Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

deepthroat...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 6 Οκτωβρίου 2005.

1. G_E

G_E Contributor

RE: RE: deepthroat...

Και ο KyriosG ~σκάει στα γέλια~

που να δείς οι Masters και οι Dom show off..... (εξυπακούεται ... του γράφοντος εξαιρουμένου  !!!!!! )

2. Maley

Maley Contributor

Το ειπα αυτο γιατι νομιζω οτι το deepthroat ειναι ενα απο τα πιο ηδονιστικα παιχνιδια και αν θέλετε τα πιο συμβολικα σε μια σχεση D/s ειδικα αν συνοδευονται και με καταποση αναλογων υγρων..και εσεις μου λετε για στομαχικες διαταραχες κλπ...μα εκεινη την ωρα φανταζομαι οτι δεν υπαρχουν τετοιες σκεψεις, ειναι δυνατον?

3. scatslave

scatslave Guest

Θεωρώ πως η συνεχής εκαπαίδευση και προπόνηση είναι τα καλύτερα συστατικά της επιτυχίας. Το mouth fuck, με gagging, είναι μια απο τις πιο ωραίες στιγμές, ασχέτως ικανότητας του ή της κατόχου της τρύπας.

4. Photographer

Photographer Regular Member

Υπάρχει και μια παραπλήσια τεχνική, το λεγόμενο Γαλλικό τσιμπούκι ή όπως προτιμάω να το αποκαλώ ο πεοθηλασμός Γαλλικού τύπου.
    Πήρε το όνομα του απο τις Γαλλίδες πόρνες που το έκαναν για να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους.
    Η μόνη διαφορά του απο οποιαδήποτε αλλη τεχνική είναι ότι στο τέλος το σπέρμα το βγάζαν απο τη μύτη!

5. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

1288]

χμμμ κορίτσια και εγω που νόμιζα οτι με είχε πιασει κρίση αμυγδλίτιδας...!! καλά τωρα συνειδητοποιησα γιατι πονάει ο λαιμός μου εδω και 1 εβδομαδα αλλα δεν κανω πυρετό , ουτε εχω αλλα συμπτωματα. (χαχα)
    Εχετε δίκιο τα πάντα είναι θέμα εξάσκησης... όμως όπως είπε και Μaster Pier χαριτολογόντας... ειναι και θέμα μεγέθους του ..."Δότη"
    ουυυυφφ θα σκάσω!! (λολ)

6. little_slut[PieR]

little_slut[PieR] Regular Member

MP'slave εσύ δεν έχεις δικαιολογία ότι δεν σκέφτηκες τις halls   Βολέψου μ αυτές προς το παρόν και σιγά σιγά θα συνηθίσεις και αυτόν τον πόνο.

7. G_E

G_E Contributor

Ερωτηση επί ζητήματος ασφαλείας. Δεν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού από την εκσπερμάτωση σε deapthroat? Μου εχει κολλήσει από παιδί, οταν ειχε γινει ενα σχετικό σκανδαλο στην τοτε ελληνική κοινωνία. Δε θελω να βαλω ιδεες αλλά ειλικρινά το εχω απορία.

8. DarkSide

DarkSide Regular Member

RE: RE: deepthroat...

Αγαπητε KyrieG , οι γυναικες ειναι μοναδικα πλασματα! εχουν ολα τα καλα και εχουν και μυαλο , οπως επισης και ενστικτο .

Πνιγηκε καποια κυρια ποτε ? Ας μας πει !

9. MasteR_PieR

MasteR_PieR Regular Member

RE: RE: RE: deepthroat...

~Κ/κυλιόμαστε από τα γέλια~

Ομολογουμενως πολύ καλή ατάκα DarkSide το:
    Όμως πιστεύω πως ο φίλτατος ΚύριοςG έβαλε αυτό το ερώτημα γνωρίζοντας πολύ καλά τα παραπάνω. Το έκανε θέλωντας να δώσει ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα στο thread.  

10. gaby

gaby Guest

RE: RE: RE: deepthroat...

Πώς ακριβώς θα έρθει εδώ η πνιγμένη να Μ/μας πεί; Οι δυνατότητες των Κυρίαρχων έχουν και κάποια όρια νομίζω  

11. DarkSide

DarkSide Regular Member

RE: RE: RE: RE: deepthroat...

Χιουμοριστικα το εγραψα και εγω tender lilly , επειδη ακριβως δεν μπορει !  

12. G_E

G_E Contributor

Ποιό είναι το συμπέρασμα? Οτι καμιά απ'οσες μας μιλάνε δεν εχει (ακόμα) πνιγεί?.

Ξερω βέβαια οτι ούτε από γρίπη, καταρροή και βήχα πνίγηκε καμία. Η μηπως πνίγηκε και δεν το λεει?

Αλλά ειναι αλήθεια οτι τόχω λίγο άγχος, αλλο που το παλεύω  . Ακουω αναρροφήσεις και τέτοια και αναρωτιέμαι.

Οπως εχω επίσης αγχος μην παθω τιποτε την ωρα που ειναι δεμενη και φιμωμένη (ασχετο).