Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cuckold, Interracial Cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος tolisd, στις 2 Ιουλίου 2011.

1. Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Τάπα.  

...

2. tolisd

tolisd New Member

Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Οχι δεν το ειπα με την κακη εννοια.

3. kati

kati Regular Member

Απάντηση: Re: Cuckold, Interracial Cuckold

atasai νομίζω οτι το ποστ του vautrin ήταν περισσότερο μια ερμηνεία του φαινομένου του interracial cuckold παρά μια προσπάθεια απαξίωσης ή αποδοκιμασίας τέτοιων πρακτικών

4. atasai

atasai Regular Member

tolisd, εγώ φταίω που διώχνω τα ακάρεα από το κρεβάτι σου!

Ούτε μαύρος, ούτε παντρεμένη είμαι, οπότε άλλη βοήθεια δεν μπορώ να δώσω.

@kati, προσωπικά είδα περίεργα αντανακλαστικά  . Μου δόθηκε η αίσθηση ότι κάποιοι περιμένουν τον κόσμο στη γωνία να αποδείξουν ότι κρύβουν κάτι κακό οι φαντασιώσεις τους. Μπορεί να κάνω και λάθος. Έψαχνα μια παρόμοια κουβέντα που είχε γίνει σε ένα πορνογράφημα με αλβανούς που είχε εγείρει περισσότερες αντιδράσεις, αλλά δεν κατάφερα να την εντοπίσω.

5. Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Το ξέρω.
    Αλλά και πάλι είναι τάπα. Γιατί η πρακτική εφαρμογή των στερεοτύπων βγάζει τις προκαταλήψεις από τον ιδεατό τόπο της φαντασίωσης και τις κάνει χειροπιαστή πραγματικότητα. Κι αυτό μπορεί να έχει ευρύτερες συνέπειες που ενδεχομένως θα πλήγωναν κάποιες ευαίσθητες καρδγιές.  

6. tolisd

tolisd New Member

Σαν θυληκα σας ερεθιζει η ιδεα του να ετοιμαζεστε με προστυχα εσωρουχα (καλτσες, μικροσκοπικα στρινγκ, γοβες) για να γαμηθειτε απο τον black bull σας μπροστα στον white hubby σας; Πως το φανταζεστε ; Θελω λεπτομερειες!

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Δεν μπαινω στην διαδικασια να χαρακτηρισω την επιθυμια αυτη ως ρατσιστικη.
    θα την δω και θα την "νοιωσω" απλα σαν μια ακρως καυλωτικη πραξη,το να με βλεπει ο συντροφος μου να απολαμβανω την σεξουαλικη κυριαρχια απο εναν αλλο ανδρα ξεδιαντροπα μπροστα του.

8. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Δηλαδή; Έχει ενδιαφέρον, περνάει και η κουβέντα στο πρακτικό, λολ. Πώς ακριβώς κινδυνεύουμε;

9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Για να μην πάμε σε οφφ τόπικ, θα στείλω πμ.

10. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Cuckold, Interracial Cuckold

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/14326-δωδεκα-αλβανοι-κι-εγω.html

αυτο μηπως ?  

11. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Cuckold, Interracial Cuckold

merci, και εγώ αυτό θυμόμουν, αλλά τελικά αυτό το άφησαν ήσυχο  . Κάπου αλλού είχε γίνει κουβέντα για τον ρατσισμό στις φαντασιώσεις, μάλλον.

Καλά δεν έχει σημασία, αν τελικα ήταν ιδέα μου ότι υπήρξε θέμα ορθότητας εδώ, ας αφήσω τον άνθρωπο να βρει το τρίο που θέλει.  

12. Syrah

Syrah Contributor

Η ερώτησή μου προς τον νηματοθέτη είχε ως σκοπό να καταδείξει πως το BDSM είναι συνυφασμένο με τις κοινωνικές μας αντιλήψεις. Κυρίως επειδή θεωρώ ρηχή -και επιμελώς στοχευμένη στα επουσιώδη- την διατύπωση πως το BDSM είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο στο κρεβάτι μας.

Μπορώ να αντιληφθώ αυτό που υπάρχει πίσω από τη φαντασίωση του μαύρου που συνουζιάζεται με τη σύζυγο του λευκού, όπως μπορώ να αντιληφθώ και τί είναι αυτό που τροφοδοτεί τη φαντασίωση της ευγενούς πλην πάμπλουτης κυρίας που βιάζεται από 10 Αλβανούς, οικοδόμους αν θυμάμαι καλά - πάντως σίγουρα όχι διπλωμάτες ή ιατρούς.

Αν δεν υπάρχαν αξίες, ταμπού και στερεότυπα, δεν θα υπήρχε το BDSM ως θεσμοθετημένο πλαίσιο ιδεών και πρακτικών. Θα υπήρχαν μόνο οι πρακτικές.