Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm....πραγματικότητα ή απλά θέατρο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kleidokratoras, στις 16 Μαϊου 2014.

1. Noardos

Noardos Regular Member

@New_Beginning, ο καθένας μας αυτοβούλως υποχρεώνεται να ακολουθεί τις προσταγές της συνείδησής του.
    Ο/η κάθε Κ/ψ/υ είναι άλλοθι καθώς και βολικές δικαιολογίες προς την μην ανάληψη των ευθυνών του

Η συγκεκριμένη Κ;

Last edited: 26 Μαϊου 2014
  2. seduced mind

seduced mind Guest

Γενικά κάθε Κ η οποία εξιτάρεται και αναζητά extreme καταστάσεις. Για αυτό και σε αυτά τα μαγαζιά δεν λες κάτι που δεν είσαι θα πεις αυτό που πραγματικά είσαι και αντέχεις. Τώρα αν πάει κάποιος και το παίξει πονηρός τα θέλει ο κώλος του δεν φταίει Εκείνη, Εκείνη αν της έλεγε πως θέλει για παράδειγμα επιείκεια θα του έλεγε δεν μου κάνεις. Ε δεν φταίει Εκείνη μετά, αν εκείνος πει δεν με πειράζει θα το ανεχθώ.Αυτή ψάχνει να βρεί εκείνο που θέλει.

3. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. ....κάντε το ελεύθερα.

4. Galeone

Galeone Regular Member

Τρελένομαι με τα κεφαλαία γράμματα του στυλ "Ε"κείνη.  

5. seduced mind

seduced mind Guest

Είναι επειδή όσες γνωρίζω και ξέρω πως το αξίζουν Τις σέβομαι καθ οιοδήποτε τρόπο  

6. Galeone

Galeone Regular Member

Σιγά που το αξίζουν. Οι σκλάβοι το αξίζουν που τις υπομένουν  

7. sssppgr

sssppgr Regular Member

Ένας Λάμα του Θιβέτ είχε πει, ένα μοναστήρι με 1000 μοναχούς έχει και 1000 θρησκείες ! Αυτο που φαίνεται είναι οτι ολοι εδώ έχουν τις απόψεις τους. Το οτι εγώ είμαι κ και εσύ είσαι σ η υ δεν σημαίνει τίποτε οι πιθανότητες είναι μάλλον οτι δεν ταιριαζουμε.
    Η δουλεία στις περισσότερες χώρες δεν επιτρέπεται, το οτι ένας υ η σ οικειοθελώς παραδίδει τον εαυτό του σε έναν κ πρέπει να εκτιμάται αντίστοιχα! Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες συνθήκες όροι και όρια, πολλά δε διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου, και πολλές φορές διαμορφώνεται απο τις συνθήκες.
    Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται άμεσα και κάποια προκύπτουν, θεωρώ οτι επειδή ο κ εχει την εξουσία θα πρέπει πρώτος να θέσει τα δικά του όρια, τι δηλαδή αποκλείεται να γίνει και ίσως το γιατί.
    Για παράδειγμα τι ισχύει με εμένα, πέρα απο την αποστροφή μου σε κόπρο λαγνεία, κτηνοβασια,παιδιά που τα θεωρώ αυτονόητα, υπάρχουν και αλλά όρια. Με εμένα αποκλείεται κάποια να βιώσει ασφυξια , ξέρω οτι κατα τον οργασμο η ασφυξία ενισχύει το αίσθημα του οργασμού, όμως θεωρώ οτι η συγκεκριμένη πρακτική είναι άκρως επικίνδυνη !, πρώτον γιατί είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ, δεύτερον την στιγμή του οργασμού ο έλεγχος χάνεται εύκολα και υπάρχει ο κίνδυνος του πραγματικού πνιγμοί η σπάσιμο αυχένα κλπ.
    Υπάρχουν όρια που είναι θέμα αρχής για παράδειγμα δεν θέλω ένα τατουάζ να γίνει για χάρη μου η να λέει σκλάβα του sssppgr το θεωρώ τροποποίηση του σώματος της σκλαβας, ένα άλλο όριο είναι οτι δεν χρησιμοποιώ γροθιές και κλώτσιες ( είναι στο μυαλό μου δείγμα θυμού, και κατα συνέπεια επικίνδυνο σε ένα session) με έχουν απορρίψει υ για αυτές τις θέσεις μου, και δεν με χαλάει γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν τι προσφέρω η είχα να κάνω με wannabe .
    Πέρα απο τα παραπάνω δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπάρχει και η καθημερινότητα η οποία κυριαρχεί χρονικά, και κοινωνικά πολύ σωστά αναφέρθηκε οτι υπάρχουν φίλοι, οικογένεια ενδιαφέροντα κα.
    Για παράδειγμα στην εμπειρία που ανέφερα ¨ έτσι άρχισαν όλα ¨ τοτε ήμουν 30 χρόνων η ηλικία που αρχίζει η καριέρα για τους περισσότερους, μεταξύ άλλων έπρεπε να πηγαίνω σε κάποια πάρτι - δεξιώσεις, (επωνύμων κυρίως του επιχειρηματικού χώρου)στα οποία πρέπει να συνοδευεσαι. Τι εικόνα θα έδειχνε αν σε μια τέτοια εκδήλωση με αποκαλούσε κύριο η αφέντη ? η ουσία είναι οτι σε αυτούς τους χώρους όσο λιγότερα ξέρουν για την προσωπική σου ζωή τόσο το καλύτερο. Δεν έχω φετίχ να με αποκαλούν κύριο η αφέντη το απαιτώ μόνο σε ένα session για να διαστασιοποιηθει η οικειωτητα που συνήθως έχει αναπτυχθεί .
    Το να πάρω ένα μαστίγιο και αν κοπαναω τον κωλο μιας σκλαβας είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο ιδιαίτερα όταν αυτή συναινεί , το να την κανεις να θέλει να το ξαναζήσει είναι πολύ δύσκολο!!

8. seduced mind

seduced mind Guest

Α δεν ξέρω για σκλάβους εγώ είμαι υποτακτικός  
    Κάνουν το καλύτερο σεξ δίνεις πολλά αλλά αυτά που σου δίνουν είναι πολύ περισσότερα και δεν μιλάω για όλες γιατί υπάρχουν και κάποιες που δεν σου δίνουν τίποτα. Πάντως όσες κάνουν σεξ είναι Θεές....Γιατί ξέρουν πότε πραγματικά πρέπει να το κάνουν ώστε να φτάσουν τα επίπεδα της έκστασης. Είναι μοναδικό συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με κανένα πόνο...

9. Galeone

Galeone Regular Member

Άρα λες ότι δεν είσαι μαζοχιστής αλλά σου αρέσει το σεξ που κάνει το συγκεκριμένο είδος γυναικών. Που έχουν αυτές το πάνω χέρι ίσως?

10. seduced mind

seduced mind Guest

Λοιπόν είπαμε εγώ είμαι υποτακτικός που παίζει χωρίς όρια. Δίνω πάρα πολλά και μου δίνουν πάρα πολλά. Επειδή εσύ αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει και πρέπει να το δεις θα σου προτείνω να κάνεις κάτι....

Εξέφρασε επιθυμία δημόσια πως σε ενδιαφέρει αυτό το είδος ζωής. Θα σου τη πέσουν καμια 300αρια άτομα. Μέσα σε αυτούς τους 300 κάποιοι βάσικα κάποιες θα σου πούνε εμείς πχ έχουμε πριβέ κοινότητα και συναντιόμαστε, κάποια στιγμή όταν θα κάνουν κανά μήτινγκ μεταξύ τους θα σε φωνάξουν. Πήγαινε και θα δεις τι γίνεται, μόνο έτσι θα καταλάβεις... Μην φοβάσαι δεν θα σου κάνουν τίποτα. Εξέφρασε την επιθυμία σου για να σε καλέσουν και θα δεις τι είναι θα σου το δείξουν...

11. seduced mind

seduced mind Guest

Kαι υπάρχει και άλλη μία λύση να περιμένεις μέχρι να ανεβώ πάνω και να ρθεις μια Παρασκευή και να φύγεις Κυριακή βράδυ. Αντε θα σου πληρωσω και το εισιτήριο. Και θα δεις από τη Παρασκευή μέχρι τη Κυριακή τι γίνεται και αν είσαι καλό κοριτσάκι και δεν μου παραστήσεις το Τσε Γκεβάρα μπροστά στις Κυρίες θα σου βρω ένα σωστό αρσενικό να γαμήσεις και αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω...

12. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Εχει γινει μια αηδια το τοπικ.

Μηπως να τα μεταφερουμε αλλου κ να συνεχισουμε εκει?

(Γυριζω στο ποπ κορν μου και στρογγυλοκαθομαι στο πατωμα χαιδευοντας τον γατο μου)