Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM on the side

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος AndreDelastrange, στις 31 Μαρτίου 2016.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Mε το μπαρδόν, αλλά 11 σελίδες και ακόμα δεν...
    (Με το ύφος του Νικόλα)...

2. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Δεν έχεις άδικο, καθόλου.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Περικαλώ, κάντε δουλειά σας...

4. Dapom

Dapom Contributor

Συμφωνώ απόλυτα με τη άποψη σου...και ευτυχώς εσύ έκανες την διευκρίνιση που περίμενα απο τον νηματοθέτη απο την αρχή…βέβαια ακόμα δεν ξέρω αν και ο ίδιος συμφωνεί με αυτή τη διαφοροποίηση μεταξύ T/b και D/s ή όχι.

5. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Τι είναι ένδεκα σελίδαι μπρος στο "Πόλεμος και Ειρήνη" του Νουρέγιεφ (των γηπέδων)?

6. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Δεν κατάλαβα ποιά διευκρίνιση περίμενες, αν μου διέφυγε ζητώ συγνώμη. Ως προς αυτά που λέει η Estelwen συμφωνώ, ιδιαίτερα με αυτό που λέει για τη συναίνεση και την πλήρη γνώση.

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση και τη διάθεση διαλόγου  
    Πολύ βοηθητική για να καταλάβω αρκετά καλύτερα τώρα  

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Έγραφε, έγραφε στο τέλος κατάφερε να ανατείλει τον ήλιο δυο φορές την ίδια μέρα.
    Και μετά μού λένε πως εγώ έχω Γκούντα...
    Ουρτ ρε!

9. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Έμενταλ είναι, όχι Γκούντα. Έχει και οπές  

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ααα, ΟΚ..!

11. brenda

brenda FU very much

Πλησιάζει η Πρωταπριλιά. Να κάνουμε επετειακή την αναβίωση του εξαιρετικού αυτού νήματος...  

Πυκνά νοήματα 

12. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Για το θεμα αυτο θα ηθελα να πω πως κατι τετοιο δεν θεωρω οτι εν γενει ειναι προβληματικο. Προβληματικο ειναι για το ατομο που τρωει το κερατο συνηθως. Τα υπολοιπα ατομα προφανως το ευχαριστιουνται. Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα σ αυτη τη διαδικασια. Δηλαδη αν εχω μια μονογαμικη σχεση φροντιζω να την υποστηριξω. Οχι γιατι το αντιθετο το θεωρω ανηθικο αλλα κυριως γιατι μεσα στα πλαισια της ειλικρινειας οτιδηποτε αλλο θα ηταν σκετη κοροϊδια. Ειδικα απεναντι στον ιδιο μου τον εαυτο. Αυτατα λιγα.