Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

deepthroat...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 6 Οκτωβρίου 2005.

1. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

δεν ξέρω αν κάποια έχει πνιγεί, ίσως η εικονιζόμενη να είχε κάτι να Μ/μας πει ... λολ
    1308]

2. G_E

G_E Contributor

RE: RE: deepthroat...

αυτη κι αν δεν προκειται να πει τιποτα.....

3. slv_hana

slv_hana Regular Member

Εγω παλι,οταν το κανω δε μπορω να "σταθω στο υψος μου" και να τον αφησω να με πνιξει ελευθερα!!Συνεχεια απομακρινω το κεφαλι μου...Τι να κανω αφου μου κοβεται η ανασα???Να κατσω να πνιγω?Εδω και μια εβδομαδα αρχισα τεχνικες αναπνοης,ελπιζω να τα παω καλυτερα την επομενη φορα,γιατι δε με βλεπω σωα...

4. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

lol, καλή μου, εγώ γιατί μια χαρά σώα σε βλέπω κάθε φορά;;;

5. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δοκίμασε όταν σου κόβεται η ανάσα να χαλαρώνεις και να μην πανικοβάλλεσαι. Δεν πνιγόμαστε τόσο εύκολα και μπορούμε να νικήσουμε το ένστικτο επιβίωσης που μας κάνει να θέλουμε σώνει και καλά να αναπνέουμε..  
    Τι τεχνικές αναπνοής είναι αυτές?

6. slv_hana

slv_hana Regular Member

RE: RE: RE: deepthroat...

Απλα προσπαθω να μαθω να κραταω την αναπνοη μου για πολλη ωρα,οπως κανουν οι δυτες και να αναπνεω αργα και με ρυθμο!Αν και δε πιστευω πως θα κανουν και τιποτα...Το καλυτερο,οπως ειπες κι εσυ,ειναι να μενω ψυχραιμη και να προσπαθω να μη μπουκωνομαι με τα σαλια μου..

7. carissa[L_T]

carissa[L_T] Contributor

Σίγουρα το πιο καλό είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, αλλά πιστεύω πως η συγκράτηση της αναπνοής όπως κάνεις εσύ χανα βοηθάει πολύ. Μόνο μην με ρίξετε για ελεύθερη κατάδυση στα βαθιά. λολ

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

ε ναι εκεί θαχεις να αντιμετωπισεις και πονο στ΄ αυτιά lol

9. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Χμμμ... άν σε ρίξουμε στα ρηχά;;;;;;;;  

10. pireotis1970

pireotis1970 New Member

Δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως για εμενα το "βαθυ λαρυγγι" ηταν και ειναι μια απολαυση, που απο την εποχη που πρωτοειδα την ταινεια επιδιωκω να βαζω την εκαστοτε συντροφο μου να μου κανει. Οντως ειναι θεμα εκπαιδευσης, και σιγουρα οι δηθεν βανιλοειδης γυναικες λενε "Για ποια με περασες ΡΕ", αλλα ειναι η υπερτατη απολαυση στο "τσιμποϋκι" και για τους 2!

11. Όντως χρειάζεται προπόνηση και έλεγχο αναπνοής. απο την εμπειρία μου αρχικά την καθοδήγησα πώς να ελέγχει την αναπνοή της με breath control και μετα αρχισε να σιγά σιγά έχει την αίσθηση του "πνιγμού" και να μένει ψύχραιμη. Πρεπει βέβαια να υπάρχει και το αντίστοιχο κόστος ώστε να προσπαθήσει να ανταποκριθεί.
    Πάντως είναι οτι καλύτερο και μάλιστα δύσκολα πευχαίνει, γιατί δεν επιμένετε και τα παρατάτε. Αν όμως είχατε να αντιμετωπίσετε συνέπειες οι καλύτερες θα έίσασταν...

12. G_E

G_E Contributor

Όλες οι γυναίκες, εκ φύσεως, μπορούν να κάνουν deep throat. Το ότι πολλές έχουν χάσει αυτή την ικανότητα οφείλεται στη μόλυνση του περιβάλλοντος, τα φυτοφάρμακα και στη μαζική διάδοση διεστραμμένων θεωριών.