Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm σχέση και διαφορά ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος periandros_, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

1. Σωστός...!!!!

2. -Volt-

-Volt- Contributor

ε να μην είναι 7 χρόνια    αλλά απ' την άλλη κάποτε στο τρίτο τζακ έκανα οχτάρια, τώρα είμαι αντιοικονομικός για την παρέα όταν παίρνουμε μπουκάλι  

3. tithon

tithon Contributor

το τάβλι, το κουτσομπολιό, οι αθλοπαιδιές, η ελαφρότητα, μοιράζονται πιο στρωτά και πιό εύκολα μεταξύ φίλων και ομηλίκων. αλλά, μάλλον, είμαι έξω απ' το θέμα του νήματος.

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Tα 5χρονα σε σχέση με τους ενήλικους στο παράδειγμα της @margarita_nikolayevna , θα έλεγα πως είναι μια απλή εφαρμογή του "η υπερβολή είναι η βασιλική οδός προς την σοφία", όπου υπερβολή στα φρέσκα ρομέικα εννοείται strech ή extrapolation, για τους πιο τεχνικιάρηδες άνθρωπες, και ελληνιστί με την έννοια του ανηγμένου (με η) πεδίου...

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Διάνα η παρατήρηση εν πολλοίς...

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Με λέξεις και προτάσεις ... ω λυκόπουλο ..!
    Αν δεν μπορεί να τις κατανοήσει, δεν θα μπορεί να κατανοήσει οτιδήποτε άλλο από το όποιο παρακάτω (μάλλον) ποτέ, οπότε τίθεται αυτομάτως, φυσικώ τω λόγω, εκτός ενδιαφέροντος για συγγνωστούς λόγους.

Last edited: 27 Ιανουαρίου 2018
  7. Higita

Higita Brain_alcoholic

Όλοι παιδιά είμαστε.. όλοι θέλουμε να κλέβουμε στιγμές και να γινόμαστε παιδιά έστω και για λίγο!!
    Η ηλικία είναι ένας αριθμός..
    από κει και πέρα....
    Είναι πάρα πάρα πολλοί παράγοντες πού συμμετέχουν στο παιχνίδι!
    Ωριμότητα, αποφασιστικότητα, εμπειρίες..!?
    Κι αυτά δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν τόσο με την ηλικία...
    Άλλοι είναι οι παράγοντες!!
    Είναι όμως λογικό.. συζητάμε ένα θέμα που σίγουρα είναι ταμπού ας πούμε κοινωνικά!
    Υπάρχουν άνθρωποι που είναι 25 χρόνων και στίβουν μυαλά..
    Υπάρχουν άλλοι που στίβουν ότι βρουν!!
    Είναι ένα θέμα νομίζω που εμπεριέχει παρα πολλούς παραμέτρους!!
    Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ηλικία είναι ένας αριθμός..
    Όταν 2 άνθρωποι θέλουν (αρκεί να το θέλουν)
    Δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ένας αριθμός μπροστά τους!!! άλλα πράγματα ίσως...

8. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Αρα, πάλι κέρδος είχες  ))

9. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ιδιότητα vs Ποιότητα. Ενώ η ηλικία του καθενός είναι ατομική του ιδιότητα, τα ιδίωμα του διαφέρουν ανάλογα με εκείνη όπως και τα ποιοτικά κριτήρια κάποιου άλλου διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Οπότε μια σύζευξη αφορά τα ιδιώματα του ενός και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε αναζήτηση όχι όμως του ιδίου, αλλά των άλλων μελών. Με την απλή λογική κάποιος που θα είχε τα φράγκα θα ταίριαζε με κάποιον άλλον που θα τα αναζητούσε. Ή κάποιος με ελάχιστες σεξουαλικές εμπειρίες θα ταίριαζε με κάποιον άλλον που θα είχε πολλές. Τα ερωτήματα όμως που αναρτούνται από τα συναισθήματα ενός άντρα που του αρέσει και αναζητά την ευχαρίστησή, αρμονία, ισορροπία του κλπ με έναν άλλον άντρα, ή γυναίκας που εκστασιάζεται με την φυσική επαφή με άλλη γυναίκα παραθέτουν σε μια διαφορετική απάντηση στο νήμα. Έτσι και νόημα της ηλικίας σε μια BDSM σχέση, από την στιγμή που υπάρχουν διαφορετικά ποιοτικά κριτήρια για τον καθένα και δεν αντιστοιχούν στα ιδιώματα ενός άλλου.
    Η λογική παραθέτει στου συσχετισμούς φράγκα με φράγκα, ψηλός με κοντή, λιγνός με χοντρή, μεγάλος με μικρή κλπ, αλλά το πως επέρχεται η συναισθηματική έλξη άγνωστο, αφού υπάρχουν ιδιώματα όπως ενήλικας και μπατίρης ή άμυαλος, μικρή και στραβή ή χλαπάτσα κλπ, και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σεξουαλικής συμπεριφοράς κάποιου δεν μπορούν να συγκριθούν με ετερώνυμα, αλλά συγκρίνονται με ομώνυμα στοιχεία κάποιου άλλου.

10. -Volt-

-Volt- Contributor

Ναι μεν αλλά όχι απαραίτητα πάντα.

Σχέση 1η: αμέσως μετά το διαζύγιο, εκείνη είχε κάνει πάρα πολλές σχέσεις, εγώ είχα να επιδείξω ένα γάμο και μερικά παιδικά πράγματα. Συγκρουστήκαμε τρομακτικά γιατί είχε το κάκιστο συνήθειο να βγάζει σκελετούς απ' τη ντουλάπα.

Σχέση 2η: πολύ καιρό μετά, εκείνη είχε κάνει υπερβολικά πολλές σχέσεις, εγώ είχα κάνει αρκετές σε πολύ λίγο χρόνο και τελικά μη βρίσκοντας ούτε το ελάχιστο απ' αυτό που έψαχνα, αποκοιμήθηκα πάλι. Και πάλι συγκρουστήκαμε από μια ανάγκη της να αποδείξει ότι αποκλείεται να ευθύνεται εκείνη για το μη συντονισμό μας στο κρεβάτι, προβάλλοντας την εμπειρία της.

Δε συμφωνώ ούτε με τη θεωρία των ομωνύμων αλλά ούτε και των ετερωνύμων αν όλα γίνονται ασύνειδα και ανώριμα. Πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις και γιατί και πως σκοπεύεις να αξιοποιήσεις αυτό που σου λείπει, όσο κι εκείνο που προτίθεσαι να δώσεις.

11. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Θεωρώ ότι τελικά αυτό που είμαστε εμείς καθορίζει και τον τρόπο που κρίνουμε τους άλλους. Κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια και, χωρίς να θέλω να ευτελίσω το θέμα, περί ορέξεως ...σπανακόπιττα (η κολοκυθόπιττα δεν μου αρέσει). Είχα πάντοτε σχέσεις με νεώτερους άντρες αλλά έχω εμπειρικά διαπιστώσει ότι, μακροπρόθεσμα, κάπου χάνεται η συνεννόηση όταν η διαφορά παίζει από 15 χρόνια μείον και πέρα. Ολα αυτά είναι προσωπική μου άποψη και επιλογή και σίγουρα δεν αποτελούν κατευθυντήρια γραμμή για οποιονδήποτε άλλον/η.

12. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Προσωπικα κυνηγουσα παντα σχεσεις με μεγαλυτερες γυναικες απο εμενα. Παντα εβρισκα ερεθιστικη μια γυναικα εμπειρη που να ξερει πως να συμπεριφερθει, ειτε στο κρεβατι ειτε σε μια κοινη μας εξοδο.Κι επισης παντα δελεαζει μια συζητηση με μια γυναικα που εχει ζησει την ζωη με το κουταλι. Βεβαια ειναι και θεμα χαρακτηρα μιας και εχω γνωρισει "-νταρες" με συμπεριφορα και νοοτροπια λυκειοπαιδου κι απ την αλλη εχω βρεθει με νεαρες κοπελες που με εξεπληξαν με την ωριμοτητα της σκεψης τους . Εν κατακλειδι, θεωρω πως βασικο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και ο τροπος σκεψης, καθως και το κατα ποσο ταιριαζουν δυο ατομα σε νοοτροπια,σκεπτικο και εκφραση...