Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM Area / Erotic Dream - May 20, 21, 22-2011

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Goddess Ivi, στις 13 Μαϊου 2011.

1. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Tal,

μας ελειψες φετος  

2. goddesserver

goddesserver New Member

Απάντηση: BDSM Area / Erotic Dream - May 20, 21, 22-2011

δυστηχως λογω δουλειας δεν μπορω να παω στην εκθεση οποτε καποιος που πηγε ας μας πει κι εμας πως ηταν να παρουμε μια γευση

3. Sylphide

Sylphide Regular Member

Τι ΥΠΕΡΟΧΑ που περάσαμε!!! Πόσο κόσμο παίζει να έδειρα? χαχαχααχα! Ανυποψίαστα θύματα χαμένα στο bdsm show και ξαφνικα...WHIP!! Το ευχαριστήθηκα το σέσσιον με τον μικρό, και αν κρίνω από αντιδράσεις του κοινού (ανδρών τε και γυναικών)...και εκείνοι το διασκεδάσανε! Αντε και του χρόνου να σας ξαναδείρω (μαστιγώσω, χαστουκίσω, δέσω, κερώσω, πατήσω κτλ κτλ....)!

4. Goddess Ivi

Goddess Ivi New Member

Ευχαριστώ όλους όσους παραβρέθηκαν και υποστήριξαν την προσπάθειά μας ενεργά ή μη, να δώσουμε το παρόν στο ευρύτερο κοινό... στην προσπάθειά μου να βρω τον τρόπο για να δηλώσω πως υπάρχει και το BDSM ως εναλλακτικός τρόπος έκφρασης του ερωτισμού, νομίζω πως ακόμη κι αν δεν υποστηρίχθηκε από αυτούς που με πλησίασαν και μου έθεσαν τις απορίες τους, σαφώς αποδέχθηκαν μετά την κουβεντούλα μας πως μπορεί κάποιοι να λειτουργούν ως Κυρίαρχοι ή ως υποτακτικοί ή όπως αυτοί αποφασίζουν στις προσωπικές τους σχέσεις ή στην καθημερινότητά τους χωρίς να κακοχαρακτηρίζονται από τους υπόλοιπους.

Για μένα, μιας και βρέθηκα πρώτη φορά στην συγκεκριμένη έκθεση, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και η συνεργασία μου με την ομάδα των ανθρώπων που έλαβαν μέρος ήταν άψογη και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

5. zou

zou

@Captain Morgan. καθε περυσι και καλυτερα! :retard: