Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

cruel tactics of punishment

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 10 Μαρτίου 2015.

1. Τέτοιες πρακτικές θέλουν προσοχή, επίβλεψη και γνώση.
    Αυτοί που ποστάρουν εικόνες σοκαρισμένοι σημαίνει πως, ακόμα κι αν έχουν φαντασιώσεις τέτοιου τύπου, δεν τις έχουν βιώσει ποτέ (όπως οι απεικονιζόμενοι), γι' αυτό και απορούν.
    Επιπροσθέτως, αυτό που δεν γνωρίζουν οι πιο πολλοί είναι πως στο εξωτερικό για τέτοιου είδους καταγραφές (από επαγγ. site τέτοιου τύπου), πέρα από τους SM ειδήμονες practicioners που πολλές φορές είναι εθελοντές και άλλες όχι (και που υπογράφουν χαρτιά για αυτά που θα περάσουν - σαν τους κασκαντέρ) υπάρχει και ολόκληρο επιτελείο πέρα από το συνεργείο που το καταγράφει.

2. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Κάτι τέτοια θέματα βλέπω και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το site δεν είναι για μένα...παραείμαι light

3. Vakhos

Vakhos Regular Member

Μα δεν κατάλαβες το κλουβί είναι μέσα στο νερό .

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ομολογώ δεν το παρατήρησα. Εντάξει, νευρικός κλονισμός το λιγότερο χαχα

Last edited: 11 Μαρτίου 2015
  5. Δεν είναι θέμα light, είναι θέμα ότι ορισμένα ζητήματα από μέλη εδώ διατυπώνονται με μια αφέλεια αρχάριου, ώρες και φορές, που σε κάνει να σκέφτεσαι.... μα καλά φέτος ανακάλυψαν την "Αμερική"?
    Φέτος ανακάλυψαν πως το SM έχει ΚΑΙ πρακτικές που είναι αμιγώς not for the squeamish?
    Eπιπροσθέτως, κάνω ευχή στον Μανιτού τα νιούμπικα άτομα αυτά να μην χαρακτηρίσουν άρρωστους τους bdsmers που αρέσκονται σε τέτοιου είδους εικονογραφία / πρακτικές.

Last edited: 11 Μαρτίου 2015
  6. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Δε σε καταλαβαίνω. Το σεξ έχει και οργασμούς, οι οποίοι κιόλας δεν ανακαλύφτηκαν φέτος, μια χαρά όμως σχολιάζονται και ξανασχολιάζονται και υπεραναλύονται. Γιατί να μη γίνει και το συγκεκριμένο θέμα όπως και κάθε θέμα γύρω απο αυτή την θεματολογία?

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@golden slave
    Mόνο εγώ κάβλωσα;   δεν έχω επιχειρήσει την συγκεκριμένη πρακτική, θα ήθελα όμως, plus θέλει γνώση και πολύ μεγάλη προσοχή .

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Αρχικά να πώ ότι καμία πρακτική απο μόνη της, σαν ιδέα δεν μπορεί να με καυλώσει.Ετσι λειτουργώ εγώ, δεν με καυλώνει ο πόνος για παράδειγμα γενικά, με καυλώνει ο πόνος που προέρχεται απο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλιώς θα προκαλούσα πόνο και στον εαυτό μου. Με καυλώνουν οι συνειρμοί και κυρίως το ποιός ασκεί τις πρακτικές.

Ναι η φώτο σαν φώτο μου έβγαλε ένα αρνητικό συναίσθημα, μιλάμε για τιμωρίες άλλωστε, δεν ξέρω κατα πόσο είναι θεμιτό και αποτελεσματικό να με καυλώσει μια τιμωρία.

Παρόλα αυτά, καθώς ούτε και εγώ έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα ή αν τελικά θα με κάυλωνε να ζήσω κάτι τέτοιο με τον Κ μου.
    Σαν πρώτη σκέψη και αντίδραση θα μείνω στον νευρικό κλονισμό, το λιγότερο χαχα

9. Η ελλειψη οξυγονου στον εγκεφαλο εστω και για λιγα δευτερολεπτα ειναι βλαπτικη. Το να μην οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος δεν αποτελει παιχνιδι αφου απο βιολογικη σκοπια, απλως σκοτωνει εγκεφαλικα κυταρα. Το οτι δεν πνιγεται το θυμα εν τελει, δε σημαινει οτι δεν συντελειται μονιμη και μη αναστρεψιμη εγκεφαλικη βλαβη, τα αποτελεσματα της οποιας μπορει να μη φανουν αμεσα, σιγουρα ομως θα επηρεασουν προς το χειροτερο το "θυμα" = υ. Δε συμφωνω λοιπον με asphyxioplay διοτι σε αντιθεση με τις περισσοτερες τακτικες σαδομαζοχισμου, η οποια βλαβη ειναι ΠΑΝΤΑ μονιμη και μη αναστρεψιμη

10. Μάλλον έχουμε θέμα επικοινωνίας εδώ. Αγαπημένε μαλλον δε διαβασες ουτε καν το τιτλο. έθεσα το θέμα της σκληρής τιμωρίας. Δεν μίλησα ούτε για ντοκιμαντέρ ούτε για role play. Πρώτο αυτό.
    Δεύτερον δεν σοκαριστικα απο την τακτικη. Γνωρίζω σε Ποιο φόρουμ είμαι μέλος.. και τι περιλαμβάνει γενικά. Η ένσταση μου ήταν για το θέμα ασφάλεια και κατά πόσο υπάρχει κάποιο όριο στο τι μπορεί κάποιος να επιβάλει ως τιμωρία. Επιπλέον δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.. δεν χρειάζεται να το δοκιμάσω για να ξέρω αν θα αντεχα/ανεχομουν κατι τετοιο. Δεν έκανα πουθενά καμία γενίκευση είπα ότι εγώ προσωπικά το βρίσκω φρικτό γιατί έχω θέμα με το νερό.

11. Και ναι με την αφελια του αρχάριου θα θέσω τα ζητήματα. Δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι pro σε όλους τους τομείς των bdsm τεχνικών για να εκφερω γνωμη

12. sokolata δεν σου έκανα καμία επίθεση καταρχάς, διάβασε το κείμενό μου πιο προσεκτικά.
    Θες την γνώμη μου ειλικρινά.
    Στο bdsm όπως και στην ζωή δεν υπάρχει δεδομένη ασφάλεια (δεν λέω σαφώς να μην πέρνουμε τα μέτρα μας) αλλά είναι τομέας που εμπεριέχει ρίσκα, ειδικά για όσους αρέσκονται σε πρακτικές πέραν του μέσου όρου κρεβατοκάμαρης.
    Αυτό απλά λέω.