Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 29 Αυγούστου 2009.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Cuckold

Αν θα έλεγες το "μυρμηγκάκι" με τη Λαζοπουλική έννοια...  

2. alnair

alnair Regular Member

Το παράδειγμα με μένα κι εσένα τι ακριβώς προσφέρει; Μάλλον άστοχο το βρίσκω, διότι ούτε σύζυγοι είμαστε ούτε είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Ας μείνουμε λοιπόν στους αληθινούς πρωταγωνιστές, δεν υπάρχει λόγος να πλάθουμε σενάρια: το ότι εγώ δεν θέλω να μιλάνε οι άλλοι για λογαριασμό μου, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι και η γυναίκα του Garfield ασπάζεται τις ίδιες απόψεις. Εκτός κι αν μας τσουβαλιάζεις σε κάποιο τσιτάτο τύπου "εσείς οι γυναίκες" ή -ακόμα καλύτερα- αν θεωρείς ότι εγώ εκπροσωπώ όλες τις γυναίκες του πλανήτη ή ίσως και την ίδια την ιδέα της Γυναίκας  

Τώρα που το καλοσκέφτομαι όμως, μπορεί η γυναίκα του Garfield να μη θέλει, σαν κι εμένα, να μιλάνε άλλοι για λογαριασμό της, εκτός από τον άντρα της. Ή ίσως να θέλει να μιλάνε όλοι γι' αυτήν, και γι' αυτό το λόγο είπε στον άντρα της να μπει στο φόρουμ, ώστε να εξάψει τα πλήθη με την ξεδιαντροπιά του. Σα δεν ντρέπονται, τα παλιο-μυρμηγκάκια, να τσιγκλίζουν έτσι τα χρηστά ήθη και να θέλουν να μπουν και κάτω από την ομπρέλλα μας!

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Ξέρεις πως είσαι από τους πολύ λίγους ανθρώπους σ' αυτό τον κόσμο, με τους οποίους αδυνατώ παντελώς να θυμώσω, ό,τι κι αν πουν. Μειδιώ λοιπόν, ευρύτατα και πολύ κεφάτα, βαθμολογώντας παράλληλα με "Α" for the effort.  

Buenas noches, chiquita...

4. extreme32

extreme32 Regular Member

Οκ λοιπον.
    Garfield δεν θα πω που συμφωνω και που διαφωνω. Θα πω αυτο που καταλαβα. Εχεις καλη ψυχη εισαι αυθορμητος και με πολυ καλες προθεσεις. Δεν υποτιμας και δεν θες να κανεις κατι κακο. Οποτε.... σε γουσταρω. Σαββατο σημερα. Βουρ

5. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Garfield,επειδή περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα,δεν με χαλάει καθόλου το γεγονός πως,προσπαθείς να πλασάρεις την γυναικούλα σου,με σκοπό να βρείς τον μίστερ Μπήχτη που θα δεχτεί να την "κανονίσει".

Με ενοχλεί όμως που το κάνεις εν αγνοία της.Είναι άλλο πράγμα να ανεβάζεις τις φωτογραφίες της επειδή καμαρώνεις γι'αυτήν και άλλο πράγμα να την διαφημίζεις ως αντικείμενο προς χρήση. Αν εκείνη μάθει κάποια στιγμή για αυτό,στην πρώτη περίπτωση που ανέφερα,ίσως και να σε συγχωρέσει.Στη δεύτερη,θα φας κλωτσιά στα μούτρα.

Είπες,νομίζω,πως μετά από τόση πλύση εγκεφάλου που της κάνεις,στο τέλος θα την ψήσεις. Γιατί δεν κάνεις πρώτα αυτό και μετά να προχωρήσεις παρακάτω; Ή μήπως θέλεις να είσαι προετοιμασμένος,ώστε στο άκουσμα του "ναι άντρα μου,δέχομαι να με ξεσκίσει κάποιος άλλος -όχι γιατί καυλώνεις εσύ- για να δω τι έχανα η καψερή, που, τόοοοσα χρόνια μου αρκούσε η δική σου ψωλή και μόνον,και ποτέ μου δεν λαχτάρησα καμιά άλλη" να αρπάξεις το τηλέφωνο και να σχηματίσεις τον αριθμό του "φίλου" σας;

Anyway,you know better..

Μια ερωτησούλα,γιατί δεν διάβασα όλα τα ποστς στο νήμα.. Αν γίνει όλο το σκηνικό,εσύ τι θέση θα έχεις; Θα είσαι έξω από το δωμάτιο,ακούγοντας τα βογγητά ηδονής; Θα είσαι μέσα στο δωμάτιο,κρυμμένος,και θα πέρνεις μάτι; Θα συμμετέχεις ενεργά;
    ..γιατί η χαρά της γυναίκας σου,νομίζω,είναι(αν είναι, κιόλας) η τελευταία των προτεραιοτήτων σου,έτσι δεν είναι;  

Κλείνω με την ελπίδα πως,κάποια ημέρα,όλοι οι άνθρωποι θα έχουν αυτό που πραγματικά θέλουν και αυτό θα είναι, ό,τι ακριβώς τους αξίζει. Κρίμα δεν είναι εσύ να θες να σου πηδήξουν τη γυναίκα και ο γείτονάς μου ο Στέλιος,να έχει ρέψει από τη στεναχώρια στην ιδέα και μόνο πως η γυναίκα του,του τα φοράει;

Είναι κρίμα,πραγματικά..

6. extreme32

extreme32 Regular Member

Λαιδη ασε κατω τον γατουλη. Πωπω. Μην δεις παντρεμενο με διαστροφη..... κατ ευθειαν να τον φας. Καταλαβαινω να σε ενοχλει το θεμα της φωτογραφιας αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτο που σε χαλαει. Η πρωτη σου μολις προταση οτι ΠΛΑΣΑΡΕΙ τη ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ του για να βρει τον ΜΠΗΧΤΗ που θα την ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, δειχνει οχι μονο οτι σε χαλαει αλλα σε αηδιαζει ολο το σκηνικο. Το οτι την πλασαρει τελικα δεν το κανει εν αγνοία της. Ετσι μας λεει. Της εχει πει οτι θα της κανει εκπληξη το ποιος θα ειναι αυτος. Αρα μαλλον το περιμενει. Επισης καποιες κουβεντες οπως "ναι αντρα μου" "να δω τη εχανα η καψερη" μου δινουν την εντυπωση (μπορει να κανω και λαθος) οτι σε ενοχλει οτι σκεφτεται μεσα στο γαμο του να κανει κατι πικαντικο με τη γυναικουλα του. Δεν πιστευω οτι δεν τον ενδιαφερει η χαρα της γυναικας του. Πιστευω αυτα που λεει. Νομιζω οτι διευκρινιζει οτι δεν θα ηθελε να παει με καποιον Χ παπαρα που θα ψαρευαν μεσω ιντερνετ ή σε κανενα μπαρ, αλλα με καποιον φιλο του. Και αυτο δεν το κανει ουτε για να νιωσει λιγοτερο κερατας, ουτε γιατι ο φιλος του δεν εχει γκομενα να γαμησει. Το κανει γιατι ξερει οτι θα "προσεχει" τι κανει. Και το εχει δεχτει τελικα απ οτι καταλαβα εν μερη η γυναικα του. Αρα εμεις γιατι τον κατακρινουμε τοσο πολυ; Δεν λεω. Εχει γραψει για το Σ/Κ πολλες φορες, και καποιες αλλες κουβεντες άλλες τόσες φορες. Αλλα ειναι ενθουσιασμενος και το ξεχναει. Κανει quote σε όλους και τους απανταει σαν να τους συνανταει για καφε μη γνωριζοντας οτι εχουν διαβασει ολα τα προηγουμενα. Αλλα δεν κανει και κατι τοσο κακο τελικα για να τον κρινουμε με τοση ειρωνια.Οταν ο ταδε Μαστερ δηλαδη λεει στην σκλαβα του με μπασα φωνη και εκατο κιλα reverb "θα πας με τον φίλο μου τον μαστερ Παντελη και θα σου κανει οτι θελει χωρις να ακουσω αντιρρηση" γιατι δεν το κατακρινουμε; Γιατι οταν το διαβαζουμε λεμε "πολυ ωραια ιστορια , περιμενουμε τη συνεχεια" και δινουμε rep; Εμένα παντως αν η γυναικα μου ηθελε να παω με μια φιλη της δεν θα με πειραζε καθολου.

ΥΓ: Μονο εγω δεν την ειδα την φωτογραφια της τελικα...... 

7. Lady_Dementia

Εξτριμ, δεν συνηθίζω να τρώω παντρεμένους με διαστροφές.

Είπα την γνώμη μου χωρίς να κριτικάρω την επιθυμία (βλέπεις; εγώ δεν την ονομάζω διαστροφή   ) του Garfield. Το οτι ανέρτησε φωτογραφίες της γυναίκας του,χωρίς εκείνη να το ξέρει,πάλι δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν στάθηκα εκεί. Ούτε τον μάλωσα,ούτε απαίτησα να εκτεθεί και ο ίδιος.Σχολίασα τον τρόπο που προσπαθεί να επιτύχει τον σκοπό του,χωρίς ειρωνικό τόνο και στάθηκα μόνο στο γεγονος πως ό,τι κάνει,το κάνει εν αγνοία της. Κατάλαβα λάθος; λες; μπορεί..

Μην ξεχνάς πως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και εμείς εδώ,διαβάζουμε μόνο τα γραφόμενα του Garfield.  

Δεν επιτέθηκα στον νηματοθέτη (γιατί να το κάνω άλλωστε; ) ούτε έδειξα ασέβεια προς το μέρος του. Είμαι λίγο υπερβολική στις εκφράσεις μου,αλλά έτσι είμαι πάντα.. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ωρύεσαι..

8. extreme32

extreme32 Regular Member

Δεν ωρυομαι καλο μου. Αλλα εμενα μου φανηκε οτι ενας τονος ειρωνιας υπηρχε.

δεν με χαλάει καθόλου το γεγονός πως,προσπαθείς να πλασάρεις την γυναικούλα σου,με σκοπό να βρείς τον μίστερ Μπήχτη που θα δεχτεί να την "κανονίσει"..................."ναι άντρα μου,δέχομαι να με ξεσκίσει κάποιος άλλος -όχι γιατί καυλώνεις εσύ- για να δω τι έχανα η καψερή, που, τόοοοσα χρόνια μου αρκούσε η δική σου ψωλή και μόνον,και ποτέ μου δεν λαχτάρησα καμιά άλλη".............Θα είσαι έξω από το δωμάτιο,ακούγοντας τα βογγητά ηδονής;..............γιατί η χαρά της γυναίκας σου,νομίζω,είναι(αν είναι, κιόλας) η τελευταία των προτεραιοτήτων σου,έτσι δεν είναι;...........Είναι κρίμα,πραγματικά..<--------- αυτα μου φανηκαν ολα ειρωνικα.........
    Οκ happiness ισως καταλαβα λαθος. Ζητω ταπεινα συγνωμη.

ΥΓ: Θα σου στειλω μια συνταγη για παντρεμενο με διαστροφες στη γαστρα και θα αλλαξεις γνωμη.

9. Lady_Dementia

Πολύ το κουράσαμε το θέμα Εξτριμόπουλε..

Εξήγησα μια φορά,δεν προτίθεμαι να απολογούμαι για κάθε ποστ μου που σε κάποιους φαίνεται ειρωνικό. Αλήθεια,διαβάζοντας το νήμα,μόνο στο δικό μου ποστ στάθηκες; εγώ με μια πρόχειρη ανάγνωση,βρήκα 10 ορίτζιναλ ειρωνικά και προσβλητικά προς τον νηματοθέτη,ποστς.

Αnyway,υπάρχει και το report tool.

Θα δεχόμουν την συγνώμη σου,αλλά μου φάνηκε κάπως ειρωνική. (ha! how that sounds?)

Υ.Γ. Είμαι χορτοφάγος βρε..το μόνο που θα μπορούσα να γευθώ από έναν παντρεμένο,μπορώ να το έχω και χωρίς τη γάστρα!  

10. Garfield

Garfield Regular Member

Λοιπόν χθες Σάββατο έγινε η «φάση»!!!

Βγήκαμε με την γυναίκα μου σε ένα μπαράκι της παραλιακής να πιούμε τα ποτάκια μας. Εκεί που καθόμασταν και τα πίναμε έρχεται τελείως «τυχαία» ο φίλος μας ο Θανάσης χωρίς παρέα. Ούτως ή άλλως ανύπαντρος είναι, χωρίς παρέα βρέθηκε. Μάς είδε, έκατσε μαζί μας, ήπιαμε τα ποτάκια μας διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία.
    Είχε περάσει η ώρα και γύρω στις 2:00 είπαμε να φύγουμε. Τότε έριξα δήθεν την ιδέα: «δεν πάμε σπίτι να κάτσουμε εκεί να ακούσουμε μουσική να πιούμε και κανά ποτάκι ακόμα;» Πράγματι πήγαμε, κάτσαμε στο σαλόνι βάλαμε μουσική, ποτά...
    Κάποια στιγμή άρχισα να την χαϊδεύω μέσα από την μπλούζα. Αρχικά έκανε λίγο ότι αντιστέκεται, δήθεν ότι δεν ήθελε... Κάτι όμως τα ποτάκια, λίγο η ατμόσφαιρα, εγώ που επέμενα, τελικά με άφησε να την χαϊδεύω. Τότε έκανα νόημα στον φίλο μου, που καθόταν στην πολυθρόνα απέναντι, να έρθει στον καναπέ. Έβαλε κι εκείνος το χέρι του και την χάϊδευε στο στήθος μέσα από την μπλούζα. Δεν τού αντιστάθηκε καθόλου. Προφανώς ύστερα από τόση πλύση εγκεφάλου πού της έχω κάνει το είχε καταλάβει πως η όλη «φάση» με την συνάντηση δεν ήταν και τόσο τυχαία... Και επειδή τον γνωρίζει κι εκείνη τόσα χρόνια από την εποχή του Πανεπιστημίου και τον συμπαθεί δεν του αντιστάθηκε καθόλου. Άρα οι αμφιβολίες πού είχα μήπως κομπλάρει και κάνει πίσω επειδή είναι φίλος κολλητός δεν επαληθεύτηκαν.
    Εκείνη την στιγμή εγώ έφυγα, πήγα μέσα να φέρω την ψηφιακή, και τους άφησα για λίγο μόνους τους. Όταν επέστρεψα τής είχε ήδη βγάλει την μπλούζα και το σουτιέν και την φιλούσε στο στήθος. Σύντομα της έβγαλε το παντελόνι, και μετά από λίγο και το εσώρουχο. Είχε καθίσει πάνω του και τον φιλούσε με μανία. Στην συνέχεια ανεβήκαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου γδύθηκε κι αυτός και έπεσαν βιαστικά στο κρεβάτι. Προκαταρκτικά δεν είχε, ούτως ή άλλως αυτά είχαν ήδη γίνει στον καναπέ κάτω στο σαλόνι, οπότε μπήκαν κατευθείαν στο ψητό. Έκαναν άγριο σεξ αρκετή ώρα. Εγώ δεν συμμετείχα. Απλώς τους παρακολουθούσα από την άκρη του δωματίου. Όπως τους έβλεπα σίγουρα το καταευχαριστήθηκαν και οι δύο. Τελικά ο φίλος μου έφυγε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα για να πάει σπίτι του. Μετά από λίγο ξαπλώσαμε με την γυναίκα μου στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε. Εκείνη «ξεράθηκε» στον ύπνο μέχρι τις 11:30 το πρωί σήμερα την Κυριακή.

11. Lady_Dementia

Και; πως ένιωσες εσύ Garfield,τώρα που ο στόχος σου επετεύχθη; Το ευχαριστήθηκες και συ όσο και εκείνοι;

Η γυναίκα σου τι λέει σήμερα; είναι άνετη μαζί σου ή νιώθει τύψεις;

Το σκηνικό θα επαναληφθεί;

12. Garfield

Garfield Regular Member

H αλήθεια είναι ότι είχα ένα άγχος. Σκεφτόμουν ότι αν με πειράξει όταν θα τους δω μαζί δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για να το αποτρέψω, θα είναι αργά.
    Τελικά όμως ήταν ακριβώς όμως το φαντασιωνόμουν. Το ευχαριστήθηκα πολύ να την βλέπω στα χέρια του. Και εκείνη το ευχαριστήθηκε επίσης πάρα πολύ.

Σήμερα ήταν λίγο ψιλοπροβληματισμένη και λίγο μπερδεμένη. Από την μία ήταν ευχαριστημένη γιατί πέρασε υπέροχα χθες, από την άλλη είχε κάποιες τύψεις σαν να με απάτησε. Της εξήγησα για πολλοστή φορά ότι δεν με ενόχλησε το όλο σκηνικό και ότι δεν θα πρέπει να έχει τύψεις διότι εγώ την προέτρεψα να το κάνει. Εξάλλου αφού όχι μόνο ήταν εν γνώσει μου, αλλά ήμουν και παρών δεν πρέπει να θεωρεί ότι με απάτησε. Της είπα να σκέφτεται μόνο το πόσο ωραία πέρασε και να τα βγάλει όλα τα άλλα από το μυαλό της.

Αυτό δεν το συζητήσαμε. Επειδή την είδα σήμερα λίγο ψιλοπροβληματισμένη, το άφησα. Ασε να το χωνέψει καλύτερα, να περάσει και λίγος καιρός, να συνειδητοποιήσει πως δεν έκανε και κανένα έγκλημα   και μετά το συζητάμε. Ισως κάποια στιγμή να της το ξαναπροτείνω, πιστεύω θα είναι πιο εύκολο την δεύτερη φορά. Ισως να το ζητήσει και η ίδια κάποια στιγμή, αν και δεν το πολυπιστεύω...
    Πάντως όπως και να έχει δεν θα έχω καμία να αντίρρηση να το επαναλάβουμε.