Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Deepthroat

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Apprentice, στις 18 Ιουνίου 2016.

1. Scandal

Scandal New Member

Άγγιξες θέα τώρα, λοιπόν

Ναι. Βασικά μόνο μία κάποια στιγμή κατάφερε να μου κάνει πραγματικά deepthroat, σε βαθμό που πιστεύω πως άλλο τόσο να ήταν θα το κατάφερνε!

Απίστευτα, είτε τα καταφέρνει είτε προσπαθεί σκληρά  

Και τα δύο έχουν την καύλα τους ανάλογα με τη στιγμή

Αρχίζει με απόλαυση και καταλήγει με πήδημα στο στόμα

2. Scandal

Scandal New Member

Μου έχει συμβεί και αυτό! Δυο φορές

3. Λαέρτης

Λαέρτης Regular Member

Εμενα θα μου αρεσε

4. zou

zou

Ουκ ολιγες φορες.... μερικοι τους αρεσει κιολας. Εγω ντρεπομαι.....

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλα δεν είσαι η πρώτη... μ εχουν ξεράσει κι εμένα σε τέτοια φάση...

6. Γιάννη εσύ?!

7. Μεγαλη εφευρεση το deep throat. Θα επρεπε να εχει στηθει αγαλμα για να τιμησει τον εφευρετη χεχεχε.

8. Dasein

Dasein Regular Member

Αχ τι μου θυμιζετε. ..εμένα μου το έμαθε ο πρώην Κ με εξαιρετικά απλό και αποτελεσματικο τροπο- με απόλυτη εμπιστοσύνη (αυτή θα με φαει) πήρε με τα δύο του δυνατά χεράκια το κεφαλάκι μου και το τράβηξε τέρμα μπροστά, μέχρι να χωθεί η μύτη μέσα στην σάρκα. .ψιθυριζοντας βέβαια πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάνω εμετό. . Εμετό δεν έκανα.. ανοίγουν τα μάτια και τιναζονται τα πόδια, ως αντανακλαστικο θαρρώ, παραλίγο να ρίξω ένα τραπεζάκι που βρέθηκε ατυχώς εκεί κοντά, αλλά μέχρι εκεί. .μου άρεσε και του άρεσε. .. προτιμώ βέβαια έκτοτε να το κάνω με δική μου πρωτοβουλία  

9. gero

gero Regular Member

γουσταρω να την βλεπω να πνιγεται και να βασανιζεται να το βαλει οσο πιο πολυ μπορει,να βγαζει σαλια και να αναγουλιαζει.

10. Θα σου αρεσε να κανει εμετό πάνω σου?!
    Κάντο λίγο εικόνα..
    όχι όμως από αυτές τις εικόνες που βλέπεις στις ταινίες.. όπου μετά την κατάθεση του "εσωτερικού κόσμου της " τον οποίο εσωτερικό κόσμο δεν μυρίζει ,ούτε καθαρίζει ο πρωταγωνιστής.. απλά μεταφέρεται η σκηνή δύο καρέ μετά και η κυρία είναι πεντακάθαρη με άψογα ρούχα μαλλιά μακιγιάζ, ο χώρος επίσης καθαρός και μοσχοβολιστος σαν να περασε ο Mister proper (και Ναι κάνω διαφήμιση γιατί καθαρίζει απίστευτα καλά αυτό το μικρό υπέροχο παχύρευστο τζελ γενικής χρησης!! Προτίμησε το ροζ θα με θυμηθείς!! )
    Κάνε μια πραγματική ρεαλιστική εικόνα..
    πάνω στην καυλα σου την πιέζεις να πάει όλο και πιο βαθιά.. το κάνει μέχρι ένα σημείο.. η απόλυτη ηδονή.. νιώθεις θεός.. και ένα δευτερόλεπτο μετά μπαμ..! ξερατα ,σαλια ,δακρυα ,βλέννες της ρινικής κοιλότητας, προσπερματικα υγρά,τα γεμιστά που έφαγε το μεσημέρι με φέτα και χωριάτικη σαλάτα, όλα αυτα μαζί εκτοξεύονται παντού.σαν χρωματολογιο της βιβεχρωμ στις πενήντα αποχρώσεις του καφέ του πράσινου και της ώχρας.. Πάνω σου. πάνω της.στο κρεβάτι. στο πάτωμα.. μυρίζουν απαίσια.. αυτή η δολια αναγουλιαζει από το θέαμα και πάει για δεύτερο γύρο κατάθεσης εσωτερικού κόσμου..

Πες μου λοιπόν σε παρακαλώ πολύ με το χέρι στην καρδιά και όχι στο πουλί.. τι πιθανότητες δίνεις να συνεχιστεί το παθιασμενο session σας ακριβώς μετά από αυτή την σκηνή...

11. Λαέρτης

Λαέρτης Regular Member

Υπάρχει και αυτο το μερος. Για καν'το και εσυ λιγο εικόνα. Να πέφτει ο εσωτερικός κόσμος στη λεκάνη. Δεν είναι καλύτερα?  
    ξερατα ,σαλια ,δακρυα ,βλέννες της ρινικής κοιλότητας, προσπερματικα υγρά θα πεσουν στη λεκάνη, αλλα και μια μικρή ποσότητα θα μείνει στο πουλι, και εκει είναι ολη η καυλα. Μεγάλη ταπείνωση για την υ, να ξερναει, και να συνεχίσει να γλύφει και να ρουφάει αυτό που ξερασε.

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Όταν ήμανε μικρός το λέγαμε θα σου γαμήσω το στόμα, σπανιότερα λέγαμε και θα σού γαμήσω το κεφάλι...
    Ακούς εκιά ντιπθρόατινγκ... Τς....