Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

>>>>blind date

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος celllena_sub, στις 8 Αυγούστου 2016.

1. Στο blind date φοράω πάντα φλατ, μπορεί να χρειαστεί να τρέξω, να μην μπορώ;

2. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Στο blind date πας με μπαστουνι να μην τρακαρεις στις κολωνες?

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Υπάρχουν ρσντεβού με σίγουρα χειρότερες πιθανοτητες απα τα τυφλά ραντεβου.
    Τα μουγγά ραντεβου.

4. sos1908_salonika

sos1908_salonika New Member

ευτυχώς που πάντα οι άντρες φοράνε φλατ ώστε αν θέλουν να τρέξουν και αυτοί να το κάνουν εύκολα

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εκτός και αν σκοπεύεις να κάνεις στίβο δεν βλέπω για πιο λόγο θα πρέπει να χρειαστεί να τρέξεις σε ένα blind date, υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να εξασφαλίσεις ότι δε θα χρειαστείς τρέξιμο, χώρια που νομίζω ότι -πάντα εφόσον έχεις τα μυαλά σου μέσα στο κεφάλι σου- περισσότερο κινδυνεύεις να χρειαστείς τρεχάλα σε ραντεβού με γνωστό παρά με άγνωστο.

6. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Πιάνεται για blind date η πρώτη φορά που βρισκόμαστε ερωτικά με άντρα;
    Αν δεν έχει προηγηθεί κάποια φωτό,δεν ξέρουμε τι θα αντικρίσουμε, γι'αυτο ρωτάω.

7. -Volt-

-Volt- Contributor

H φωτό δε σου εξασφαλίζει τίποτα

8. dina

Έχεις δίκιο.
    Βιντεοκλήση θα ζηταμε! 

9. S.M

S.M Regular Member

Εσυ εχεις σχεση, στα αβγα σου χαχαχα  

10. dina

Αυτές οι διακρίσεις ποτέ δε μου άρεσαν  

11. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

Σαν πληροφορικός έχω να πω πως ναι δεν υπάρχουν δράκοι πίσω απο κάθε κάδο και σίγουρα δεν θα δαιμονοποιήσω το online φλερτ. Όμως προτείνω τεράστια προσοχή στα εξής: τεράστια προσοχή στα αρχεία που σας στέλνουν ακόμα και στις φωτογραφίες γιατί μπορούν να περιέχουν λογισμικό που δεν μπορείτε να δείτε. Tο ίδιο ισχύει και για τα links που μπορεί να σας στείλει κάποιος. Προσοχή στις πληροφορίες που θα μοιραστείτε για τρίτους η για την θέση εργασίας σας γιατί το social engineering είναι πλέον μια συνηθισμένη τακτική (αυτό αφορά κυρίως τους εργαζόμενους σε υψηλά πόστα αλλά όχι πάντα). Τα υπόλοιπα μεγάλα παιδιά είστε και τα ξέρετε αυτά τα γράφω γιατί δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για αυτή την πλευρά του ζητήματος.

12. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

Για advanced blind date μου κάνει αυτό.