Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

>>>>blind date

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος celllena_sub, στις 8 Αυγούστου 2016.

1. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Ε μα ναι! Μερικοί είμαστε για τα σίδερα! Γουστάρουμε! χαχχ

2. Φαντάσου να πας με τον αέρα μιας φρέσκιας γνωριμίας, με το σασπένς του κιντερ έκπληξη πχ, και τελικά να βρεθείς με τον τάδε που ήξερες απο εκεί πέρα και δεν θέλεις να ξέρεις πως και τι   πωπω

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πινεις καφε, γελας, και σε επομενη καραμπολα του κλεινεις συνωμοτικα το ματι.
    Τα κακα του βδσμ στις κωμοπολεις.

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δεν το λες "ραντεβού στα τυφλά" αλλά...
    Από παρέα στο Αλκατράζ όπου έχουμε αναλύσει διάφορα βίτσια και γούστα, με αφορμή τα θεάματα εμπρός μας, βρίσκω άτομο να κάθεται στην ακριβώς πίσω σειρά γραφείων, πρώτη μέρα σε νέα μου δουλειά 

5. Με ποιο σκεπτικό θεωρείς πως κινδυνεύω περισσότερο να χρειαστώ τρεχάλα σε ραντεβού με γνωστό μου, παρά με άγνωστο;

6. espimain

espimain Contributor

Με όποιον και να πας, αν ξεκινάς με την προοπτική να τρέξεις, φρόντισε να μην πας με πασουμάκια. Δεν κάνουν για τρέξιμο.

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εφησυχασμός.

8. Η απάντηση σου, δεν βγαζει νόημα, όπως δεν βγάζει νόημα ούτε και αυτό που είπες αρχικά, δηλαδή πως κινδυνεύω περισσότερο από άτομα που γνωρίζω.

9. Το αρχικό μου ποστ ήταν χιουμοριστικό και αφορούσε τα ραντεβού με κάποιον άγνωστο. Οπότε το "με όποιον πας" είναι εκτός θέματος.

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όπως νομίζεις.

11. espimain

espimain Contributor

Αφορούσε την "τρεχάλα" με γνωστό ή άγνωστο.
    Εκεί εστίασα εγώ
    Πάντως μην πάτε με πασουμάκια ούτε με σαγιονάρες.
    Χιουμοριστικά το λέω.

12. Hard top

Hard top Fronti nulla fides.

Με πέθανες