Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm....πραγματικότητα ή απλά θέατρο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kleidokratoras, στις 16 Μαϊου 2014.

1. σ ευχαριστω. θες να πεις οτι δεν υπαρχουν αφοσιωμενα ζευγαρια παρα μονο σε bdsm σχεσεις; ανηκουστο. ελευθερια στις ταμπελες δεν υπαρχει. εχεις ακουσει την φραση: δεν ειμαι τιποτα αρα ειμαι τα παντα; επισης φτιαχνοντας εικονες για τον εαυτο μας και για τους αλλους αυτο δημιουργει συγκρουσεις.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Aυτό που έγραψα είναι αυτό που έχω αντιληφθεί από το Λόνδινο... Ήμουν σίγουρος πως δεν θα άρεσαν σε κάποιες αλλά δεν με αφορά γιατί δεν ανήκω σε καμία και δεν έχω κανένα λόγο να μασήσω τα λόγια μου. Σόρρυ αλλά πιστεύω πως έχω το δικαίωμα να έκφράσω ότι έχω ζήσει και αντιληφθεί μέχρι σήμερα.

Θα σου έλεγα πως σε έχουν προλάβει 6 μέχρι τώρα. Η Μία η Πρώτη μου το Σάββατο με δέχθηκε και τη Δευτέρα με πήγε να κάνω πίρσινγκ και να μου βάλει chastity belt. Δηλαδή μου είχε στερήσει και το δικαίωμα να τον παίζω να σου το πω έτσι γιατί ήξερε πως έτσι με έθετε σε αδράνεια και πως μου στερούσε το πολυτιμότερο μου αγαθό!!! 87 ημέρες!!! μετρημένες μια μια...

3. seduced mind

seduced mind Guest

Νομίζω πως είναι δύσκολο για έναν άντρα να μην υποκύψει στο πειρασμό... Ο ένας στους 20 θα πει όχι πιστεύω.

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σχετικό και άσχετο, το chastity προσωπικά για εμένα είναι ένα από τα παιχνίδια, από τα αλατοπίπερα.

Αφοσίωση είναι για παράδειγμα, να ζείς 500 χλμ μακρυά της και να σου απαγορεύσει να αγγιχτείς και να χύσεις για μήνες...και να το κάνεις...

μετά από λίγο καιρό δεν σου λείπει...

και μετά από ακόμα περισσότερο καιρό δεν μπορείς ούτε καν υποσυνείδητα να χύσεις χωρίς την άδεια Της.

Γιατί να το κάνεις; γιατί στο ζήτησε.

Γιατί στο ζήτησε, Εκείνη ξέρει, όταν μου είπε συμφώνησα.

5. Galeone

Galeone Regular Member

Όταν βρεις κάτι καλύτερο, πας στο καλύτερο. Αυτό είναι γενικός κανόνας και δεν συνδέεται με το σαδομαζοχισμό σε καμία περίπτωση. Η αφοσίωση είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας, αντιλήψεων κλπ.

6. Galeone

Galeone Regular Member

Μια χαρά μπορείς να χύσεις χωρίς την άδεια κανενός, και μια χαρά μπορείς μετά να πεις αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος/η δλδ ότι δεν έχει κάνει τίποτα χωρίς την άδειά του/της.  

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

φυσικά κι έχω κάνει κι έχω μετανιώσει.

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από ότι λέω περί υποταγής, θέλησης, αφοσίωσης, κυριαρχίας, αγάπης με όποια σειρά θες, για εμένα αυτά είναι bdsm τα υπόλοιπα είναι καύλες και παιχνίδια.

8. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Φυσικα και μπορεις οσο ο αλλος ειναι μακρια να "κλεψεις" αλλα ποιον κοροιδευεις ειναι το ζητημα?

9. Galeone

Galeone Regular Member

αφου δεν θα το μαθει ποτε, είναι σαν να μην εγινε.

10. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Αν σαρεσουν τα μετρια και δε μπορεις να πεις τουλάχιστον στα ισια ναι εχυσα τοτε ξανά ισχύει αυτο που ειπα.

11. seduced mind

seduced mind Guest

Είναι τελείως άσχετο αυτό που μου λες γιατί μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Μου συγκρίνεις τον έμπειρο εαυτό σου με έναν 28 χρόνο ο οποίος τότε δεν ήξερε καν τι είναι BDSM οπότε φαντάσου τι σχέση είχε αυτός ο νέος με τη λέξη αφοσίωση. Σκέψου επίσης πόσο εύκολα θα μπορούσε να εμπιστευθεί τα λεγόμενα του συγκεκριμένου υ μια Κ. Δηλαδή αν μου το έλεγε τότε εγώ θα το έκανα; Ας μην γελιόμαστε. Λίγες ώρες είχα διανύσει...

12. Galeone

Galeone Regular Member

Nαι, προτιμω τα μετρια. Δεν μ' αρεσουν οι υψηλου επιπεδου εντολες απ' το τηλεφωνο.