Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

deepthroat...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 6 Οκτωβρίου 2005.

1. G_E

G_E Contributor

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό Princess of Pain. Θα με εξέπληττε αν μια Mistress δήλωνε φανατική του deep throat. : )

2. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Εμένα θα με εξέπληττε αν δεν δήλωνε μια Mistress φανατική του "deepthroat" KyriosG!
    Μη ξεχνάς ότι μια καθώς πρέπει Μistress διαθέτει μια πλούσια συλλογή από strap on που την κάνουν ακαταμάχητη. Έτσι μπορεί όταν θελήσει να επιτύχει το "deepthroat" στους υποτακτικούς της...αλλά και να το ευχαριστηθεί κιόλας!

Και κάτι άλλο KyriosG…γιατί εξαιρείς τις Mistress από τις απολαύσεις της ζωής?
    Σας είπε κανένας ότι υπάρχουν απαγορευτικά σε σεξουαλικά παιχνίδια?
    Μήπως υπάρχει τρόπος να τα απολαμβάνουν όλα χωρίς να θίγετε το image η να καταρρακώνετε το status Τους?
    ….Λέω μήπως?

Γιατί αν πιστεύεις εσύ (γλυκέ Μου) και Κ/καποιοι/ες άλλοι εδώ ότι Είμαστε στερημένες σε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής η ερωτικής απόλαυσης Ε/είσαστε deep για deep νυχτωμένοι.

Το κάθε τι που ζούμε είναι απλό…. δεν θέλει κόπο…απλά θέλει τρόπο!

3. blindfold

blindfold Contributor

μάλλον οι υποστιριχτές του deepthroat βλέπουν πολλές ταινίες...

και όσο αφορά το πεοθηλασμό από Mistress δεν βρίσκω το λόγο να μην Χαρεί Μία Κυρία ένα ωραίο και καλοσχηματισμένο πέος...

4. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Τι εννοείς blindfold?  

5. blindfold

blindfold Contributor

είναι απλό για να μπορέσεις να κάνεις κάτι όπως στις ταινίες θέλει στήσιμο,προγραματισμό φασαρία ολόκληρη ,πλέον δεν μιλάμε για μία ερωτική πράξη αλλά για ακροβατικό... αν έχετε fetish τα ακροβατικά "πάω πάσο" αλλά τότε να το βάλουμε στο νήμα με τα περίεργα fetish  

6. gaby

gaby Guest

Αυτή είναι η παλιά βανίλλα εξήγηση, ότι πρόκειται για τρυκ που γίνεται με καθρέφτη στις ταινίες και όχι για πραγματικό βαθύ τσιμπούκι... το λιγώτερο.

Στην πραγματικότητα, οι ταινίες μιμούνται την πράξη, όχι η πράξη τις ταινίες.

Δηλαδή, και όμως υπάρχει το deepthroat και δεν είναι εύκολο πράγμα και υπάρχουν υποτακτικές που λένε ότι με τον πόνο όλα καλά, το deepthroat είναι το δύσκολο.

Ιδίως εκείνες που έκαναν καλό τσιμπούκι στα βανίλλα χρονικά τους λένε ότι με το deepthroat με την BDSM σημασία τους έφυγε η μαγκιά...

7. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Δεν βρίσκω κάτι ακροβατικό στα να σου γαμούν το στόμα δυνατά και εις βάθος ενώ είσαι στα γόνατα η ξαπλωμένη ανάσκελα (άντε να πιαστείς λίγο)...

blindfold εύχομαι να σου τύχει η εμπειρία... συγκεκριμένα εύχομαι σε όλους να έχουν την εμπειρία και συχνά.

Το deepthroat και το mouthfuck ναι μεν έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας ειδικά στην εκμάθηση από την άλλη προσφέρουν μεγάλη ηδονή.

Στο BDSM το mouthfuck παίρνει μια άλλη διάσταση γιατί εμπεριέχονται το breath control, το humiliation κλπ σε συνδυασμό με την έλλειψη του έλεγχου από την υποτακτική, αλλά όπως έχει πει και ο KyriosG η πρακτική είναι για όλους bdsm και μη.

8. DarkSide

DarkSide Regular Member

Οταν λες ηδονή ?
    Εγκεφαλικη εννοεις φανταζομαι σε μια γυναικα , γιατι κατι αλλο δυσκολο !
    Η εγκεφαλικη αυτη ηδονη ομως τι καλυπτει στην γυναικα ?

9. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Ας αφήσουμε στην άκρη την αυτονόητη ηδονή του άνδρα.
    Στον πεοθηλασμό γενικότερα η εγκεφαλική ηδονή πηγάζει συνήθως από την ικανοποίηση που προσφέρει η γυναίκα στον άνδρα είτε ως ελεγχόμενη είτε ως εκείνη που ασκεί έλεγχο την δεδομένη στιγμή (αναλόγως πως εκλαμβάνει ο καθένας τον ρόλο του), αλλά γιατί να αποκλείσουμε τον σωματικό της ερεθισμό?
    Τουλάχιστον οι υποτακτικές είναι γνωστό να υγραίνονται υπό δύσκολες "καταναγκαστικές" συνθήκες  

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δεν ξέρω...μόνο στη θέα του πέους αρχίζω και υγραίνομαι, όταν δε, το έχω στο στόμα μου μπορώ να έχω οργασμό χωρίς να με αγγίξει οτιδήποτε άλλο σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος μου.
    Κι αυτό συνέβαινε και προ bdsm, πόσο μάλλον μετά.
    Τώρα εγκεφαλικό είναι ή δεν είναι δεν με πολυνοιάζει. Απλά λατρεύω το πέος και εκφράζω όσο καλύτερα μπορώ την λατρεία μου προς αυτό, κι αυτό με απογειώνει σωματικά.

Last edited: 14 Αυγούστου 2006
  11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Mπραβο κοριτσια!!
    Καλα που υπαρχετε και σεις για να θυμουντε μερικοι οτι ο "που..ος ζει" και αυτος ΣΑΣ οδηγει!!

Πλακιτσα κανω ...καλα να περνατε!

12. gaby

gaby Guest

Στην ερώτηση αυτή,

προσυπογράφω

και προσυπογράφω

και προσθέτω ότι είναι ακόμα και η ερωτική ικανοποίηση που παίρνει ο Κύριός της εκείνη την ώρα και μάλιστα με κόπο της ίδιας, που μεταδίδεται στην υποτακτική με το deepthroat αλλά και με άλλες πρακτικές S/M όπου είναι ακόμα δυσκολότερο να φανταστεί κάποιος τί θα μπορούσε να ηδονίζει τις υποτακτικές.