Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM on the side

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος AndreDelastrange, στις 31 Μαρτίου 2016.

1. whisperer

whisperer Regular Member

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Tι είναι χειρότερο, ο Λιακόπουλος;  

*edit: άσε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν, η ζωή είναι μικρή. Η βλακεία νίκησε.

Last edited by a moderator: 3 Απριλίου 2016
  3. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Για μισο λεπτο.
    Εσενα ποιος ή ποια σου λεει, οτι και η υ δεν εχει μια, δυο ή και τρεις σχεσεις, παραλληλες, σε διαφορετικους κοσμους...
    ή πιστευεις οτι η καθε υ καθεται και πλεκει εργοχειρο και περιμενει να βρει σενανε στο ιντερνετι, για να εχει εναν Θεο και Κ στη ζωη της ?
    Μουχαχαχαχαχααααα

Ολες αυτες που εχουν απο ενα νεροπιστολο με αγιασμο
    για να ψεκαζουν τους παντρεμενους
    -οποτε, οταν και αν στην τελικη τους ανακαλυπτουν-
    εχουν μεγαλη πλακα.
    Κι εμενα με ρωτανε με τον τρομο ζωγραφισμενο στα ματια :
    Μηπως εισαι παντρεμενος ???
    Μηπως εισαι γκεη ???
    ...

Κατανοητο ?

4. Jack Wolfskin

το ξερεις, οτι καποιος, καποια, καποιοι τελος παντων,
    που κοπτονται οτι εχουν τον βου-δου-σου-μου ως τροπονε εζωης,
    που τα κανουν ολα σωστα, αλαθητα, αβασανιστα, αλαβαστρινα και ειναι οι ορθοδοξοι βου-δου-σου-μιεδες,
    που ολιμερις και ολονυχτις, 24 με 7 και 365 δινουν εντολες και το υ γονατοποναει
    και δειχνουν με το δακτυλο τους αλλους με οτι απιθανο κι απαξιωτικο επιθετο κατεβασει η γκλαβα τους
    στην πραγματικοτητα, απ ολο τον βου-δου-σου-μιε που μας πουλανε εδω και τριζει,
    πιθανοτατα, να ειναι ο "σκασε αντωνακη μου" ...

γιατι πολλοι και πολλες λενε,
    λενε, λενε,
    και ζουν στην καρακοσμαρα τους
    μεχρι μια μερα ερχεται εκεινο το κατι,
    και λενε, "ακουσα καλα ???"

και παει η καρακοσμαρα...
    οποιος/οποια θελει, το μιλαμε στο μιλητο.

Last edited: 3 Απριλίου 2016
  5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Jack Wolfskin

...μην ζηλεύεις, και άσε τους άλλους να ζήσουν όπως θέλουν.  

6. Jack Wolfskin

εσενα ειδικα, μπαη-μπαη, με εισητηριο μιας διαδρομης !

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Awww τι γλυκούλης, σας μερσώ! bb

8. Jack Wolfskin

3,850 να τ΄αφησω ?
    σιγα μωρε ! ειδαμε και τους "αυθεντικους"

ολο μπλα-μπλα

24/7 και 365 μερες το χρονο, μπλα-μπλα

φερτε μου κονωπες να διυλιζω, καμηλους να καταπινω.

ΜΠΙ-ντι-εσ-εμ. Μπι, οπως μπλα-μπλα.
    Ιντερνετ ειν αυτο. Οτι δηλωσεις, φαινεσαι.
    Το ψαχνει και κανενας ?

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η ντρετοσύνη είναι μία. Δεν μπαίνει ούτε σε vanilla ούτε σε BDSM πλαίσιο. Δεν έχει να κάνει ούτε με φύλο, ούτε με status.

Πάει καιρός, ευτυχώς, από το πετροβόλημα των απίστων. Ωστόσο, μη μας αρχίζουν και τις σοφιστίες των διττών λόγων. Πάει πολύ...

10. Jack Wolfskin

καλημερα ζωη. (ακουγεται ο γνωστος ηχος που κανουν τα γουιντοους οταν κλεινουν)

11. brenda

brenda FU very much

Το να ζεις δύο και τρεις ζωές και τέσσερις άμα το αντέχεις, απαιτεί μεν ικανότητες ζογκλερικές, αλλά δεν συνεπάγεται ότι είναι κρυφές, μυστικές ή ντυμένες με ψέμματα.

Απλά είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος δρόμος, σαφέστατα, διόλου στρωμένος με ροδοπέταλα, που απαιτεί χειρουργική διαχείριση, κυρίως των συνεπακόλουθων, αναπόφευκτων συναισθημάτων και τεράστια ψυχικά αποθέματα, πέραν της σχιζοφρενικής, όσο και να το κάνουμε, ταυτόχρονης χωρο-χρονικά ή κατά μόνας, διαπλοκής διαφορετικών ανθρώπων στην ζωή ενός. Ο συνειδητοποιημένος Κ, γνωρίζω ότι μπορεί να το κάνει, το ίδιο ισχύει κατά την γνώμη μου και για το συνειδητοποιημένο υ, όπως και όλοι, -ανεξαρτήτως status- οι κατασταλλαγμένοι bdsmers. Δεν υπάρχει για μένα ηθικό πρόσημο, παρά μόνο ρεαλιστική αποτίμηση των δυνατοτήτων καθενός, αν γνωρίζουμε δηλαδή σε τι νερά βουτάμε και ποιες είναι οι αντοχές μας σε αχαρτογράφητα -μερικές φορές- νερά, αν είμαστε σε θέση να μανατζάρουμε όλες τις τυχόν συνέπειες των επιλογών μας, τρόπους προφύλαξης του εαυτού μας και των άλλων, κυρίως ψυχοπροφυλακτική δηλαδή, όπως το βλέπω εγώ.
    Αναφέρθηκε γλαφυρότατα παραπάνω ένα παράδειγμα σωστής και λάθος διαχείρισης. Ας μην πλατειάσω περαιτέρω...

Σημείωση: το πόσταρα χθες και το απέσυρα, για προσωπικούς μου λόγους, αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω αυτά που δεν μου αρέσει να βλέπω, το ξαναπαραθέτω, κλείνοντας έτσι την συμμετοχή μου -εκτός απροόπτου- στο συγκεκριμένο νήμα.

12. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Απλά χρειάζεται .. αυτός/αυτή να έχει την μαγκιά, τα κότσια, τα αρχ@#$, την τόλμη, την αποφασιστικότητα (πείτε το όπως θέλετε) να απομακρυνθεί από αυτό που δεν τον/την γεμίζει ..
    Δυστυχώς όμως η ειλικρίνεια (και κατ'επέκταση η κατάκτηση της εμπιστοσύνης) είναι κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας ..