Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm....πραγματικότητα ή απλά θέατρο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kleidokratoras, στις 16 Μαϊου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Γιατί το λες αυτό; Λέμε αν και κατά πόσο είναι πραγματικότητα ή θέατρο ένα στυλ ζωής.

O όρος μαζοχισμός είναι σχετικός. Προσωπικά τον θεωρώ κατά περίπτωση ανύπαρκτο και ψεύτικο. Και να σου εξηγήσω το γιατί. Ας υποθέσουμε πως δηλώνω μαζοχιστής. Μαζοχιστής σε τι; Στον σωματικό πόνο; Άρα συνεπώς αφού μου αρέσει ο πόνος αν μου ζητήσει μια Κ να μου βγάλει τα νύχια θα πρέπει να με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του πλανήτη όταν πάει να μου κάνει κάτι τέτοιο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που θα ήθελε να υποστεί αυτόν τον βασανισμό; Είτε είσαι μαζοχιστής και δέχεσαι τα πάντα που προσφέρουν πόνο, είτε δεν είσαι. Δεν υπάρχει δέχομαι τον πόνο υπό όρους.

Να πάρουμε τον ψυχικό πόνο; Εφόσον κάποιος ικανοποιείται από τον ψυχικό πόνο τότε αν θα χάσει το πιο αγαπημένο άνθρωπο του πλανήτη θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη αφού θα του δωθεί η ευκαιρία να νιώσει την απόλυτη ηδονή. Θα την νιώσει την απόλυτη ηδονή;

Πραγματικοί μαζοχιστές δεν υπάρχουν. Σαδιστές υπάρχουν. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η οποία έχει έμφυτη το σαδισμό μέσα της. Υπάρχει επίσης μια ομάδα η οποία καλλιεργεί τον σαδισμό εξαιτίας των συνθηκών ζωής που βιώνουν. Για παράδειγμα πάρε τον πιο αγνό άνθρωπο του πλανήτη και κάντον φύλακα σε μια φυλακή τριτοκοσμικής χώρας. Είναι θέμα χρόνου να παρουσιάσει χαρακτηριστικά σαδιστή.

Τι γίνεται όμως στη περίπτωση μου. Για εμένα θα μιλήσω για τους άλλους δεν ξέρω και δεν με αφορά. Τρελαίνομαι όταν βλέπω την ευχαρίστηση που λαμβάνει μια Κ όταν μου προσφέρει πόνο. Το γουστάρω σαν τρελός να τη βλέπω να ικανοποιείται από αυτό και το υπομένω σε υπέρμετρο βαθμό, για αυτό και της δίνω την ευκαιρία να με παίξει χωρίς όρια. Πονάω υπέρμετρα αλλά θέλω να της δώσω αυτό που αναζητά για να νιώσω ικανοποιημένος και εγώ ότι της έδωσα αυτό που ήθελε.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να Σας ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για την απρεπέστατη συμπεριφορά που έδειξα στο πρόσωπο Σας. Θεώρησα λόγω του νεαρού της ηλικίας Σας πως δεν έχετε την ανάλογη εμπειρία και Σας φέρθηκα με ένα απρεπή τρόπο ο οποίος δεν συνάδει με τη προσωπικότητα μου. Θα ήθελα Σας παρακαλώ πολύ να δείξετε κατανόηση και να με συγχωρέσετε για το ανεπίτρεπτο φέρσιμο μου και από τη πλευρά μου να ξέρετε πως εάν υπάρχει κάποιο λογικό τίμημα το οποίο θα μπορούσε να αντισταθμίσει την ανάγωγη συμπεριφορά που επέδειξα στο πρόσωπο Σας είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω.

Μέγιστη υποταγή για τα δικά μου δεδομένα είναι η αστείρευτη και καθολική εκπλήρωση των επιθυμιών μιας Κ. Αυτού του είδους η υποταγή όμως χρειάζεται και τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να αρθούν οι όποιες αναστολές υπάρχουν σε ένα ζευγάρι. Και φυσικά γνωρίζω γιατί το λέτε αυτό αλλά και Εσείς από τη πλευρά Σας δεν θα δείχνατε μια κατανόηση αν Σας έλεγε κάποιος ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα να δοκιμάσει κάτι τέτοιο; Η μη ετοιμότητα του σημαίνει μη καθολική υποταγή; Και αν αυτό προκύψει ύστερα από ένα μήνα γιατί τότε ίσως να νιώσει έτοιμος;

Χωρίς ίχνος εγωισμού μια και αναφερθήκατε στην Ελλάδα θέλω να πιστεύω πως σαν ένας άπειρος παντελώς Έλληνας έκανα το καλύτερο δυνατό σε μια ξένη χώρα και θεωρώ πως οι Κ μου αν όχι όλες οι περισσότερες θα συμφωνούσαν. Εύχομαι αυτοί οι 2 Έλληνες που πηγαίνουν τώρα στο συγκεκριμένο χώρο να δείξουν καλύτερες περγαμηνές από αυτές που κατάφερα εγώ και να ανυψώσουν το είδος μας ακόμα περισσότερο.

Χίλια συγγνώμη και πάλι για την απρεπή συμπεριφορά μου!

Last edited by a moderator: 27 Μαϊου 2014
  3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

@New_Beginning
    Αυτό τώρα τι είναι;
    Μισό, πάω να φορέσω τα καλά μου.

4. lexy

lexy .ti.va.

Αγγλίδα υπήκοος, Κ τω στάτους, παρακολουθεί έκπληκτη σχεδον, την "ανύψωση του είδους".
    Αναμένεται και η @dark explorer , με τα καλά της!

@New_Beginning , πολύ πολύ φιλικά, προτείνω βαθιές αναπνοές  

5. seduced mind

seduced mind Guest

Μια δήλωση συγγνώμης για απρεπή συμπεριφορά. Δεν ειρωνεύομαι το εννοώ. Όπως δεν θα Σας μίλαγα με αυτό το τρόπο αν Σας πετύχαινα στο χ μαγαζί έτσι οφείλω να κάνω και εδώ. Οκ ?

@lexy δεν χρειάζονται βαθιές αναπνοές. Απλά είχα μια συζήτηση που προκύπτει το συμπέρασμα πως είμαστε πολύ καλοί και το λένε αρκετές δεν το λέει μια.Μαθαίνουμε γρήγορα...

6. Dark_Explorer

Είναι που έχουν σφίξει και οι ζέστες. Καταλαβαίνω.

7. seduced mind

seduced mind Guest

Όχι κάνετε λάθος, απλώς μου το επέβαλαν...

8. Dark_Explorer

Θες να μας πεις ποιοι;

9. Σσσσσσσσ... δεν μπορούν να αποκαλύπτονται αυτά! Οφείλουμε μια κάποια διακριτικότητα και λεπτότητα στο θέμα των Ελ...

10. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν έχουν σχέση με το φόρουμ και να Σας πω δεν τις γνωρίζετε. Απλώς είχα μια συζήτηση γενικά για τη κοινότητα της Ελλάδας και έτυχε να αναφερθώ στη περίπτωση που δεν είχα καλή συμπεριφορά μου έθέσαν ένα προβληματισμό με τον οποίο μου δείξανε το πόσο λάθος ήμουν και στην ουσία ήταν σαν να μου λέγανε πήγαινε να της ζητήσεις συγγνώμη όπως και έκανα...

Δεν είμαι ψυχάκιας απλά έτυχε χθες να κάνω αυτή τη συζήτηση, αν την έκανα το Σάββατο θα ζητούσα συγγνώμη το Σάββατο. Εγώ δεν έχω σχέση με τις διαδικτυακές κοινότητες και μου είπαν πως όπως τις σέβεσαι στο χ μαγαζί όλες τις Κ έτσι πρέπει να Σας σέβομαι και στο διαδίκτυο. Και για αυτό λοιπόν ζήτησα συγγνώμη για να διορθώσω το λάθος μου αν μπορώ να το διορθώσω έστω και κατά κάποιο τρόπο.

11. Dark_Explorer

Μάστα.
    Καλά το είπα ότι οι ζέστες έσφιξαν. Υπομονή λοιπόν και καλή συνέχεια.

12. lexy

lexy .ti.va.

@dark explorer , μια που φορεσες τα καλά σου, δεν απαιτείς κι ένα "λογικό τίμημα";