Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy vs Sir

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος PurpleVelvet, στις 4 Ιανουαρίου 2014.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ναι, ακουγεται σα να πηγες στο μοναστηρι για εξομοληγηση  

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Who' s your daddy? ;- )

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

η ελληνικη ταινια του 60

4. Libertin

Libertin Regular Member

Διαβάζοντας το νήμα μου γεννήθηκε μια απορία. Στις δικές μου ασύμμετρες σχέσεις θα πρέπει να χρησιμοποιώ αυτή την προσφώνηση ?

5. kazolin

kazolin Guest

6. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Η καλυπτικοτερη και πιο ολοκληρωμένη απάντηση του νήματος.
    Ευχαριστούμε.

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ως προς το επεξηγηματικό σκέλος του ερωτήματος, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να βρει κανείς απάντηση πιο πλήρη από αυτή του @Aldur οπότε εγώ θα προτιμήσω να δώσω μια απάντηση βάσει εμπειρίας.  

Θεωρώ ότι το μοτίβο μιας σχέσης Κ/υ, από όλα τα μοτίβα σχέσεων είναι πιο κοντά σε αυτό της σχέσης γονέα/παιδιού άρα μπορεί κάλλιστα να αναδύεται ένα "Daddy" ως αίσθημα και ως προσφώνηση.
    Ως θηλυκό που έχω πάρα μα πάρα πολύ έντονο το ανδρικό πρότυπο στη ζωή μου (και σε μεγάλη εκτίμηση βέβαια), τείνω να αναγνωρίζω μεγάλη ισχύ σε άνδρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, με πιο ισχυρούς βέβαια τον μπαμπά μου και τον Κύριο μου. Θεωρώ ότι το μοτίβο της πρώτης σχέσης (με τον μπαμπά μου) διαμόρφωσε σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που σχετίζομαι ως γυναίκα/ερωμένη/σκλάβα και αυτό το είχα διαπιστώσει σε παλαιότερες bdsm σχέσεις μου, όχι σε βανίλα.
    Ακόμη, κάνω πολύ συχνά το μαϊμουδάκι και στο μπαμπά μου και στον Κύριο μου (εννοώ νάζια, χαϊδεύομαι, ψάχνω γλυκόλογα και άλλα τέτοια σιχαμένα...χαχα).
    Τέλος είμαι σε μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Με όλα αυτά όμως, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να πω τον Κύριο μου "Daddy" και ας βλέπω πάτερνς σαφή.
    Πρώτον γιατί τα θεωρώ διακριτούς ρόλους που από ένα σημείο και πέρα δεν επικαλύπτονται.
    Δεύτερον γιατί θεωρώ ότι από τον μπαμπά μου ως κόρη αυτονομούμαι στα πιο ώριμα κομμάτια της προσωπικότητας μου (συνδιαλέγομαι με άλλο τρόπο, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση που εκφεύγει) ενώ με τον Κύριο μου κυρίως σε αυτά τα κομμάτια είναι που Ε/ενσωματονώμαστε ο Έ/ένας στον Ά/άλλο.
    Τέλος βρίσκω το "Daddy" λίγο bratty προσφώνηση, χειριστική και δεν την έχω ούτε στο μπαμπά μου, πολλώ δε μάλλον στον Κύριο μου.
    Αυτά, ελπίζω να μην ξέφυγα πολύ  

8. Βρίσκω την πατερναλιστική πλευρά της κυριαρχίας άκρως ενδιαφέρουσα και γοητευτική. Ισως γιατί μου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά ο ρόλος του μέντορα με πατρικές εκφράσεις στοργής και τιμωρίας. Δίνει μιά πνευματική διάσταση και μία κατεύθυνση στην κ/υ σχέση και έναν σκοπό στο υπηρετείν και στο σωματικό πόνο.

Επιπλέον, η αιμομικτική υπόννοια προσδίδει στη σχέση το απαραίτητο άρωμα παρανομίας και ανηθικότητας  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οτι καλυτερο εχω διαβασει μεχρι στιγμης  
    Εκτος απο πιπερι και αλατι χρειαζομαι και αλλα μπαχαρικα.....

10. Kαι ο ΘΕΟΣ μαγείρεψε την γυναίκα... και είπε... λάβετε φάγετε τούτο εστί ΤΑΜΑΜ.

11. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Μπορεί να συμβεί και όταν αυτό συμβεί είναι το πιο mind fuck για την γυναίκα, ακριβώς γιατί σπάει όρια/ taboo....

Δεν είναι απαραίτητο. Εκείνη ήτο πολύ πιο μεγάλη..

12. aethereal

aethereal Guest

κι εγώ έτσι νομίζω,προτιμούν το Κύριε

Επίσης θεωρώ πως σε περίπτωση που μια κοπέλα μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της,θα ήταν πιο πιθανό να αναζητήσει κάποιον Daddy-Dom
    πολυ πιθανό επίσης,μέσω της σχέσης αυτης να αποζητά την αναπλήρωση του πατρικού προτύπου,που οι περισσότερες κοπέλες που μεγάλωσαν με τους δύο γονείς ουτε θα είχαν την ανάγκη και ίσως να ερχόταν και σε σύγκρουση (ταμπου) με την φιγούρα του πατέρα τους.

υ.γ το σχήμα προυποθέτει σημαντική διαφορά ηλικίας (20-30 έτη) ωστε να είναι αληθοφανείς οι ρόλοι
    υ.γ2 κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι σχετικά με τη πορεία της σχέσης,εαν θα λήξει το θέμα όπως αλλα (σιδεράκια,βοηθητικές ρόδες ποδηλάτου) ή θα μεταλλαχθεί

Last edited by a moderator: 15 Ιουνίου 2015