Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s ορισμένου χρονου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 20 Μαρτίου 2019.

1. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Έτυχε να έχω έναν πραγματικό Σκορπιό στη ζωή μου και βίωσα το να βουλιάζουμε μαζί.
    Χαμένοι και οι δύο.

Στόχος πλέον είναι η αμοιβαία ευτυχία, και οπου υπάρχει επιθυμία υπάρχει και δρόμος.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ουτοπικό... Ίσως παράδοξο θα ήταν η καταλληλότερη λέξη... Είναι να αποζητάς (γενικό το β'ενικο) να βιώσεις Κυριαρχία στην οποία θεωρείς ότι μπορείς να βάλεις όρια και, μάλιστα, εκ των προτέρων.
    Divided by zero.
    Όταν δεις ότι συμβαίνει αλλιώς, απλά μην ταλαιπωρηθείς να το αντιπαλεψεις, δεν βγαίνει  

3. tithon

tithon Contributor

σε επίπεδο πολιτικών δικαιωμάτων υπάρχει πάντα αυτό που είπατε, πριν και μετά.
    μήπως δεν μιλάμε για πολιτικά δικαιώματα;

αποφασίζεται; ως πολιτική πράξη; σίγουρα δεν συζητάμε για το ίδιο πράγμα.

στην επιφύλαξη για την ταλαιπωρία δεν μπορώ να προβάλλω αντίρρηση.
    αλλά τι να συμπίπτει; να είναι ίδιοι; ως εξασφάλιση οτι δεν θα αλλάξει τίποτε; κατι σε «είμαι ήδη όπως με θέλεις», οπότε όλα εύκολα;

4. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Γλυκιά μου Μαργαρίτα, δεν το αντιπαλευω, ούτε όρια θέτω, απλά έχω το γνώθι σαυτον.
    Για να γίνω πιο σαφής.
    Αν ο Κύριος που θα έχω μια αλληλεπίδραση μαζί του καταλάβω πως του αρέσει να έχει χαρέμι ή να περνάει την ώρα του για λίγο, πολύ απλά και ειλικρινά καμία Κυριαρχια δεν πρόκειται να με χτυπήσει κατακούτελα.
    Αν πάλι με χτυπήσει πρώτα και καταλάβω τα παραπάνω έπειτα , τρώω το ξενέρωμα της αρκούδας και πάλι το οικοδόμημα καταρρέει.
    Πίστεψε με, με γνωρίζω καλύτερα.
    Για αυτό είναι προτιμότερο να γνωρίζουμε και οι δύο εξ αρχής.
    Δεν τρέχει και τίποτα.
    Δεν είμαστε όλοι για όλους, αλίμονο.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είχες την τύχη στη ζωή σου να ζήσεις αυτό που έζησες, το πώς λέγεται έχει ελάχιστη σημασία.

Η τύχη όμως είναι τύχη και κάνει του κεφαλιού της.

Ο τρόπος αντιμετώπισης ήταν πάντα ο ίδιος: Εύρεση μεθοδολογίας ώστε να περιορίσουμε το εύρος των πιθανών αποτελεσμάτων, το τζογάρισμα σε βάθους χρόνου οδηγεί σχεδόν πάντα στο ξεπαράδιασμα του τζογαδόρου.

Αυτό πρεσβεύουν οι θέσεις που στα μάτια σου -και στα δικά μου αλλά για άλλους λόγους- φαίνονται τόσο ανοίκειες.

Μην προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου, δεν θα το βρεις. Δεν υπάρχει δίκιο, ο καθένας πορεύεται σύμφωνα με τις επιλογές του και το ταμείο γίνεται στο τέλος.

6. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Κύριε @tithon ,υπάρχουν τόσα πράγματα να αλλάξει ο άλλος αν θέλει, όρεξη να έχει.
    Εγώ με αυτά που προείπα απλά γλιτώνω τον άλλον κι εμένα από χαμένο χρόνο.

7. margarita_nikolayevna

Αυτό δεν είναι Κυριαρχία. Υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι από μένα να σε βεβαιώσουν πως πρόκειται για μια μακρά και χρονοβόρα διαδικασία  

Αυτό ισχύει   Το επιχείρημα μου είναι ότι δεν ξέρουμε για ποιους είμαστε when it comes to submission.

Υγ Με την διάθεση του χιούμορ που γεννά η συμφιλίωση με την πραγματική μας φύση, να πω ότι η ρουφιάνα η Κυριαρχία δεν έρχεται κατακουτελα... Τίμιο θα ήταν να βλέπεις το ρόπαλο... Λειτουργεί σαν ο τέλειος σαμποτέρ του συμπαγούς οικοδομήματος που νόμιζες ότι είχες φτιάξει    

8. tithon

tithon Contributor

κατάλογο να του δώσετε  

9. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Πάω στοίχημα πως αν έλεγα πως γουστάρω να κάνω παρτουζες με τον Κύριο μου, θα προσπαθούσατε να με πείσετε για το αντίθετο.
    Χμμμ νομίζω είναι καλή ιδέα για τον υποψήφιο, να προσπαθήσει να με κάνει μονογαμικη  

10. margarita_nikolayevna

Αν έλεγες πως είναι προϋπόθεση το να είναι παρτουζιαρης, ναι εγώ προσωπικά τα ίδια θα σου έλεγα.
    Στο "προυποθεση" ξεκινά το χαμογελακι συγκαταβασης, όχι στο μετά  

11. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Ισα ίσα , εγώ αν ήμουν Κ θα εκτιμούσα τέτοια ευθύτητα.
    Αν μη τι άλλο θα με γλίτωνε από χαμένο πολύτιμο χρόνο.

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

@Cinnamon
    Είσαι νερό και επιθυμείς να γίνεις πάγος. Όσο κινείσαι ή βρίσκεσαι υπό υψηλή πίεση ΔΕΝ θα παγώσεις, ΔΕΝ θα πέσει η κινητική ενέργεια των μορίων σου.

Αν το πάγωμα είναι ο στόχος σου τότε η μόνη σου επιλογή είναι να αφήσεις τη θερμοκρασία να πέσει και να μην κάνεις τίποτε άλλο.

Και τσουπ, στους 273Κ γίνεσαι πάγος.