Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

>>>>blind date

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος celllena_sub, στις 8 Αυγούστου 2016.

1. conner

conner Contributor

Η ρομαντικότητά σου με πεθαίνει Mad..........

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Και μετα απο αιτημα φαν μου (οκ..ισως possible fan)

Ενα απ τα πιο αξιοπρεπη blind dates που εχω ζησει.

Μιλουσαμε στο tinder. Αυτος ηταν κουκλος και χρωμα σοκολατι προς μαυρο και δυο μετρα και 30 ετων και γαλλος και ποδοσφαιριστης.

Βρεθηκαμε στο κεντρο της θεσσαλονικης, στο ρολοι της αριστοτελους.
    Με εστησε και αυτος διοτι δεν εβρισκε να παρκαρει το αμαξι.
    Ασφαλως τον συγχωρεσα γιατι δεν ειμαι μνησικακη.

Πηγαμε στο coo και καθισαμε σε ενα τραπεζι στο βαθος. Αυτος ηπιε χυμο πορτοκαλι γιατι ειναι αθλητης και δεν πινει. Εγω ηπια τζιν γιατι μ αρεσει.
    Μιλουσαμε στα γαλλικα. Ηταν πολυ ευγενικος. Δεν μου την επεφτε καθολου στην πραγματικοτητα. Απλως μιλουσαμε για αυτον και τη ζωη του. Αυτα θυμαμαι εστω. Ουτε το χερι μου επιασε ουτε εκανε καμια κινηση. Σε βαθμο που σκεφτηκα οτι ισως δεν του αρεσω.
    Ισως πληρωσε αυτος ισως και οχι.

Τελικα το δευτερο ραντεβου ηταν σπιτι του οπου και καταλαβα οτι του αρεσω οντως.

Αμεσως μετα το σεξ εφυγα γιατι τελικα ηταν πολυ βαρετος.

Δυστυχως πηρε μεταθεση σε αλλη ομαδα και δεν ειναι πλεον εδω.

Αλλα ηταν κυριος! Να μαθαινουν καποιοι εδω μεσα απο τετοια παραδειγματα.

3. newentry

newentry απλά ρώτα

Μια από τα ίδια και εγώ, συμφωνά απόλυτα  

4. espimain

espimain Contributor

Για την ομάδα των γυναικών που γράφουν με αυτόν τον τρόπο και που την έχω χαρακτηρίσει στο παρελθόν σαν περιοδεύοντα θίασο, έχω διατυπώσει άποψη και δεν επανέρχομαι.
    Προφανώς κι εσύ σε αυτόν τον θίασο ανήκεις.
    Είναι αναμενόμενη αυτή η αντίδραση.
    Η μια να λέει ανοησίες και η άλλη, του αυτού φυράματος, να την υπερασπίζεται προσπαθώντας να υποτιμήσει και να προσβάλει όποιον αντιδρά στις ανοησίες.

Εύχομαι και σε σένα
    να είσαι πάντα καλά,
    καλή φώτιση,
    και μια καλή τύχη.

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ζήτω τα λαϊκα κορίτσια!!!

6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Μετα απο αιτημα αλλου φαν μου καλουμαι να σκεφτω ενα απ τα χειροτερα blind dates που εχω ζησει...και η αληθεια ειναι πως μου ειναι δυσκολο αλλα το χω.

Θα ημουν γυρω στα 16. Μιλουσαμε απ το κινητο το οποιο ουτε ξερω πώς βρηκε. Εκεινος ηταν καπως μεγαλυτερος αλλα οχι και πολυ. Ηταν νεος δηλαδη. Και αν θυμαμαι σωστα με καταγωγη απο Αλβανια, γεγονος που προσεδιδε μια τεραστια ιδιαιτεροτητα τοσο στην προφορα οσο και στην ορθογραφια του.

Βρεθηκαμε στο αγαλμα του Βενιζελου. Ηρθε και με πηρε με το αμαξι του αν θυμαμαι σωστα. Πιθανως αυτο ειναι και το πιο ακραιο που εχω κανει σε blind date. Το να μπω δηλαδη στο αμαξι του ενω μολις τον γνωριζω.

Ημουν πολυ ομορφη τοτε και σιγουρα του αρεσα. Εμενα δεν μπορω να πω πως μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα ειχα αρκετη αναγκη απο το φλερτ του υποθετω.

Πηγαμε για ποτο σ ενα μαγαζι χαλια εκει πιο περα απ την καλαμαρια. Ουτε πως λενε την περιοχη θυμαμαι.

Εγω πηρα βοτκα λεμονι.

Ομως ηταν χαλια. Δηλαδη ηταν πολυ δυνατο διοτι ηταν οντως βοτκα με πολυ ξινο λεμονι. Μας εφεραν και κατι αγγουρια και καροτα βουτηγμενα στ αλατι.
    Ουτε να πιω ουτε να φαω καταφερα.

Αυτος μου ελεγε για την αδερφη του διαφορα κι εγω μικρο φεμινιστακι απο τοτε προσπαθουσα να του δειξω οτι δεν μπορει αυτος να αποφασιζει για την αδερφη του.

Απ οπου κι αν το επιανες δεν ταιριαζαμε καθολου.

Εν τω μεταξυ ηταν χειμωνας κι εγω φορουσα ενα ωραιοτατο σκουφακι κι αυτουνου δεν του αρεσε καθολου κι ολο μου ελεγε να το βγαλω (οταν ημασταν εξω προφανως). Αυτο να το ξερετε ειναι μεγα λαθος. Δε λεμε ποτε σε μια γυναικα τι να φορεσει ακομα κι αν μας το ζητησει.

Στο τελος με γυρισε σπιτι με τ αμαξι και φιληθηκαμε.

Φιλουσε χαλια. Ολο δοντια.

Παρολα αυτα δεχτηκα να ξαναβρεθουμε.

Αυτη τη φορα πηγαμε με τ αμαξι καπου σχετικα απομερα στην καλαμαρια. Στην αρχη ημουν πιο δεκτικη αλλα επειτα καταλαβα οτι δεν τραβαει το πραγμα κι οτι δεν τον ηθελα ντιπ για ντιπ οποτε του λεω φευγω.

Και γυρισα που λετε απο καλαμαρια στο κεντρο με τα ποδια. Τοση ηταν η ταραχη μου.

Δε βρεθηκαμε ποτε ξανα.

Ευτυχως αυτη ηταν η μονη πραγματικα δυσαρεστη blind date εμπειρια .

7. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Μια απορία,
    δεν έχεις βάλει κανέναν φυλακή έως τώρα, έτσι δεν είναι ?

8. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πως κ λες ότι είναι. Λάθος μέγα να λέμε στις Γυναίκες τι θα φορεσουν ? Το λεω αυτό γιατί σε κάποια. Ραντεβού που έχω βγει ρωτουσα τι θα φορέσεις κ μου λέγανε τζιν κ σπορτεξ κ τις έλεγα απαγορεύεται θα βάλεις κάτι ποιο σικ, κ όντως είχα δίκιο τις άλλαζα την ψυχολογία. όχι βέβαια σε όλες σε κάποιες που εκρινα εγώ ότι,Πρέπει να γίνει.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Στα παρά λίγο 17 μου, με γνώρισε η Κ_ _ _ _ _ _ _, που ήταν 27 και μαζοχίστρια...
    Δεν μπήκε ποτέ φυλακή! Αλήθεια!
    Τραγουδάω το νανανανα νανανα να να να τώρα!

10. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Ποιος σε υποτιμησε;Εσυ εισαι που προσβαλλεις συνεχως εδω μεσα και χαρακτηριζεις τους παντες λες και τους ηξερες απο χτες.

11. whisperer

whisperer Regular Member

@SAP
    οι αθλητες παιρνουν μεταγραφες,μεταθεσεις οι στρατιωκοι κι οι δημοσιοι υπαλληλοι. ..συνεχιστε  

12. espimain

espimain Contributor

Άντε άλλη μια της συνομοταξίας.
    Εύχομαι και σε σένα μια καλή τύχη.