Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cuckold, Interracial Cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος tolisd, στις 2 Ιουλίου 2011.

1. tolisd

tolisd New Member

Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Stay on topic παρακαλω!

2. Syrah

Syrah Contributor

tolisd εκτιμώ ότι δεν έχω ξεφύγει από το θέμα. Απλώς επεσήμανα ότι το θέμα δεν ξεφεύγει από τα ταμπού, αλλά αντιθέτως νοηματοδοτείται από αυτά. Αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους αξιολογική κρίση της φαντασίωσης (θα ήταν ανόητο το να επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο), αλλά περιορίζεται μόνο στην αιτιολόγηση της ύπαρξής της.

Παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι η παραπάνω διατύπωσή μου οδηγεί το νήμα σου εκεί όπου δεν θα ήθελες να οδηγηθεί, πολύ ευχαρίστως να αποσύρω τα σχόλιά μου.

3. tolisd

tolisd New Member

Απάντηση: Re: Cuckold, Interracial Cuckold

Ολα τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα απλα θελω να μιλησουμε για κατι συγκεκριμενο.

Το οποιο ειναι αυτο...

4. Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Εγώ βρίσκω υπέροχο το interracial cuckold με πολλαπλούς Αφρικανούς bulls ψαρεμένους από την Ομόνοια, υπό τον απαράβατο όρο ότι κανένας τους δεν φοράει προφυλακτικό.  

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ετσι οπως το θετεις συγκεκριμενα,μου ειναι αδιαφορο θα λεγα.
    Δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο ενας εγχρωμος ανδρας.
    Σαν πραξη σου απαντησα παραπανω.

6. tolisd

tolisd New Member

Ενταξει δεν ειναι απαραιτητο να σαρεσει το interracial.
    Παντως θα ηθελα να ακουσω τις "λεπτομερειες" που ζηταω απο σενα (και ολες τις θυληκες εδω μεσα) γιατι βλεπω εχεις μπει στο πετσι. Μ'αρεσε που ειπες "το να με βλεπει ο συντροφος μου να απολαμβανω την σεξουαλικη κυριαρχια απο εναν αλλο ανδρα ξεδιαντροπα μπροστα του."

7. Astrovroxi

Tι εννοεις λεπτομερειες?
    Προετοιμασια,συναισθηματα,μεγεθος καυλας κλπ?

8. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Cuckold, Interracial Cuckold

Για να έχει έγκυες το sequel ε; Τι ανώμαλη, προς στιγμήν νόμιζα ότι ήθελες να τον κολλήσει κονδυλώματα.

9. tolisd

tolisd New Member

Ακριβως!

10. Astrovroxi

Προετοιμασια....κλασσικη.Περιποιηση σωματος και μυαλου με μπολικες φαντασιωσεις.
    Συναισθηματα?....της ξεδιαντροπης τσουλας για να μπω στο πετσι του "ρολου"....χαχαχχαχα!
    Μεγεθος καυλας?......τεραστιοοοοοοοοο.
    Περα απο την πλακα που κανω δεν ειναι κατι τοσο παραξενο η σπανιο.
    Απλα ειναι κατα ποσο απολαμβανει κανεις τον εξευτελισμο και την κατασταση της slut και ποσο ανετα νοιωθει με το συντροφο της μια γυναικα ωστε να το πραγματοσποιησει και να το απολαυσει κατω απο την προστασια του και την φροντιδα του.Οταν εχει ξεκαθαριστει οτι ειναι παιχνιδι καυλας μεταξυ τους ολα ειναι οκ!

11. tolisd

tolisd New Member

Θα ηθελες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη;

12. Astrovroxi

Τσου!