Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

deepthroat...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 6 Οκτωβρίου 2005.

1. Νοητική απάντηση. Συνεπής με τη μυθολογική σου διάσταση?

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Όταν δεν ξέρεις τι να πεις, δέκα φάτσες σώζουν πάντα την κατάσταση. Τις βάζω λοιπόν.

3. Μόνο αν είσαι ο Σκοτάδιας.
    Μια και αναφέρθηκες στην κολονοσκόπηση, περίμενα άλλο μέρος του σώματος...

4. Black Butterfly

Είναι ο δάσκαλός μου στις μαλαγανιές.  

Έβαλα ό,τι βρήκα πρόχειρο.

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Θα έλεγα ναι.

6. Το καλό με τα πρόχειρα είναι οτι βγαίνουν τόσο εύκολα όσο μπαίνουν.

7. Black Butterfly

Μια και δεν μιλάμε για φάτσες, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη, οπότε το πρόχειρο δεν είναι στο λεξιλόγιό μου.  

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα...Στις άσχετες φατσούλες είμαι απλά αξεπέραστος...Λυπάμαι...                  

Έχει την τεχνική του το θέμα...Αλλά δεν μπορώ να αποκαλύπτω τα μυστικά μου έτσι εύκολα...

9. Tenebra_Silente

Εγώ και να ήθελα να μου κάνουν deep throat...σε πλήρη στύση το πολύ να μου κάναν deep teeth γιατί ίσα που θα πέρναγα τα δόντια της...    

10. !!! Σε γυναίκα αναφέρεσαι ή σε καρχαρία?

11. Tenebra_Silente

Βρε Πελέα σε γυναίκα αναφέρομαι...τι με πήρες για κανά λουτσαρά? Υπολόγισε την απόσταση ανάμεσα στα χείλη και στα δόντια ρε συ...

Ξέρεις γιατί στο Martini μου δεν βάζω ποτέ ελιές? Γιατί η οδοντογλυφίδα μου θυμίζει το Διαμαντή χχαχαχα     

12. Black Butterfly

Δεύτερη φορά σήμερα που κατάλαβα ό,τι και ο Peleas. Τρομερά ανησυχητικό, τολμώ να πω.