Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Μαρτίου 2014.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως το "ακραίο" ή το "φυσιολογικό" το ορίζει ο καθένας μας βάση των δικών του κριτηρίων.
    Αυτό που εσύ θεωρείς κακό για κάποιον άλλο είναι καλό και το αντίστροφο.Για να μην υπάρχει αυτό το μπέρδεμα υπάρχουν τα κοινωνικά στερεότυπα.Ναι κάποιες φορές χρειάζονται αλλαγές αλλά αυτές γίνονται από μόνες τους και όχι με το έτσι θέλω.

2. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Σωστότατος όσον αφορά τα κριτήρια   ...αλλά...από την στιγμή που κάποιος δεν θίγει κάποιο έννομο αγαθό...που δεν παρενοχλεί...το καλό η το κακό του κάποιος απλά πρέπει να το κρατάει για τον εαυτό του...Αλλά όπως είναι λογικό και σωστό, κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει τις ιδέες του σε κανένα. Με λίγα λόγια κανείς δεν μπορεί να μου απαγορέψει να κυκλοφορώ ντυμένος γυναικεία...όπως και εγώ δεν μπορώ να επιβάλλω την θέα μου σε κανέναν...Επαναλαμβάνω, η κοινωνία έχει "δίκιο" μέχρι του σημείου που δεν "καταπνίγει" τις μειονότητες...Έχω δικαίωμα ύπαρξης και "αέρα" όπως οποιοσδήποτε άλλος και το δικαίωμα αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο...

3. Δίας

Το λες και μόνος σου "δεν παρενοχλεί" και "δεν καταπνίγει τις μειονότητες".
    Ποιός το ορίζει αυτό;Γι αυτό υπάρχουν και τα κοινωνικά στερεότυπα.
    Απλά (και κλείνω την συζήτηση) η θεώρηση των στερεοτύπων έχει να κάνει πάντα με τα δικά μας κριτήρια στο τι θεωρούμε σωστό και τι όχι.Να σου δώσω και ένα παράδειγμα.Εγώ δεν καπνίζω,ξέρεις πόσες φορές (πριν γίνει νόμος) είχα τσακωθεί με φίλους γιατί θεωρούσαν σωστό (λόγω εθισμού) να καπνίζουν σαν φουγάρα στην παρέα;Το ίδιο πράγμα με διαφορετική θεώρηση αυτό εννοώ.

4. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Συνφορουμίτη Δία Κατά την ταπεινή μου άποψη μόνο η ιδέα του στερεότυπου είναι λανθασμένη. Ότι είναι αποκρυσταλλωμένη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Να σου πω κι εγώ το δικό μου παράδειγμα. Καπνίζω σαν φουγάρο, είχα γυναίκες όπως και φίλους που δεν κάπνιζαν, απλώς απέφευγα να καπνίζω στον χώρο τους η δίπλα τους. Η υγεία τους είναι έννομο αγαθό και προστατεύεται από τον νόμο από πάντα. Μετά η δική μου συμπεριφορά οφειλόταν στον σεβασμό απέναντι τους. Τώρα πιο έννομο αγαθό θα παραβίαζε η θέα ενός άντρα ντυμένου με γυναικεία ρούχα, μου ξεφεύγει ( και σε παρακαλώ μου μου πεις για την δημόσια αιδώ...γιατί γίνονται χειρότερα "τέρατα" που να ντροπιάζουν από έναν άντρα με γόβες και φούστα μπλούζα...σε αυτή την περίπτωση η "ντροπή" πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ψεύτικη. Απλά δεν γίνεται ένας άντρας να "μειώνεται", προσπαθώντας να μιμηθεί την εμφάνιση ενός "κατώτερου" όντος όπως θεωρείται ακόμη δυστυχώς η γυναίκα ). Σε κάθε περίπτωση μου προκαλεί έκπληξη πως σ'ένα φόρουμ που θα έπρεπε να βασιλεύει το εύρος σκέψης, βλέπω ότι ο καθένας διατηρεί τα στεγανά του. Κλείνουμε την συζήτηση, έχεις δίκιο. Πίστεψε με, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλλω κανέναν με τα λόγια μου. Σεβαστή η άποψη σου, σεβαστή και η δική μου

5. Δίας

Δεν κατάλαβες αγαπητέ δεν είπα ποτέ ότι έχω πρόβλημα με το να ντύνεται ένας άνδρας,γυναίκα και να βγαίνει έξω ή ότι θεωρώ λάθος την άποψή σου,απλά έκανα τον δικηγόρο του διαβόλου.
    Πάντα οι συζητήσεις και ο διάλογος εάν γίνονται σε πολιτισμένα πλαίσια μόνο καλό έχουν να δώσουν!

6. lexy

lexy .ti.va.

Με αφορμή το συγκεκριμένο νήμα, παρατηρώ, γενικότερα, ότι μεγάλος αριθμός από τα "διαφορετικά" άτομα, κυρίως σε ότι αφορά στη σεξουαλικότητά τους, διακατέχονται από συγκεκριμένου τύπου άγχος.
    Είναι περισσότερο "ευαισθητα" σε όλα όσα τα κάνουν να νιώθουν διαφορετικά, επιδίδονται σε ένα αέναο αγώνα να βρουν τέτοια στοιχεία είτε στο περιβάλλον τους είτε στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον , που θα επιβεβαιώσουν τη ρατσιστική συμπεριφορά των άλλων, κατηγορώντας τελικά τους άλλους για τα όποια προβλήματα δημιουργούνται.
    Όλα είναι ζήτημα επιλογών και αν και πόσο μπορούμε ή αντέχουμε να τις υποστηρίξουμε.
    Συμφωνώ με τον Elysium, είναι ανόητο και άνευ ουσίας ο σεξουαλικός προσανατολισμός να είναι σημαία εκτεθειμένη σε δημόσια θέα.

7. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Και εγώ πιστεύω ότι είχαμε ένα πολύ καλό διάλογο και συμφωνώ απολύτως ότι σε πολιτισμένα πλαίσια ( όπως ο δικός μας ) είναι ευχαρίστηση. Υ.Γ. περιμένω την δικηγορική σου αμοιβή. ΟΚ ότι σαν διάβολος δεν είμαι μπατίρης αλλά με τους δικηγόρους ποτέ δεν ξέρεις χαχαχα. Κάνω χιούμορ, μην με παρεξηγήσεις.

Last edited: 6 Μαρτίου 2014
  8. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Παιδιά το ότι ένας είναι crossdresser δεν σημαίνει τίποτε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δεν πήδηξα ποτέ την εκάστοτε σύντροφο μου σε δημόσια θέα. Δεν περιμένω, ούτε αποζητώ την κοινωνική αποδοχή και την διαφορετικότητα μου δεν την εκλαμβάνω ούτε σαν ποινή, ούτε σαν σημαία. Εδώ συζητάμε, εκφέρεται τις απόψεις σας και εγώ την δική μου. Αν δεν συμφωνούμε, αμήν. Όπως είπε και ο Δίας ο διάλογος πλουτίζει...Υ.Γ. εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου να προκαλέσω. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Αν κάποιος προκαλείται, είναι δικό του θέμα. Και δεν μεγαλοστομώ λέγοντας ότι προσωπικά δεν θεωρώ τίποτε προκλητικό. Ο καθένας με τις εμπειρίες και τον τρόπο σκέψης του. Υπάρχει το αντικειμενικά μεμπτό, αυτό ναι

Last edited: 6 Μαρτίου 2014
  9. lexy

lexy .ti.va.

1. Αναφέρθηκα γενικότερα και όχι σε εσένα  
    2. Αναφέρθηκα στην σεξουαλικότητα και όχι στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Η παρενδυσία είναι σεξουαλική παραφιλία, δεν είναι αρρώστια  
    3. Αυτό για την εκαστοτε γυναικα σου, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το αναφέρεις.

10. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Το σημείο 3 το ανέφερα σαν απάντηση στο να κάνουμε σημαία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Θα μπορούσε να είναι ο εκάστοτε άντρας μου. Το ανέφερα απλά για να αποκολλήσω την ιδέα του crossdressing από την οιαδήποτε σεξουαλική προσκόλληση. Από την στιγμή που δεν επιδίδομαι σε δημόσιες σεξουαλικές περιπτύξεις, δεν σηκώνω καμία σημαία. Οκ, δέχομαι ότι κάποιοι ερεθίζονται και χρησιμοποιούν την παρενδυσία για την σεξουαλική τους ικανοποίηση. Το κάνουν σπίτι τους και είμαστε εντάξει. Ο καθένας μπορεί να θέτει μια συμπεριφορά για διαφορετικούς λόγους. Σίγουρα δεν είναι αρρώστια και πίστεψε με, δεν αισθάνθηκα διόλου θιγμένος. Επαναλαμβάνω ότι η ιδέα ενός φόρουμ είναι η συζήτηση. Εύχομαι να μην έκανα λάθος που παρενέβειν στην κουβέντα, κατάλαβα ότι μιλάς γενικά, αλλά όντας μέλος της συνομοταξίας, θεώρησα λογικό να πω δύο λόγια, καμία ειρωνεία. Εγώ ότι είχα να προσφέρω στο topic, το προσέφερα. Σας ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα κουβέντα.

11. chrome

chrome New Member

Παιδία ο chrys3 τα λέι καλά. Όχι ότι οι υπόλοιποι λένε βλακείες, άλλα αμάν βρε παιδί μου, πολύ κακό για το τίποτα. Ολόκληρη συζήτηση, τι σημαίνει και γιατί γίνεται κλπ κλπ. Έτσι γουστάρουν μερικά παλικάρια και φοράνε πιο χαριτωμένα ρουχα. Εγώ λέω να μην λέμε καν γυναικεία ρούχα. Τα ρούχα είναι παντελόνια, πουκάμισα, φούστες κλπ.
    Εγώ τις προάλλες έκανα το λάθος σε ένα κατάστημα αθλητικών είδων να μου αρέσει ένα αθλητικό παπούτσι απο τα γυναικεία. Με κοιτούσε ο πωλητής λες και του είπα ξεβρακώσου να σου κάνω πιπά.

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Yep! Bingo!  

Τέλος, η γυναίκα που αποφάσισε να φορέσει παντελόνια, δεν είχε κάποια σεξουαλική παραφιλία, το ίδιο ισχύει και για την αισθητική προτίμηση ενός άνδρα μπρος πιο "γυναικείο" (σε εισαγωγικά διότι όλα αυτά είναι συμβάσεις και όχι κάτι θέσφατα κατοχυρωμένο) ρουχισμό.
    Θεωρώ δε ότι δεν είναι τυχαίο που ο ρουχισμός εκατέρωθεν των φύλων οδεύει μπρος πιο unisex "αποχρώσεις". Άλλωστε, το φύλο υπάρχει de facto, δε χρειάζονται διατυμπανισμοί για το πόσο άνδρας ή πόσο γυναίκα είναι κάποιος/α.