Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM AND DRUGS

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 29 Ιανουαρίου 2014.

1. Απάντηση: BDSM AND DRUGS

Θελουν πολλη προσοχη αυτα τα πραγματα.

2. Απάντηση: BDSM AND DRUGS

συμφωνω ειπες και κατι σωστο:lol:

3. Paul

Paul New Member

Απάντηση: BDSM AND DRUGS

Σταματίστε τα drugs δεν φτάνουν για όλους...

4. maria1984sub

maria1984sub Regular Member

Μακριά!!!

............................................

5. Απάντηση: BDSM AND DRUGS

Οχι.. Καθετως οριζοντιως και διαγωνιως οχι..!!!

6. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

7. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

δεν νομίζω οτι μπορούν να συνδιαστούν τα ναρκωτικά είναι κακή ιδέα απο μόνα τους πόσο μάλλον αν τα συνδιάσουμε με bdsm.

8. consuela

consuela New Member

Πολλά ναρκωτικά αφενός επηρεάζουν την κρίση του κυρίαρχου και αφετέρου μειώνουν τις αντιδράσεις του υποτακτικού, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δίνει το απαραίτητο feedback που μπορεί να προλάβει εγκαίρως κάποια στραβή... Παρόλα αυτά έχω κάνει παιχνίδι όσο είχα πιεί αλκοόλ (αρκετό μάλιστα). Δεν καταλάβαια πολλά απο άποψη πόνου, αλλά μου άρεσε επειδή απελευθερώθηκαν κάποιες αντιδράσεις που πιθανότατα θα καταπιέζονταν απο το νηφάλιο εαυτό μου. Σαν παιδί και εγώ τις έχω κάνει τις μαλακίες μου.
    Πιο πάνω κάποιος ρώτησε για ασφαλείς αναισθητικές ουσίες για παιχνίδι ρόλων. Αυτή είναι και δικιά μου φαντασίωση, αλλα τι στο καλό... στην πράξη δε θα νιώθω κυριολεκτικά τίποτα, ποιά ηδονή μπορώ να αντλήσω απο τη διαδικασία;

9. maria1984sub

maria1984sub Regular Member

10. Απάντηση: BDSM AND DRUGS

Δε μιλαω για πληρη ναρκωση. Σε αυτη την περιπτωση μονο μετα θα καταλαβαινες τι σου εχουν κανει (απο τα σημαδια). Μιλαω για μερικη αναισθησια, ή και ξυλοκαινη...σε μικρη ποσοτητα (κατω απο τα τοξικα ορια παντα).

11. Syrah

Syrah Contributor

Αναισθητικές ουσίες, lol.

12. Surviving

Surviving New Member

Πλήρης ασφάλεια υπάρχει μετά θάνατον.