Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM Area - Athens Erotic Festival

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

1. Gate

Gate New Member

Απάντηση: Ερωτικό Φεστιβάλ

Πήγε κανείς? Κανένα review? Αξίζει τελικά να πάει κανείς?

2. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Ναι αν πήγε κανείς ας μας πει τι παίζει, μην φάμε καμιά φόλα σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε..

3. sw

sw

...μου φαινεται πως γι αυτους που θελουν να διαλεξουν στριπτιζαδικο (ή τους εχει ξεφυγει καποιο) και σεξ σωπ, καλη ειναι.

Γι ργος

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Ερωτικό Φεστιβάλ

Ήταν όλα "υπέροχα"... φανταστικά σάντουιτς με πικάντικα λουκάνικα φανφούρτης..., φανταστικές ρωσίδες, μαυρούλες, κ.λ.π. με δίμετρα κορμιά να τα κοιτάζουν ξελιγομένα πολλά αγάμητα λιγούρια...παρκαδόροι που σου έπαιρναν το αμάξι με το έτσι θέλω για να το παρκάρουν και να πάρουν μετά χαρζιλίκι...,γενικά ήταν μία εμποροπανήγυρης για λιγούρια... που δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό φέστιβαλ, το μόνο που έκανε την διαφορά ήταν ο bdsm χώρος και η προσπάθεια των παιδιών που έπαιξαν στην σκηνή.

Πότε είπαμε γίνεται το κλίνικ πάρτυ στην Ολλανδία για να κλείσουμε εισητήρια; 

Last edited: 6 Νοεμβρίου 2011
  5. Konstantinos

Re: Απάντηση: Ερωτικό Φεστιβάλ

εντάξει δεν μου κάνει εντύπωση που ήτανε έτσι, αναμενόμενο..

6. sotiris

sotiris Regular Member

7. Konstantinos