Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

cruel tactics of punishment

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 10 Μαρτίου 2015.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

@Δημήτρης Άλφα εχεις καποια πληροφορια που δεν εχουμε εμεις? η απλα κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια?

2. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ποσοι νομιζεις οτι το κανουν αυτο αγαπημενη μου;,;
    Και ειναι κριμα να μην αντιλαμβανομαστε τα αυτονοητα!!

3. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ναι ναι, εξ ιδιων κρινω, γιατι ειμαι τοοοοσο μπλα-μπλα, ολο ... εντυπωση προσπαθω να κανω.

κατσε τωρα να πηδηξω απο τον εναν ουρανοξυστη στον αλλον, οτι φυκι θελω σου πουλαω, σαματις θα με δεις και ποτε...

4. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Δεν χαρακτήρισα κανένα "προβληματικό" αλλά η κοινή λογική δυστυχώς δεν είναι πάντα ίδια με την λογική του οποίου θέλω μας..
    Και οι σωματικές ικανότητες δεδομένες. Όσο και να μου αρέσει ως ιδέα, λέμε τώρα, να καταφέρω να κανω το κεφάλι μου να γυρίζει σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή είναι αδύνατο να το πετύχω και να παραμείνω ζωντανή!!

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. Jack Wolfskin

στο amerika υπαρχουν ειδικα στουντιο, που γυριζονται ειδικες βουδουσουμιαρικες ταινιουλες, με πορνο-πρωταγωνιστες, που στο ενα βινδεο ειναι παθητικοι, στο αλλο ενεργητικοι, στο ενα ειναι σουμπ, στο αλλο ντομα, τα ντεκορ ειναι εντυπωσιακα, το ξυλο που πεφτει αφθονο, τα γαμησια θεματικα.. αλλα ανα αυτα τα παιρνετε "τοις μετητοις"... οτι συμβαινουν στα περιξ, τι να πω, εχουμε θεματα, θεματακι ...

τωρα, αν η αλλη ανακαλυψε στο χωριο της το ιντερνετι,και νομιζει οτι οτι ειδε γινεται και στην πλατεια του χωριου, κι οτι εμεις στη στανη μας δεν το εχουμε το ιντερνετι. τι να πω...

Last edited: 11 Μαρτίου 2015
  7. lizard_

το σχολειο μου βασικα δεν εχει να κανει με το τι εισαι εσυ, αλλα με τις αιχμες και τα μισολογα που αφηνεις για το τι ειναι η δεν ειναι αλλοι.

αλλα οκ ο καθενας εχει το στυλ του i guess.

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το cybersex για μερικους εγινε επικινδυνο ρε συ @lizard_

9. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

δεν μιλησα για εσενα προσωπικα, ο χαρακτηρισμος αναφερεται απο τη νηματοθετρια στο ποστ με το οποιο ανοιξε το νημα.. για αυτο και εκανα τη διευκρινηση, για να γινει κατανοητο τι θεωρειται διαχωρισμος θεσης και τι κατακρινω..  

10. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Τα λόγια μου εικόνα!! Ευχαριστώ @Madeleine!!

11. lizard_

ασε μην παθουμε καμια σαμπα βραδυατικα...  

12. Jack Wolfskin

αχ, το ριξαμε παλι στον ιντερνετικο ξερολισμο.

ραντεβου σαββατο, 12 high noon, στα λιμανακια βουλιαγμενης, αναλαμβανω να ριξω τον @gourouni τυλιγμενο με πλαστικο σακο στο νερο, οι υπολοιποι θα παρακολουθειτε πως παει απατος. πιθανοτητες επιβιωσης μηδεν.

αλλα τι λεω τωρα, στο ιντενετς εχουμε λυσει οοοοοοοοοοοοολα μας τα προβληματα .. "πλευστοτητας"