Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

body piercing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 12 Ιουνίου 2005.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: body piercing

Ξέρω πολύ περισσότερα απ' ότι φαντάζεσαι, αλλά διαφωνώ. Ας μην ανοίξουμε όμως άλλο ένα θέμα που θα οδηγήσει και πάλι στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, στη φυλετική καθαρότητα κλπ...

2. Να τα μας πάλι, τα περί ιδεώδους γλώσσας. Πότε διάολε υπήρξε αυτή Η Γλώσσα που επικαλείστε όλοι με τόσο θαυμασμό; Την ομιλείτε; Κι άμα δεν την ομιλείτε τί ξέρετε για δαύτη;
    Είναι η γλώσσα των Μηκυναίων; Του Ομήρου; Η αττική; Η γλώσσα των Ευαγγελίων με τα λάθη της; Η μεσαιωνική με τα έπη των Ακριτών; Ποιά διάολε είναι αυτά τα "Ελληνικά"; Ποιές απ'όλες τις διαλέκτους και σε ποιά χρονική περίοδο;

Και για να συνεννοούμαστε, πόσο κοντά; Με ποιά νόρμα το έχουμε μετρήσει και το βγάλαμε;

Επιπλέον, ποιός γλωσσολόγος έχει διατυπώσει κάτι τέτοιο;

Για το θέμα μας, τώρα. Piercing: Και στη γλώσσα. Και στις θηλές. Και στο μουνί. Και στον αφαλό... Πολύ γουστάρω.

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λεγόταν, πάντως σε -ίδης τελείωνε το επώνυμό του...  

4. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Trendy Aldur!!!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5.  

Να είσαι καλός μαζί μου γιατί θα το πω στο χοιροβοσκό!

Δότης Aldur!!!!

6. pancyber

pancyber Regular Member

Αλδούρε... πέρνα από το γραφείο να σε κεράσω παγωτό χωνάκι...  

7. Μ' ένα παγωτό χωνάκι πας να τη βγάλεις εσύ!

Κέρνα κανα κρασί να έρθουμε στα ίσα μας γιατί εδώ μέσα πάει θα στραβώσουμε  

8. elfcat

elfcat . Contributor

*Η Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών σημειώνει τα προδοτικά λόγια του Χοίριστου*

9. pancyber

pancyber Regular Member

Δεν ξέρω για 'σένα, αλλα ευτυχώς εγώ παραμένω "ευθυτενής"
    έχω κάτι μπουκάλια μοσχάτο Λίμνου ΑΑΑ για μετά απο ξενύχτι... πάντα στη διάθεσή σου...

10. Το κλείνουμε αγαπητέ! Λεπτομέρειες σε PM

11. pancyber

pancyber Regular Member

μόνο επειδή η πρώη μου, πείρε φεύγοντας όλα τα έπιπλα του κήπου, φέρε καμια υποτακτικια να έχουμε κάπου να ακουμπίσουμε...

12. Σώπα καϋμένε, έχω κάτι γνωστούς περβ, που έχουνε κάτι γνωστές μιστρες, που έχουνε κάτι γνωστούς μαστερς, που έχουνε κάτι γνωστές σκλάβες... Μεγάλε μην ανησυχείς καθόλου...
    Ονομάζεις έπιπλο που σου λείπει και σου στέλνουνε την ή τις υποτακτικές που αντιστοιχούν...
    Μεγάλε μόλις καθάρισες με την επίπλωσή σου!