα οποια ο ανθρωπος που γραφει εχει κανει μια ερευνα για την αναρχικη κοινωνια σε επιπεδο σχολικης εργασιας(μην με κανεις να παραθεσω αποσπασματα στα οποια τα ματια μου βγηκαν απ' εξω!)
    ποιος ειναι ο Χαρης φουντουλης και τι σχεση εχει με τον αναρχικο χωρο?
    και επισης αυτο που λεει συνεχεια οτι η γνωση(ΛΟΛ) ειναι μονο για ελληνες ?και οτι τα θεματα του προοριζονται μονο για ελληνες?

το μνμ που εγραψα ποιο πανω τα συνοψιζει ολα. δεν θελω να το κουρασω αλλο

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δηλαδη θες να μας πεις οτι καποιος για να γραψει και να διαμορφωσει αποψη για την αναρχια πρεπει να ανηκει σε αυτην. Διαβασε λοιπον, τι γραφει και πως το γραφει, πριν δεκτεις η απορριψεις κατι διαβασε το πρωτα. Απορω πως εχεις αποψη για κατι η για καποιον χωρις καν να γνωριζεις το κειμενο του η τον ιδιο.

Σε ξαναρωταω λοιπον, θα μου πεις με δικα σου λογια τι ειναι η αναρχια? Μπορεις?

8. Elysium

Elysium Contributor

Τώρα με λύπη μου είδα και μια άλλη παράθεση περί... «κοινωνικής ιδεολογίας».
    Η ιδεολογία είναι σύνολο αρχών, αξιών και της ηθικής κάθε ανθρώπου. Δεν είναι δυνατόν να διαθέτεις άλλη ιδεολογία κοινωνικά, άλλη επαγγελματικά κι άλλη με τους συντρόφους σου (ερωτικούς, φίλους, οικογένεια κλπ). Αποτελεί ατομική κοσμοθεωρία και δεν είναι μία το πρωί κι άλλη το βράδυ. Αυτό θα ήταν ιδεολογία a la carte (αν υπάρχει τέτοιος όρος) κάποιου που πράττει σύμφωνα όχι με την ιδεολογία του αλλά σύμφωνα με ό,τι τον συμφέρει κάθε φορά.

Θα μου πείτε τώρα... όλα έτσι δεν έχουν γίνει; Ε, γιατί όχι κι εδώ; Αναρχία το πρωί, διαταγές το βράδυ. Ίσως τελικά το (Α) μέσα σε κύκλο που γράφουν στον τοίχο κάποιοι «ιδεολόγοι αναρχικοί» να σημαίνει και (Α)φέντης.

Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2014
  9. freddoccino

το διαβασα μεχρι να βρω αναλυτηκα λαθη,καμια χρηση πηγων, και αντιφασεις.ξαναλεω προτεινεις να γνωρισει καποιος μια τετοια ιδεολογια απο εναν τυπο που ξεκιναει λεγωντας, πως γραφει μονο για ελληνες.
    δεν ειναι εδω το μερος για να γινει μια τετοια κουβεντα , εχουμε γινει ηδη αρκετα γραφικοι συζητωντας τετοια θεματα σε τετοιο φορουμ
    εαν ηθελες πανω στο συγκεκριμενο την αποψη μου ή να σου προτινω βιβλια πανω σε αυτο,(στο ιδεολογικο κομματι παντα) θα μου εστελνες pm αλλα δεν σε νοιαζει οπωτε σε τετοιους διαλογους προτιμω να μην μπω.

@ελισιουμ το σφυριξε το πεναλντι χτες?

Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2014
  10. seduced mind

seduced mind Guest

μπαχαλακηδες,κουκουλοφοροι, γνωστοι-αγνωστοι κτλ κτλ κτλ κτλ

Πέρα από τη πλάκα εγώ έκανα μια νύξη επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον παραλληλισμό του φεμινισμού με την αναρχία. Δηλαδή δεν μπορώ ρε παιδί μου να δεχθώ κάποιον να αυτοπροσδιορίζεται και από την άλλη να αναφέρεται σε πλαίσια του BDSM, ποια πλαίσια δέχεται ο αναρχικός πλαίσια στη ζωή του; Υπάρχει η λέξη πλαίσιο στο λεξιλόγιο του αναρχικού ?

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δεν προτεινα να γνωρισεις την αναρχια από αυτο το κειμενο, σου προτεινα να διαβασεις μια διαφορετικη αποψ για την αναρχια, σε ολη την διατυπωση του αναφερει ξεκαθαρα τις πηγες του από συγγραμματα κ από πηγες με ονοματεπωνυμο.

Οτι εχω να πω το λεω ανοικτα στο φοροουμ για αυτο ειναι φορουμ συζητησης.

Προφανως δεν μπορεις!

Δεν φανταζομουν κατι διαφορετικο.

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Seduced Mind ουτε εγω μπορω να καταλαβω και οπως λεει και ο Elysium δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχουμε συγκεκριμενη ιδεολογια οπου μας βολευει.

Γι αυτο ζηταω συνεχεια να μου πουν πως οριζουν την αναρχια, μπορει εγω να εχω λαθος αποψη και να διαβαζω από λαθος πηγες, να εχω γνωρισει λαθος ανθρωπους που ψευδως δηλωναν αναρχικοι κτλ. Ομως απαντηση δεν παιρνω, γενικοτητες, ειρωνιες κ επιθεσεις!