Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Black Master

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 18 Ιανουαρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Οι γιορτές των τελευταίων ημερών του χρόνου πλησίαζαν. Πότε πέρασαν 4 μήνες μπορεί και να μη το κατάλαβα από τη στιγμή που ξεκίνησε η εκπαίδευση μου. Υπάρχει μία ρουτίνα, το μαστίγιο δεν είναι τόσο συχνό όπως πριν αν και η αλήθεια είναι ότι ο Πατέρας έχει γίνει απίστευτα αυστηρός μαζί μου, το ίδιο και οι υπόλοιποι. Όμως προσπαθώ πάρα πολύ να τα κάνω όλα τέλεια και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνω. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το πουλί μου. Δεν με έχουν αφήσει να χύσω, κι έχω πληρώσει με αστείρευτο πόνο τις ονειρώξεις, δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς.

Είναι απόγευμα. Η Κυρία, η αδερφή του Αφέντη μου, που την αποκαλώ μόνιμα Mistress είναι μαζί μου. Μου έκανε pegging πριν μια ώρα, ήταν υπέροχο όπως κάθε φορά.
    «Κυρία μπορώ να σας ρωτήσω;»
    «Λέγε»
    «Μπορώ να χύσω κάποια μέρα;»
    Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω.
    «Αυτό μόνο ο Τζέημς μπορεί να το επιτρέψει. Έγνοια σου αύριο έρχεται.»
    «Αύριο; Αλήθεια;» με χαστούκισε
    «Ξεχνάς τους τρόπους σου, πήγαινε στο σαλόνι και ζήτα από τον πατέρα να σε μαστιγώσει» τα έκανα σκατά. Πήγα στο σαλόνι. Άκουγα ότι είχε επισκέψεις. Η εντολή ήταν ρητή, επομένως θα πήγαινα. Περπατούσα στα γόνατα μου, το κεφάλι μου στο πάτωμα. Οι φωνές σώπασαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία μου.
    «Πατέρα, η Κυρία ζήτησε να με μαστιγώσετε»
    Τον άκουσα να περπατάει κοντά μου. Κάτι κράταγε, μου έδεσε τα μάτια. Με έβαλε να σηκωθώ όρθιο και πάτησε το κουμπί να κατέβουν οι αλυσίδες με τις δέστρες, μου έδεσε τα χέρια και το μηχάνημα με ανασήκωσε, κρεμιόμουν από τα χέρια μου. Δεν μπορούσα ν' ακουμπήσω το πάτωμα. Πονούσαν τα κόκκαλα μου.
    «Έχω επισκέψεις, πάρα ταύτα θα σε μαστιγώσω ανελέητα» τον άκουσα να λέει. Χωρίς να έχω ιδέα μπροστά σε ποιον θα υποφέρω. Άκουσα τον βούρδουλα να σκίζει τον αέρα. -όχι το bullwhip, δεν το αντέχω αυτό- τυλίχτηκε με βία γύρω από το κορμί μου κάνοντας τα πλευρά μου και το στήθος μου να πάρουν φωτιά. Το ένα χτύπημα, διαδέχονταν το άλλο με χτυπούσε πολύ δυνατά. Δεν με είχε ξαναδείρει έτσι ποτέ. Τον άκουσα που ήρθε ομπρός μου, ώρα να πονέσει και η πλάτη μου. Φοβόμουν για το πρόσωπό μου, έκλαιγα. Ένιωσα μια παρουσία στο αυτί μου, ο πατέρας, μα πώς γίνεται ποιος με μαστιγώνει; ο καλεσμένος του;
    «Σήμερα μου έκανες την καλύτερη πίπα που μου έχεις κάνει ποτέ κι όμως σήμερα θα πονέσεις πιο πολύ από ποτέ» μου έβγαλε τη δέστρα των ματιών μου. Άνοιξα τα μάτια μου. Σάστισα.
    «Αφέντη Τζέημς»

2. slave32

slave32 Contributor

Δεν πιστευα οτι επιτελους γυρισε. Νομιζα θα εμενα μακρυα του για παντα. Ειχαν κατι αυστηρο τα ματια του. Ηρθε κοντα μου, κοιταζα το πατωμα.
    Μου τοποθετησε κλιπς στις ρωγες, τις εσφιξε πολυ. Ηρθε η μητερα και η Κυρια.
    Η Μητερα πηρε τον λογο.
    -Εχει γινει καλο σκλαβι. Εκτελει πληρως το προγραμμα, αν παρεκλινει τον μαστιγωνουμε. Δεν εχει χυσει εκτος απο δυο ονειρωξεις. Τιμωρηθηκε γι αυτες.
    Εκανε μια διακοπη. Αγκαλιασε τον γιο της. Με ελυσαν, επεσα στα γονατα. Το κεφαλι μου στο πατωμα. Εφυγαν ολοι απο το σαλονι, εμεινε ο Αφεντης μου. Ηθελα να τον αγκαλιασω, δεν εβγαλα αχνα.
    -Παμε στον κηπο
    Τον ακολουθησα, εκανε κρυο. Μου εριξε νερο με το λαστιχο.
    -Αυριο θα κανεις τατουαζ. Για τις ονειρωξεις, θα τιμωρηθεις. Δεν θα χυσεις για αλλους 3 μηνες!
    Δεν κουνηθηκα, αλλα ηθελα να τον ικετεψω να μου το επιτρεψει.
    -θα παμε στο δωματιο μου τωρα, θελω να γαμησω!

3. slave32

slave32 Contributor

4. slave32

slave32 Contributor

Δεν ήταν καθόλου τρυφερός. Δεν ήταν ποτέ τόσο σκληρός, ποτέ δεν ήταν έτσι. Μάλλον όμως έτσι είναι πραγματικά. Αυτό θέλει από μένα. Δεν είχα το κουράγιο ν' αντισταθώ, ούτε να του ζητήσω να σταματήσει. Δεν ήθελα, μου άρεσε. Πήγα στο κρεβάτι. Με έδεσε στα κάγκελα του κρεβατιού. Έβαλε μερικά μαξιλάρια κάτω από τον καβάλο μου. Έβλεπε για λίγο τα σημάδια που είχε αφήσει το μαστίγιο στο κορμί μου. Τον άκουγα, ανάσαινε ελαφριά. Δεν έβαλε σάλιο, ούτε λιπαντικό. Μπήκε μέσα μου δυνατά, έβγαλα πολλές κραυγές. Μπορεί ο πατέρας του να με γαμάει σκληρά κι αυτός αλλά και οι Κυρίες με τους δονητές όμως τίποτα δεν ήταν σαν αυτό. Έτσουξε τόσο πολύ στην αρχή και μετά ένιωθα βαρύς, γεμάτος και αυτή η ζώνη αγνότητας με ταλαιπωρούσε τόσο πολύ, κόντευα να σκάσω. Ο Αφέντης όπως πάντα, γαμάει δυνατά και αργά αυξάνοντας ρυθμό. Οι κραυγές πόνου, έγιναν βογγητά απόλαυσης. Με γέμισε με το καυτό του σπέρμα. Είναι ο μόνος που χύνει μέσα μου. Κανείς άλλος. Είναι ο μόνος που δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

«Μου έλειψε να σε γαμάω. Μου έλειψε να γαμάω. Τόσο καιρό δεν έχω γαμήσει τίποτα άλλο.» Δεν ξέρω γιατί μου το είπε. Γιατί είχε την ανάγκη να μου αιτιολογηθεί, αλλά σίγουρα με έκανε χαρούμενο. Τόσο που δεν ξέρω καν αν του αξίζω. Φίλησε όλο μου το κορμί. Με δάγκωσε παντού. Έβγαλε την χειροπέδες από τα χέρια μου. Με φίλησε στο στόμα με άφησε να τον αγκαλιάσω. Δεν μου επέτρεπε να μιλήσω.
    «Έχεις γίνει πολύ καλός σκλάβος. Αύριο θα κάνεις τατουάζ Jame's slave στη βουβωνική χώρα» με έπιασε ακριβώς στο σημείο. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου, το φίλησα.
    «Μετά θα πάμε για ψώνια, θα αγοράσουμε μεταλλική πλήρης ζώνη αγνότητα και κολάρο. Αυτός θα είναι ο μοναδικός εξοπλισμός σου για την τελετή» συνέχισα να τον ακούω χωρίς να έχω οπτική επαφή. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα. Ήρθε από πάνω μου, θα γαμούσε τον λαιμό μου ενώ συνέχιζε να μου μιλάει.
    «Τελετή σημαίνει ότι θα γίνεις επίσημα σκλάβος μου, θα έχουμε καλεσμένους. Ανάμεσα τους ένα αιρετό άτομο που θα επικυρώσει τον γάμο μας. Έχω καταθέσει τα χαρτιά μας.» το έχωνε όσο πιο μέσα γίνονταν, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, πνιγόμουν και πονούσα.
    «Από εδώ και πέρα μου ανήκεις πλήρως. Θα μείνουμε μόνιμα εδώ. Ο γάμος μας σου εξασφαλίζει την πράσινη κάρτα. Για την ώρα θα μένουμε όλοι μαζί σε αυτό το σπίτι. Έχουν γίνει παράπονα ειδικά από την αδερφή μου. Αύριο όταν επιστρέψουμε θα της ζητήσω να σε βασανίσει με όποιον τρόπο επιθυμεί. Από εδώ και πέρα θα είσαι ένα τίποτα, ένα αντικείμενο χωρίς αξία»
    Έχυσε στο λαιμό μου. Με πλάκωσε στα χαστούκια και με πέταξε στο πάτωμα.

5. slave32

slave32 Contributor

Ξυπνήσαμε το πρωί. Ο Αφέντης άνοιξε τα μάτια του μαζί μου. Το βράδυ με είχε ταλαιπωρήσει πολύ. Άλλες φορές ήταν στοργικός. Τώρα δεν ένιωσα αυτή τη στοργή. Έπεσα αμέσως στα γόνατα στο πάτωμα. Δεν χαμογέλασε. Σηκώθηκε, τον ακολούθησα μέχρι το μπάνιο. Κατούρησε μέσα στο στόμα μου και μετά μπήκε για ντουζ. Μου ζήτησε να του τρίψω το σώμα. Είναι τόσο δυνατός κι όμορφος. Τον έλουσα και τον ξέβγαλα. Το στόμα μου άνοιξε όπως το ζήτησε. Άφησε το ζεστό νερό να πέφτει, ενώ του έκανα μια ακόμα πίπα. Κράτησε για περισσότερο από εικοσιπέντε λεπτά. Τελειώσε μέσα στο στόμα μου. Τον Ευχαρίστησα και τον βοήθησα να σκουπιστεί. Μου έδωσε εντολή να κάνω μπάνιο και τις ανάγκες μου και να έρθω στη τραπεζαρία. Έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

Κατέβαινα τα σκαλιά, ήταν όλοι εκεί. Η μητέρα, Ο πατέρας και η αδερφή του. Θυμήθηκα ότι θα με δώσει για βασανιστήριο στην αδελφή του. Δεν περίμενα τώρα. Μπήκα στο δωμάτιο, γονάτισα μπροστά τους. Μια Κυρία που εργάζεται στο σπίτι σέρβιρε πρωινό. Τις περισσότερες μέρες το σέρβιρα εγώ, Εκείνη έφτιαχνε κάποια φαγητά και είχε το γενικό πρόσταγμα μου για να κάνω τις δουλειές που θα έκανε εκείνη. Η μητέρα της έδωσε και μια βίτσα, την χρησιμοποιεί συχνά.

«Τζέημς θέλεις να σου πω γιατί έχω παράπονα;» ρώτησε η αδερφή του.

«Όχι δεν χρειάζεται. Το απόγευμα θα στον παραδώσω για δύο μέρες, μπορείς να του κάνεις ότι θες. Φυσικά περιμένω να του κάνεις πολλά βασανιστήρια» ξέσπασαν όλοι σε γέλια χαράς.

«Θα τον πάω για τατουάζ και για ρούχα σήμερα, Μητέρα θα μας συνοδεύσεις;»

«Ασφαλώς. Θα βγούμε με τη νύφη μου για καλλωπισμό και ρούχα, ότι καλύτερο.» Ξαναέβαλαν τα γέλια. Δεν με αποκαλούσαν γυναικεία μέχρι τότε.

Όταν τελείωσαν το πρωινό δέχτηκα τις πρώτες με την βίτσα από την Κυρία Κλαρίσα, την Γκουβερνάντα που είχαν φέρει τον τελευταίο μήνα. Με διέταξε να μαζέψω και να πλύνω τα πιάτα. Τα μάζεψα όλα κι έπλενα. Την ένιωσα από πίσω μου. Κόλλησε τα χέρια της στους γλουτούς μου. Έβαζε τα δάκτυλα της μέσα μου.

«Έμαθα θα σε παντρευτεί ο Κύριος Τζέημς»

»Μάλιστα, Κυρία»

«Περίεργο»

«Γιατί Κυρία;» επιτρέπονταν μόνο σε εκείνη να ρωτώ χωρίς άδεια.

«Ο Κύριος Τζέημς θα παντρευτεί με γυναίκα»

Γούρλωσα τα μάτια μου.

«Τι εννοείτε, ποια;»

Έβαλε περισσότερα δάκτυλα μέσα μου. Με βίαζε κανονικά.

«Εμένα»

«Μα..»

Ο Κύριος Τζέημς είχε έρθει χωρίς να τον αντιληφθώ. Την φίλησε στο στόμα. Τα μάτια μου πλημμύρισαν από τα δάκρυα.

«Η Κλαρίσα θα γίνει η γυναίκα μου και Ιδιοκτήτρια σου»

Την φίλησε για λίγο ακόμα πριν φύγει. Η Κυρία ήρθε από πίσω μου.

«Απαγορεύονται οι ερωτήσεις από δω και πέρα» Ειχε βάλει όλη τη χούφτα της μέσα μου.

«Η Μητέρα κι εγώ αποφασίσαμε να σε κάνουμε κορίτσι, η μεταμόρφωση σου θα ξεκινήσει από σήμερα. Έγινα κατανοήτη Μέγκαν;»

6. slave32

slave32 Contributor

Η Μητέρα όταν έλεγε νύμφη δεν εννοούσε εμένα αλλά την Κλαρίσα. Πήγαμε οι τρεις μας για ψώνια. Ατέλειωτες ώρες να κουβαλάω και να τις πηγαίνω όπου ήθελαν. Στο μαγαζί με τα παπούτσια με ταπείνωσαν περισσότερο από παντού. Πρώτα με έβαλαν να δοκιμάσω γόβες μπροστά σε όλο τον κόσμο και μετά είπαν στην πωλήτρια, για εμένα. Αυτή γέλαγε πολύ. «Κρίμα ένα τόσο ωραίο αγόρι να είσαι τόσο άχρηστος» ήμουν γονατιστός εκείνη την ώρα και βοηθούσα την Κυρία Κλαρίσα να φορέσει κάποιες γόβες στιλέτο.

Όταν φύγαμε από εκεί με πήγαν στο μαγαζί με τα τατουάζ. Ήρθε μια γυναίκα πανέμορφη, ίσως η πιο ωραία γυναίκα που είχα δει στη ζωή μου. Ψηλή, ξανθιά, γυμνασμένη. Διατάχθηκα να γδυθώ μπροστά της. Το έκανα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Έπιασε όλο μου το σώμα, τα μπαλάκια μου με την ζώνη αγνότητας, τα σημάδια μου όλα. Η Μητέρα με ξεκλείδωσε. Καύλωσα στη στιγμή η Μητέρα και η Κυρία θύμωσαν πολύ. Με χαστούκισαν και οι δυο. Η ξανθιά γυναίκα γέλαγε.
    «Δεν πειράζει που καύλωσε. Πόσο καιρό είναι κλειδωμένο;»
    «Περισσότερο από πέντε μήνες» απάντησε η Μητέρα. Η ξανθιά γυναίκα, έμαθα την έλεγαν Κριστίνα έφερε ένα μπωλ. Η Μητέρα μου έδωσε εντολή να χύσω.
    Αυνανίστηκα μπροστά τους, το περίμενα τόσο καιρό. Έχυσα πολύ και γρήγορα. Η Κριστίνα έφερε ένα τεράστιο στραπ ον, ρώτησε αν μπορεί να με γαμήσει για να χύσω κι άλλο. Η Κλαρίσα και η Μητέρα συμφώνησαν. Με έβαλαν στα 4. Η Μητέρα με χαστούκισε κι άλλο. Η Κριστίνα μπήκε μέσα μου, έβγαλα ένα τεράστιο βογγητό, το έκανε πολύ δυνατά και γρήγορα. Δεν βιάζονταν, αλλά κατάλαβα ότι το απολάμβανε. Μου άφησαν το ελεύθερο να χύσω όσο θέλω. Έχασα το μέτρημα. Η Μητέρα με χαστούκισε πάρα πολλές φορές.

Η Κλαρίσα έβγαλε μια βούρτσα ξύλινιη για τα μαλλιά. Όταν πια είχε τελείωσε η Κριστίνα μου τις έβρεξε για τα καλά. Τόσο πολύ που ούρλιαζα. Δεν μπορούσα να καυλώσω άλλο. Αυτό που ήθελε η Κριστίνα. Τώρα πια μου έκανε το τατουάζ ακριβώς πάνω από το πουλί μου. ''slave''. Πόναγε το τσίμπημα, αλλά όχι όπως η βούρτσα για τα μαλλιά. Όταν τελείωσε η Κριστίνα με πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο. Η Κλαρίσα και η Μητέρα θα έρχονταν αργότερα. Με έδεσε όρθιο. Μου φόρεσε πάλι την ζώνη αγνότητας. Με φίλησε στο στόμα κι έστριβε τις ρώγες μου, άρχισα πάλι να καυλώνω αλλά ήμουν κλειδωμένος. Γδύθηκε μπροστά μου. Κοίταζα τα υπέροχα στήθη της , τα χείλη της με φίλαγαν συνέχεια. Έγλειψε όλο μου το σώμα, ιδιαίτερα πίσω στη κωλοτρυπίδα μου. Τα έχασα, ένιωσα ένα τρέμουλο, μια νιρβάνα. Έβγαλε τη ζώνη αγνότητας και με πήρε στο στόμα της. Τελείωσα μέσα της και δεν με έδειρε ή θύμωσε. Μου χάρισε μόνο λίγα χαμόγελα. Ήμουν τόσο χαμένος που δεν είχα αντιληφθεί την παρουσία του Αφέντη Τζέημς στο δωμάτιο. Με άρπαξε από το μαλλί με κόλλησε πάνω του. Ήταν γυμνός, με φίλησε στο λαιμό. Η Κριστίνα πήρε τον Αφέντη στο στόμα της. Εκείνος απολάμβανε την πίπα που του έκανε, είδα μια λάμψη στα μάτια του. Της το έκανε δυνατά, αλλά η Κριστίνα φαίνονταν να το απολαμβάνει όλο. Την έβαλε στα 4 και την πήρε πρωκτικά μπροστά μου. Κραύγαζε από ηδονή. Της το έκανε για ώρα, δυνατά και σκληρά. Τέλειωσε στο πρόσωπό της. Η Κριστίνα χαμογέλαγε με τα χύσια του Αφέντη μου στο πρόσωπό της.

Ο Αφέντης ήρθε μπρος μου, έλεγξε το τατουάζ.
    «Κριστίνα θέλω να τον κρατήσεις για δύο μήνες, θέλω να γίνει ladyboy»
    «Χρειάζεται ένα χρόνο γι αυτό»
    «Εντάξει, κράτησε τον. Άλλωστε δεν τον θέλω στον γάμο. Για υπηρέτρια στο σπίτι τον θέλω»
    «Εντάξει, θα τον αναλάβουμε με την Τζέννα» με κοίταξαν και οι δύο γελώντας
    «Δεν ξέρει ότι εσύ Κριστίνα και η αδερφή μου η Τζέννα είστε ζευγάρι»
    «Ζευγάρι;» μίλησα χωρίς άδεια.
    «Δεν θα σε μαστίγωνα πριν φύγω, αλλά τώρα θα το κάνω. Κριστίνα φέρε μου το μαστίγιο σου»
    «Μόνο βίτσα έχω εδώ..»
    Ο Αφέντης χαμογέλασε..