Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy vs Sir

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος PurpleVelvet, στις 4 Ιανουαρίου 2014.

1. clarisse

clarisse Regular Member

Απάντηση: Daddy vs Sir

Νομίζω πως στην Ελλάδα μία γυναίκα δύσκολα θα αποκαλέσει κάπιον ερωτικό σύντροφο μπαμπά. Έχουμε πολύ γερά ταμπου γιατι για μας στην Ελλάδα η οικογένεια είναι πάρα πολύ δυνατή. Δεν ξέρω αν κάποιες κοπέλες όμως το κάνουν μέσα στο BDSM. Δεν έτυχε να ακούσω ποτέ. Νομίζω ότι προτιμουν το Κύριε οι περισσότερες.

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

απο αυτα που διαβασα, διαπιστωνω οτι προσπαθουμε να μεταφρασουμε στα ελληνικα 1:1 νοοτροπιες και προτυπα αλλων κοινωνιων και λαων.

προσωπικα το βρισκω απο αστειο ως γκροτεσκ, εχοντας υποψη τη μεση ελληνιδα sub ηλικιας κοντα στα 20, να αποκαλει "σερ" τον -ανασφαλιστο, χρεωκοπημενο ισως και "ρυθμισμενο με 100 δοσεις"- μεσο ελληνα της -ταλαιπωρημενης- εποχης μας.

σε ενα ομως θα κανω μια εξαιρεση. Αν αυτα τα παιχνιδια παιζονται σε στεγανες μικροκοινωνιες με δομημενη ιεραρχια, οπως πχ στρατο, αστυνομια, δημοσιο, οπου μεσα απο αυτα τα παιχνιδια χτιζονται καριερες και οικονομικο μελλον, οχι μονο για τα "σερ" εχω κατανοηση, αλλα και για πολυ περισσοτερα...

3. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Πολύ διαδεδομένη εκδοχή του age play στο εξωτερικό, αντίθετα από την εγχώρια σκηνή. Μάλιστα συμβαίνει το Daddy-lil girl να έχει και πολύ
    μεγαλύτερο κοινό σε σχέση με το αντίστοιχο Mom-lil boy. Δεν είναι απαραίτητο η διάδραση να βρίσκεται σε ένα σεξουαλικό πλαίσιο καν,
    για πολλά άτομα αποτελεί μία απελευθερωτική δραματουργία. Μπορεί να εμπεριέχουν παιχνίδια/πειραματισμούς και με το φύλο, συχνότερα στους άνδρες age players.

4. Jack Wolfskin

Μηπως βγαινει και αυθορμητα, οταν ο υποψηφιος "D" ειναι ηλικιακα κατα πολύ μεγαλύτερος της υποψηφιας "s" ?

Νομιζω οτι περιπτωσεις, εκεινη στα 20 και κεινος 40αρης δεν ειναι και τοσο σπανιες...

5. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Απ την προσωπικη μου εμπειρία, αν μου ζητουσε ο Κυριος μου να τον αποκαλεσω μπαμπα ή daddy, θα ξενέρωνα τελείως.Μπορεί κατα βαθος να ειμαι πουριτανή δεν ξερω, αλλά έτσι αποκαλώ μονο τον πραγματικο μπαμπα μου, δεν θα γουσταρα να χρησιμοποιησω αυτο τον ορο ουτε για πλάκα σε καμία αλλη σχεση. Ακομη και αν ο εν λόγω Κυριος μου ειχε μεγαλη διαφορα ηλικιακά με εμένα.

6. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...ε άμα τον λες Daddy, κάποια στιγμή μπορείς να του ζητήσεις και χαρτζηλίκι, καλή ιδέα σε αυτούς τους καιρούς

7. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Δηλαδή κάποιος πρέπει να έχει λεφτά για να του δείξει κάποιος άλλος σεβασμό, αυτό λες;

8. Jack Wolfskin

την ερωτηση σου αγαπητη, την καταλαβαινω ως χιουμορ, ετσι δεν ειναι ?

9. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

εξαρτάται, από τι εκλαμβάνει κανείς ως χιούμορ

10. Jack Wolfskin

προσωπικη μου αποψη, οποιος/α εχει σαν σκοπο να "τραβηξει" και να "θαμπωσει" καποιον/α με τα λεφτα του/της, του ευχομαι ολοψυχα, καλα να παθει.

Αλλα διαβασε καλυτερα τι εγραψα, ισως σε δευτερη αναγνωση να το "πιασεις" τι εννοουσα

11. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

http://adultlittlegirl.com/what-is-a-daddy-dom/
    Εδώ έχει λίγο περισσότερες πληροφορίες για τις θεωρητικές βάσεις του θέματος θαρρώ.
    Αλλά...διάβασε το Lolita, δες το Leon...
    Δεν είναι BDSM-orientated κατά την δική μου άποψη. Και έτσι κι αλλιώς, αναφέρεται κιόλας κάπου αν δεν κάνω λάθος, ναι μεν υπάρχει μία 'συγκεκριμένη' θεωρία επί των σχέσεων αλλά καμία σχέση δεν μοιάζει με τις άλλες σε ότι πλαίσιο κι αν είναι.

Ενδιαφέρον topic αλλά narrow-minded κοινό θα έλεγα.

12. aethereal

aethereal Guest

προσωπικα,βιωσα το ρολο του ως προτυπο-μεντορα.αυτο εμπεριεχει μια "πατρικου" τυπου χροια λογω της καθοδηγησης αλλα η προσφωνηση "πατερα" με κανει να γελω ακομη και που το γραφω..
    η προσφωνηση "κυριε" ηταν αναμενομενη μεσα στη σχολη,στις προσωπικες μας στιγμες ηταν απλα Εκεινος.